nebivedu je napisal/-a:Tist luknja je za okras, tako kot je tista bula na cliotu 1.8 16V. Mogoče malo mrzlega zraka not spusti - drgač pa daje sikajoč glas pri velikih hitrostih, ker se zrak lovi vanjo. Nekatere devetnajstke imajo luknje nekatere pa ne. Razlike v avtomobilih pa ni - mislim, da je bila razlika samo v tem, da tisti s klimo nimajo luknje tisti brez klime jo pa imajo. Večinoma so pa brez teh lukenj.
Cliotova 1.8 16V havba je tudi čisto navadna, pa ima tisto bulo prilepljeno na havbo, skozi sploh ni luknje.
LP
Nebivedu
B-Stard je napisal/-a:@nebivedu: LOL kakšen n00b si, rofl rofl, sramota da voziš Renault avto res, glede na to kar pišeš rečem edino lahko da si navaden tepec. RESNO![]()
Zgodba je taka da imam Cliota 16v,ter poznam avto v 0. Ko sem tole začel brat mi je šlo tako na smeh da se nisem mogel upreti da napišem reply. Res lol še zdej se smejem k pišemNo v glavnem zadeva je taka, da mi je smešno kako je folk neizobražen o stvareh o katerih piše.LOL? Recimo že reply v tej temi kjer fant niti ni vedel ko je kupil avto kakšen naj bi bil v prvotnem stanju. Ko je nekdo omenil havbo je samo pogledal
in sploh ni vedel kakšen ja avto v originalu. Nebivedu tebi bi tako rekoč lahko prodal Cliota 1.4 z nalimano hauba pa willams nalepke bi dal gor pa bi mel ti williamsa.ROFL Žalostno toda resnično. No da dokončam, kakor zgleda je kle gor ene par ljudi,ki ve za kaj se gre in kakšen je avto v resnici. Moja hauba je čist lepo z BULO iz enega kosa in ni iz plastike. Na haubi nad kolektorjem pride še luknja za zajem zraka ki piha na kolektor. Verjemi mi da tam ni za brezveze,ko avto pritisneš po avtocesti se kar lepo segreje.
Nisem pa še NIKOLI videl 16v ali willyja da bi imel plastično FAKE režo. Mogoče na par "CHAPAC" tuning cliotih drugje pa ne. Ampak kakor sem že omenil @nebived
![]()
![]()
LOL LOL LOL LOL Polepšal si mi dan res imaš smisel za humor. Smejem se še kar,napišem še kak reply ko se neham smejat![]()
lp
Akira je napisal/-a:B-Stard je napisal/-a:@nebivedu: LOL kakšen n00b si, rofl rofl, sramota da voziš Renault avto res, glede na to kar pišeš rečem edino lahko da si navaden tepec. RESNO![]()
Zgodba je taka da imam Cliota 16v,ter poznam avto v 0. Ko sem tole začel brat mi je šlo tako na smeh da se nisem mogel upreti da napišem reply. Res lol še zdej se smejem k pišemNo v glavnem zadeva je taka, da mi je smešno kako je folk neizobražen o stvareh o katerih piše.LOL? Recimo že reply v tej temi kjer fant niti ni vedel ko je kupil avto kakšen naj bi bil v prvotnem stanju. Ko je nekdo omenil havbo je samo pogledal
in sploh ni vedel kakšen ja avto v originalu. Nebivedu tebi bi tako rekoč lahko prodal Cliota 1.4 z nalimano hauba pa willams nalepke bi dal gor pa bi mel ti williamsa.ROFL Žalostno toda resnično. No da dokončam, kakor zgleda je kle gor ene par ljudi,ki ve za kaj se gre in kakšen je avto v resnici. Moja hauba je čist lepo z BULO iz enega kosa in ni iz plastike. Na haubi nad kolektorjem pride še luknja za zajem zraka ki piha na kolektor. Verjemi mi da tam ni za brezveze,ko avto pritisneš po avtocesti se kar lepo segreje.
Nisem pa še NIKOLI videl 16v ali willyja da bi imel plastično FAKE režo. Mogoče na par "CHAPAC" tuning cliotih drugje pa ne. Ampak kakor sem že omenil @nebived
![]()
![]()
LOL LOL LOL LOL Polepšal si mi dan res imaš smisel za humor. Smejem se še kar,napišem še kak reply ko se neham smejat![]()
lp
Vse lepo in prav, ne vem kdo se kle moti, samo neki ti pa povem : nebivedu je ze marsikomu (tut men) pomagu in marsikej povedu, in tut v razlicnih debatah pokazu da dost ve, zato se mi zdi idiotsko iz tvoje strani da tkole pljuvas po nekomu, ki je ze velik dobrega naredu tule...mal pazi na jezik, sicer ne vem, kdo ma v tem primeru prav, ker se na Renaulte ne spoznam toliko, samo pac opozarjam te, da se da na lepsi nacin neki povedat...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov