Lepa lagunca. Poraba pa je izredno majna za 2.0. Sam imam 1.8 16V, trenutna poraba 7.5, kombinirana vožnja + klima v pogonu nonstop, sem tud kar zadovoljen.
Si že imel kaj težav s prednjimi kuglami, končniki karkoli? Meni je zdaj začelo spredaj nekaj pokat, + tiste gumice na zadnjem mostu... Imam jo od januarja in do sedaj sem naredil 14.000km. Kar se samega avta tiče nimam kaj reči, ima vse kar imajo veliki (oz. novi). Imam pa tud v okvari mehanizem za prednje desno steklo, kolikšen je kaj strošek? Nov mehanizem vem da je obupno drag.
Lp in srečno vožnjo naprej.
Dawid1 je napisal/-a:Se opravičujem zamudi, nisem spremljal foruma...
Vozim limuzino, in preteklo je že 1 leto in nekaj dni dokar imam avto...
Pred tehničnims eptembra sem menjal tudi kuglo spredaj cca 30€ če se ne motim... Sedaj pa sem menjal še puše na zadnjem mostu 110€ z delom vred (originalne) in optika... zdaj pa gasa dalje...
Zaenkrat sem zadovoljen, mehanizem desno spredaj še moram menjat, rabljeni se gibljejo okrog 30€... do zdaj pa sem naredil ene 24.000km in brez kakršnih izrednih težav. Poraba pa se pozimi giblje med 7.5 in 7.7, sicer bi se dalo 2-3dcl prišparat ampak tisto je že tak tak...
Razmišljam pa o vgradnji tempomata (konektorje imam pod volanom), je se že kdo lotil tega?
lp,
lisko je napisal/-a:Dawid1 je napisal/-a:Se opravičujem zamudi, nisem spremljal foruma...
Vozim limuzino, in preteklo je že 1 leto in nekaj dni dokar imam avto...
Pred tehničnims eptembra sem menjal tudi kuglo spredaj cca 30€ če se ne motim... Sedaj pa sem menjal še puše na zadnjem mostu 110€ z delom vred (originalne) in optika... zdaj pa gasa dalje...
Zaenkrat sem zadovoljen, mehanizem desno spredaj še moram menjat, rabljeni se gibljejo okrog 30€... do zdaj pa sem naredil ene 24.000km in brez kakršnih izrednih težav. Poraba pa se pozimi giblje med 7.5 in 7.7, sicer bi se dalo 2-3dcl prišparat ampak tisto je že tak tak...
Razmišljam pa o vgradnji tempomata (konektorje imam pod volanom), je se že kdo lotil tega?
lp,
Kak veš da je mehanizem? Kaj se zgodi ko hočeš odpret zapret? Sprašujem zato ker ima sodelavc na meganu težave s sovoznikovo šipo....rešitev....snameš tapeto in pomigaš konektor...2x se mu je že to nardilo.
BoneS je napisal/-a:A so se u velenju popravili kar se servisa tice? ucas so bli ultra salabajzerji, levec bistveno boljsi..Srecno pri prodaji
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov