Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax So jan 10, 2004 5:41 pm

j ake r jaz sem gledal športno nastavljivo podvozje od fk sliverline-X ali nekaj takega se reče
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Warthog
Nov uporabnik

Kraj: Rdeči revirji

Napisal/-a Warthog Ne jan 11, 2004 11:45 am

Res ful hudo zgleda s temi felgami!
A si samo zamenjal fedre, al si tudi utrdil amortizerje? Zadaj je zelo malo razmaka med gumo in blatnikom, pa me zanima če ti kaj drsa če zadaj še kdo sedi?
Ne me zajbavat ampak ne vem kako je to če je torzija, a to potem ni fedra zadaj? :oops:
LP!

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Ne jan 11, 2004 12:07 pm

Warthog je napisal/-a:Res ful hudo zgleda s temi felgami!
A si samo zamenjal fedre, al si tudi utrdil amortizerje? Zadaj je zelo malo razmaka med gumo in blatnikom, pa me zanima če ti kaj drsa če zadaj še kdo sedi?
Ne me zajbavat ampak ne vem kako je to če je torzija, a to potem ni fedra zadaj? :oops:

NP.....NI FEDRA :wink:

PiLOT (jani16)
Nov uporabnik

Napisal/-a PiLOT (jani16) Ne jan 11, 2004 2:33 pm

Zaenkrat so notr samo fedri, amortizerji niso nic trsani. Drajsa pa nic, ker so zadnji blatniki mal vn potegnjeni (le za kaksen cm), pa notranji robovi blatnikov so navzgor zaviti, tko da tud ce je zadaj nalozen se guma lepo pod blatnik skrije. So se pa zadaj tud ze trije peljal pa ni nc drajsal (razen tekmovalnega auspuha). :)

goldi
Novinec

Kraj: Kropa

Napisal/-a goldi Ne jan 11, 2004 3:49 pm

zelo lepo porihtan avto
zanima pa me če maš kej problemov s polocaji oz. na tehničnem zaradi različnih širin feltne(je to sploh dovoljeno),ker ko bom menjal feltne sem tud jest to imel v planu nardit

lp

Warthog
Nov uporabnik

Kraj: Rdeči revirji

Napisal/-a Warthog Ne jan 11, 2004 6:28 pm

Mogoče je malo out of topic, ampak, kako zavihate robove blatnikov zadaj? A jih pobrusite (potem je blatnik mehak na upogib), ali jih potolčete navznoter (potem pa barva poči) V obeh primerih se mi zdi da zadeva potem rada rjavi. kako se rešite tega?
LP!

Uporabniški avatar
kdk
Uporabnik

Napisal/-a kdk Ne jan 11, 2004 7:02 pm

jani16 je napisal/-a: Verjetno za trdoto niso samo fedri krivi, men se zdi da je tud guma s 4cm višine mal problematična. Bi blo dobr še kakšno mnenje o FK slišat.
lp

Ja za trdoto je tudi guma kriva , ampak ni 4cm temveč 8,6cm visoka ( kar je še vedno malo :) )

PiLOT (jani16)
Nov uporabnik

Napisal/-a PiLOT (jani16) Po jan 12, 2004 9:13 am

goldi je napisal/-a:zelo lepo porihtan avto
zanima pa me če maš kej problemov s polocaji oz. na tehničnem zaradi različnih širin feltne(je to sploh dovoljeno),ker ko bom menjal feltne sem tud jest to imel v planu nardit

lp

Ne vem če je različna širina feltn dovoljena, vendar kljub temu so dimenzije gum enake. Tehničnega imam k sreči v zimski sezoni, s policaji pa zaenkrat nisem imel težav tako, da ne vem če je po zakonu to OK.

lp

Uporabniški avatar
Mantara
Novinec

Kraj: Obala

Napisal/-a Mantara Po jan 12, 2004 1:41 pm

Warthog je napisal/-a:Mogoče je malo out of topic, ampak, kako zavihate robove blatnikov zadaj? A jih pobrusite (potem je blatnik mehak na upogib), ali jih potolčete navznoter (potem pa barva poči) V obeh primerih se mi zdi da zadeva potem rada rjavi. kako se rešite tega?

Ja mene tudi to zanima! Sam bi rad to tudi naredu pa me zanima postopek!
LP!
Slika

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Po jan 12, 2004 4:19 pm

Fetlne imas lahko razlicne gor(spet rabis za to TUV) vazno je da so dimenzije gum iste

Uporabniški avatar
jky
Novinec

Napisal/-a jky Po jan 12, 2004 5:09 pm

tistih 9" zadaja, uh 228,6 mm to je se siri od gume! Pa nimas nic problemov s tem? Firme gum ne predlagajo tolk siroki felten za take gume?! Drugače pa lepo lepo. .
NO GO!

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Po jan 12, 2004 5:27 pm

Jani16: kake slike s strani poštelaj, pa zamisli si temnenje šip v modro, drugače avto trga gate (auspuh pa res j**e)

PiLOT (jani16)
Nov uporabnik

Napisal/-a PiLOT (jani16) To jan 13, 2004 9:18 am

jky: 215 naj bi bla res minimalna širina gume za tko široko feltno, sej u bistvu tko zgleda, kot da je guma čist "nategnjena" na feltno. Edin problem je pri parkiranju, ker feltna mal vn gleda, pa hitr porajsaš pločnik.

Skull23: Kot sem že gor napisu, sem imel nekaj takšnega v mislih. Za temenjene stekel pa še ne vem.

Slika

Slika

oziroma brez prednjega znaka in 9 feltne tud spredaj

Slika

zadaj pa drug auspuh pa luči od novejšega megana.

Mnenja in predlogi zaželjeni...

lp.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov