Brain Damage je napisal/-a:Nekaterih stvari pa res ne razumem: Zakaj kupit avto, ki je namenjen užitkov v vožnji in potem stlačit v prtljažnik subvufer in podobno kramo. Zakaj?
Dva odgovora imam na dlani:
a) Sem skorajda gluh in serisko ozvočenje je preslabo oz. prešvoh
b) Rad se vozim po mestu, z odprtimi šipami in nabijam muziko v upanju, da me dečve iz obale pogledajo in tako nahranjujem svoj ego.
Vedno ko zagledam kaj takega se spomnim na to:
http://www.youtube.com/watch?v=PaYW1mUE8RI
(prve dve minuti)
Avto je pa lep - za kar je poskrbel prejšnji lastnik.
Volvej je napisal/-a:Previdevam da ima tole haldex ne torsen? Drugače pa lep.
Bago je napisal/-a:Ni kaj, dobra mašin'ca, ampak škoda glede cevi, ker če si že bil pri tem, da jo moraš menjati, bi jo lahko vsaj nadgradil z silikonsko z večjo prostornino in pridobil na konjenici, še posebej izrazito pri čipiranju...
BoneS je napisal/-a:Dobr rihtas, vse pohvale
primozek68 je napisal/-a:Kaj, a na suhem pa ne upate sprobat pogona??
Drugače pa lep Audi, pravilno, da si dal original cev in da je ostal OEM. J_ebeš tiste silikonske pisanice.
fricko1 je napisal/-a:Škoda mi je avta da bi še na suhem eksperimentiral quattro
peroRS je napisal/-a:fricko1 je napisal/-a:Škoda mi je avta da bi še na suhem eksperimentiral quattro
Pa saj namen 4x4 ni, da delaš krogce na parkingu, za to obstajajo BMW-ji
Bago je napisal/-a:fricko1 je napisal/-a:Bago je napisal/-a:Ni kaj, dobra mašin'ca, ampak škoda glede cevi, ker če si že bil pri tem, da jo moraš menjati, bi jo lahko vsaj nadgradil z silikonsko z večjo prostornino in pridobil na konjenici, še posebej izrazito pri čipiranju...
Evo no še ena lovska, kakor pri športnem filtru ki poveča moč za 10KM![]()
torej če menjam original cevi z silikonskimi pridobim 10-15KM?
Konec koncev mislim da jih ima kar dovolj za enkrat pa še čipan je....![]()
Na silikonsko cev pa sem čisto pozabil da jo bi naročil namesto originalne, pa še bolj poceni je![]()
10KM ravno ne...
Če se ne motim, je motor isti, kot pri TT-ju, torej 225KM? No, z obd2 bluetooth adapterjem sem na original avtu odčital max 172g/s pretoka zraka (ogret, v 3. prestavi na avtocesti). Ko sem dodal nekaj "modifikacij" (športni filter, zluknjano dno ohišja filtra za večji pretok) je ta številka poskočila na 178g/s. Sedaj to številko deli z 0.8 in dobiš konje... original 215 (tovarniško bi moralo biti 225), kasneje dobrih 222. Verjamem, da bi prišel čez 226-7 če bi imel širše silikonske cevi za pretok zraka. Seveda so te številke zelo nizke, a gre za to, da so ponavadi sorazmerne z št. pridobljenega navora v ft/lb. Torej 10ft/lb je slabih 14nm, kar pomeni z tovarniških 280nm na skoraj 300, kar pa že nekaj šteje (toliko bolj pri čipiranem vozilu).
.com je napisal/-a:tale OBD2 so buče... to je vbistvu špileraj![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov