Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

čare
Mojster foruma

Re: From ugly BeTTy to unique... Audi TT

Napisal/-a čare To feb 07, 2012 4:39 pm

Ja ampak bremz olja pa res ne rabiš menjat na tako kratek interval.Menjaš na 2 leti (80 % ga tud takrat ne) in je to to.

Uporabniški avatar
HPF
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a HPF To feb 07, 2012 4:40 pm

Zelo lep na pogled, verjamem, da se tudi pelje lepo, čeprav boš nad v-maxxi verjetno razočaran čez čas.. (been there, done that). Ko boš drugič kupoval diske, ti za takšen denar bolj svetujem ATE Power diske, Zimmermanovi so znani, da radi pokajo. Katero je to zavorno olje, ki ga imaš notri? Če imaš ATE blue racing, potem so čaretove trditve pravilne, na internetu je polno tem o pritožbah in problemih, ki nastanejo čez čas (audiworld, vwvortex..).

180 konjski FWD, ne?

Lp

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare To feb 07, 2012 4:53 pm

ATE power diski so čist navadni diski z tisto zarezo ki služi bolj kot ne ničemur.Tudi razlika v ceni napram navadnim ATE ni velika pa še glasni so ob močnejšem zaviranju.

Uporabniški avatar
HPF
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a HPF To feb 07, 2012 5:02 pm

čare je napisal/-a:ATE power diski so čist navadni diski z tisto zarezo ki služi bolj kot ne ničemur.Tudi razlika v ceni napram navadnim ATE ni velika pa še glasni so ob močnejšem zaviranju.

Po besedah proizvajalca so boljši od navadnih. Za 312mm ATE power diske sem dal 110€ z dobrim popustom, navadni so menda 40€ cenejši, kar je že tudi kar precej glede na končni znesek. Razlike v glasnosti med navadnimi ATE diski in ploščicami proti trenutnim ATE Power dskom in EBC RedStuff ploščicam ne opazim.

Uporabniški avatar
whiTTe
Nov uporabnik

Napisal/-a whiTTe To feb 07, 2012 5:08 pm

HPF dzj si mi pa dal del. sm mogu račun poiskat od servisa, pise ATE plus sam mehanik ni točno napisal za kero se gre ce jih je vec vrst, sam vem da je srebrno pakiranje. k prej sm mel motula sam nevem kaj je blo pol da mi je tega dal. drgac pa kar se tice diskov sm zasledil da naj bi pokali sam v takem malem odstotku da se je tehtnica pol prevesla na stran zimermmana. pa se v koncni fazi sm zadovoljen v tem casu kokr jih mam. kaj pa v-maxx? si jih mel in nis bil zadovoljen? o konjih si p pritrdilno vprasal! heheeh

Uporabniški avatar
egster
Novinec

Napisal/-a egster To feb 07, 2012 5:22 pm

Porabo olja sem imel približno 1l na 5000km.

Si mogoče vodiš kakšno evidenco, koliko te avto stane? Sej ni treba na glas povedat samo vem da ob takšnem top vzdrževanju nanese kar precej stroškov (iz lastnih izkušenj hitro presežeš vrednost avta) :)

Me res zanima kakšne bombončke si mu privoščil lansko leto.
BMW 530d M E60
Audi A4 Cabrio 3.0 quattro

Uporabniški avatar
whiTTe
Nov uporabnik

Napisal/-a whiTTe To feb 07, 2012 5:29 pm

jaa o tem sm govoru. men tud olje papa. ma se mobil 1 5w50 dajem k lih ni pocen. evidenca? je ze krepko presegla vrednost avta...lansko leto me je fffeeejsssstt po zepu udarlo. ce nis lep pa kups lepoto ane..:) isto je pr temu spackuu blo..

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis To feb 07, 2012 6:17 pm

whiTTe je napisal/-a:jaa o tem sm govoru. men tud olje papa. ma se mobil 1 5w50 dajem k lih ni pocen. evidenca? je ze krepko presegla vrednost avta...lansko leto me je fffeeejsssstt po zepu udarlo. ce nis lep pa kups lepoto ane..:) isto je pr temu spackuu blo..

pozdravljen sosed ( dobesedno) ;)

sedaj sem opazil, da je to tvoj avto, ki je pred blokom parkiran...

:tomidelej:

Uporabniški avatar
whiTTe
Nov uporabnik

Napisal/-a whiTTe To feb 07, 2012 6:28 pm

Ooo pozdravljen...:) welcome in da hood..:) no ti ki poznas skrivnost pa psss..:)

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis To feb 07, 2012 6:40 pm

whiTTe je napisal/-a:Ooo pozdravljen...:) welcome in da hood..:) no ti ki poznas skrivnost pa psss..:)

če bo kej snega lahko tud izpred mojga mal "skidaš" :lol: sicer bom tam bolj poredko ampak vseeno naj bo parking prost in čist :D

Uporabniški avatar
whiTTe
Nov uporabnik

Napisal/-a whiTTe To feb 07, 2012 6:44 pm

Zmenjeno..:) ce bo tkole snezil do naslednjega tedna bo lih ene 5 cantinov tko da brez skrbi da ti bom skidal. Mal Mocnej bom zapihu pa bos mel skidan..:)

Uporabniški avatar
whiTTe
Nov uporabnik

Napisal/-a whiTTe To feb 07, 2012 6:56 pm

A kdo tukaj izmed vas ve kje bi se dalo dobit powerflex puse? Moral bom mal roke zrihtat pocas.

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R To feb 07, 2012 7:14 pm

Lepo ga rihtaš, škoda za FWD...

PowerFlex dobiš v Domžalah pri Jefri, poraba olja na mojem 1.8t je bila 1l na 10kkm mogoče kdaj kak deci več, ko je bil na vrsti drugi veliki servis sem dal porihtat še glavo, porabe olja ni več.

Zimmermane (312*25) imam gor že 50kkm pa še niso napokal, pa klešče pošteno zagrizejo.
RiDe hArD

Uporabniški avatar
whiTTe
Nov uporabnik

Napisal/-a whiTTe To feb 07, 2012 7:53 pm

Hvala sa info. Se bom oglasil do njih kr morm podvozje zrihtat. Drgac pa ja, mal so pozresni 1.8t, sicer pa dokler ni 1l na 1000km je se dobr.:)

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis To feb 07, 2012 10:52 pm

whiTTe je napisal/-a:drgac pa mozno da si me opazil ce si iz lj in okolice sam ga ne prepoznas k je pac neprepoznavn. zakaj? se pride update. k to kar gledamo zdj je predlanska predelava. lanska se pride. :)

ta del sem kar preskočil... torej to, kar sem jaz videl danes je pa real-time update?

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe To feb 07, 2012 11:14 pm

jst o diskih lah recem da niso bohve kaj.moji so cist razokani je pa velik odvisno od ploscic
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Sr feb 08, 2012 12:01 am

whiTTe je napisal/-a:jp čare.. pa ne vem zakaj. pač mi je ostalo to v krvi in vedno zamenjam vsa olja na servisni interval. pa me zmer mehanik cudn pogleda, čes " a si zihr".
hočm pac da avto ni zanemrjen in mu prvosčm najbols...mogoč sam zarad tega.

prijateljski nasvet: :arrow: zamenjaj še olje v servovolanu...
pa na 10.000 "nategni" interval menjave, tako sem sam delal na 1.8T

Uporabniški avatar
whiTTe
Nov uporabnik

Napisal/-a whiTTe Sr feb 08, 2012 8:31 pm

whiTTe je napisal/-a:
drgac pa mozno da si me opazil ce si iz lj in okolice sam ga ne prepoznas k je pac neprepoznavn. zakaj? se pride update. k to kar gledamo zdj je predlanska predelava. lanska se pride.

ta del sem kar preskočil... torej to, kar sem jaz videl danes je pa real-time update?

Sosed naceloma je to to, sam mu alu falijo.:) Pridejo se slike kako je do tega prislo...
Kar se tice diskov pa ja, ofvisno od ploscic, sam sm si zbral poltrde ravno zaradi te agresivnosti ki bi jo sicer povzrocale.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Sr feb 08, 2012 8:54 pm

no ja za vse tiste, ki vas zanima kako avto dejansko izgleda imate pa tu sliko :-P :lol:

Slika

Uporabniški avatar
whiTTe
Nov uporabnik

Napisal/-a whiTTe Sr feb 08, 2012 8:59 pm

hahahahahahaah....kaj sm cviknuuu....

:) L E G E N D A :)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov