dbsquared je napisal/-a:Aha ... vidim, da se to ne dogaja samo meni. Tudi sam sem imel kakšen mesec ali dva bližnje srečanje z robnikom.K sreči je bila moja v roku dveh dni popravljena in ponovno pobarvana. Če rabiš kakšno pomoč ... ZS.
![]()
Glede Leončka pa samo
sasocar123 je napisal/-a:Pozdravljeni !
Bi na Leona lahko namontiral volanske končnike in spodnje zglobe ( ki so na rokah ) od audija s3 ? Ker načeloma bi to moralo biti malo bolj trpežno ali kako ? JIh menjam vsako leto, zradi te naše ceste ..
Lp
peroRS je napisal/-a:
Spodnje zglobe na rokah....misliš polne selen bloke? Paše od S3-ja ja.
Vendar upoštevaj še nekaj. Res, da so polni seleni veliko bolj trpežni kot nvadni, vendar se posledično vibracije in udarci bolj prenašajo na ostale dele na podvozju. Ok, neke bistvene razlike ni, predvsem na dolgi rok.![]()
Ti pa povem lažjo rešitev. Greš na 225/45/17'', pa bosta zadovoljna tako denarnica kot podvozje
sasocar123 je napisal/-a:ammm, na gumah 225/35/19 isto, pa ET 35, J-jev pa nevem, ma ja se strinjam, jeklenk maš po 1 tednu dovolj
buhti je napisal/-a:ooo na et 35 boš pa rabu distančnike. Jest sm meu na et30 uzadi 15mm distančnike, samo mi je na ovinkih drgnlo po blatnikih in sm jih mogu dat dol -.- ...ampak zgledal je pa res top, k so ble še uzadi felnte čist vn
![]()
ma ja na jeklenih je krneki
buhti je napisal/-a:No teb je usen, men pa res zakon zgleda če je čist na vn, zato pa iščem felnte v tem stilu, da so še kraki na vn
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov