t1l3n je napisal/-a:Omenil si da imaš gor gume bridgestone adrenalina re002. Ko boš malo bol stestiral bi te prosil za kakšen feedback.
Gyga je napisal/-a:Odlična zamenjava. Glede na to, da je avto tako upgrade-an, boš verjetno bolj malo delal na njem? Bolj boš (od)montiral zadnje sedeže
BMW-ja verjetno nisi našel primernega?
damjan je napisal/-a:Paaaa sej je bilo posegano v motor.... al kako to mislis??
Avto tehta drgac 1400kg
TOYOTA je napisal/-a:damjan je napisal/-a:Paaaa sej je bilo posegano v motor.... al kako to mislis??
Avto tehta drgac 1400kg
Mislil sem kakšni kovani bati,itd...sicer ne poznam renaultovih motorjev toliko, ampak vem, da recimo pri subarujih je za večje povečanje moči pogoj - kovani bati,... ker samo za remap, turbo in drug izpuh je to kar konkreten prirastek...kakšen je pa zvok zdej, imaš kje posneto kaj?
srcnik je napisal/-a:TOYOTA je napisal/-a:damjan je napisal/-a:Paaaa sej je bilo posegano v motor.... al kako to mislis??
Avto tehta drgac 1400kg
Mislil sem kakšni kovani bati,itd...sicer ne poznam renaultovih motorjev toliko, ampak vem, da recimo pri subarujih je za večje povečanje moči pogoj - kovani bati,... ker samo za remap, turbo in drug izpuh je to kar konkreten prirastek...kakšen je pa zvok zdej, imaš kje posneto kaj?
Kovani bati načeloma sami po sebi ne dajo nič več konjev, so samo bolj vzdržljivi in lahko večje obremenitve prenašajo.
R 34 GT-R je napisal/-a:
off: Včasih so v civilne turbače še dajal kovane bate
sašo5 je napisal/-a:ta avto je bil v našem koncu(od novega, se mi zdi l. 2009)).....drugače redni obiskovalec Grobnika, Racelanda in ostalih "stez".....
Upam, da ti bo dobro služil, ker kolk vem je blo kr nekaj težav......
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov