PRODRIVE je napisal/-a:Najprej čestitke za nakup,veliko varnih km. Pri meni je bilo isto iskal sem takrat Golfa IV GTI,na koncu kupil A3 1.6,ki je bil znižan in v malo večjih čevljih obut.
mito155 je napisal/-a:Čestitke za nakup. Na audi forumu se prodajajo original 17 col kolesa od opreme ambition za tvoj avto. Moje menjene je da na 3 vratnem izgledajo najbolje. Kaj boš pa naredil je pa tvoja izbira. So pa feltne ki si jih prilepil gor drugače original dodatna oprema v 18 col.
Muzka ti pa verjetno bolje igra če imaš radio Concert. Z njim pri A3 pridejo dodatni 4je zvočniki in pa subwoofer, ki je skrit za levo zadnjo tapeto v boku v prtljažniku.
lp
javornic je napisal/-a:Super nakup in pa čuvaj ga! Drugače pa ne blati VW!Hec, hec
Veliko varnih kilometrov, naj ti služi kolikor je le možno pa glavo v noge!
snikerson je napisal/-a:http://www.team-audi.si
Dj Big je napisal/-a:javornic je napisal/-a:Super nakup in pa čuvaj ga! Drugače pa ne blati VW!Hec, hec
Hehe hvala ... sej mi je blo žal da sem prodal golfa ... če bi vedel da bo tako sranje pa recesija in da nebo nič od GTI ed30 bi tega obdržal sam jebat ga
...
Hotu sm samo rečti da audi a3 mi je v osnovi vizualno zadovoljiv in ni potrebe po velikih spremembah (odbijači itd.), pri golfu mi je pa samo GTI serija všečtako 5-ica kot 6-ica. Navadni modeli mi ne potegnejo ...
javornic je napisal/-a:Dj Big je napisal/-a:javornic je napisal/-a:Super nakup in pa čuvaj ga! Drugače pa ne blati VW!Hec, hec
Hehe hvala ... sej mi je blo žal da sem prodal golfa ... če bi vedel da bo tako sranje pa recesija in da nebo nič od GTI ed30 bi tega obdržal sam jebat ga
...
Hotu sm samo rečti da audi a3 mi je v osnovi vizualno zadovoljiv in ni potrebe po velikih spremembah (odbijači itd.), pri golfu mi je pa samo GTI serija všečtako 5-ica kot 6-ica. Navadni modeli mi ne potegnejo ...
Jaz sem vedno pravil VW je VW :P Drugače pa vsi nemci izdelujejo najboljša vozila zato ali je Audi, BMW, VW jaz pravim 1a!
Glede tega da je Audi A3 res že v osnovi vizualno lep se pa popolnoma strinjam.
Drugače pa čuvaj avto!
Dj Big je napisal/-a:Jaz imam eno vprašanje glede felten in sicer ali bi feltne z tega linka pasale na moj avto - http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=6106070 Sprašujem zato ker so 8J. Hvala za pomoč..
Nihče neve???
buhti je napisal/-a:Dj Big je napisal/-a:Jaz imam eno vprašanje glede felten in sicer ali bi feltne z tega linka pasale na moj avto - http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=6106070 Sprašujem zato ker so 8J. Hvala za pomoč..
Nihče neve???
Seveda da paše. Sam sem imel na leonu letnik 2004, 8,5J...tomason tn1 19col, 8,5J, gume pa 225-35/19. Sedaj imam pa tomason tn4, 8,5J, gume 225-40/18. Tako da brez skrbi
ludamax je napisal/-a:Lepo mu paše! Privošči mu še poliranje.
peroRS je napisal/-a:Lep, feltne mu zelo pašejo![]()
p.s: koliko imajo ET ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov