Black_Racer® je napisal/-a:Ja tudi zdaj pri 31 še občasno priteče adrenalin čez žile in preprosto moram pohodit in to ornk čez ovinkeSeveda pa tudi za pametno ceno avto prodajam in bom potem kupil šparovček opel corso black & white 1.3 cdti cca 4 l porabe na 100 in še to po 13 letih izpita prvi 5 vratni avto
Black_Racer® je napisal/-a:Hja tako je zdj sm se mal pomiril nimam več tk teške noge in rabim avto da pije čimmanj za relacije in daljše razdalje tk da kaj mi preostane druga kot diesel? Samo upam da se kdaj ne spozabim in da ne bom tiščal dizla kje tam proti 8000 obrati
mr.ramo je napisal/-a:Black_Racer® je napisal/-a:Hja tako je zdj sm se mal pomiril nimam več tk teške noge in rabim avto da pije čimmanj za relacije in daljše razdalje tk da kaj mi preostane druga kot diesel? Samo upam da se kdaj ne spozabim in da ne bom tiščal dizla kje tam proti 8000 obrati
kateri dizl se pa zvrti do 8k obratov??
IcEm4n je napisal/-a:Si bil dons dopoldne pri Avto Cerar?![]()
![]()
Bmw. je napisal/-a:To vzami dol celi sesalni kolektor, ker je po kolektorju še bolj debela plast saj gor , avto pa bo občutno lepše potegnil lp
pixie je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6326191&show=1
zakaj pa ga prodajaš?
koliko imaš ceno?
SašoP je napisal/-a:Ja tega sm mislu, sm ga js hotu kupt lansko leto pa sm mu ponuju 7k pa modela niti zanimal niProdaja se pa že ene 3 al pa 4 leta. Drgač mi je oblika tega Leona še zmer najlepši Seat
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov