Zdravo,
Pa nadaljujmo z projektom. Mislim da kar dobro napredujem. Avto je že pri mehaniku, jaz pa zbiram doma dele in jih "obnavljam" oz. pripravljam za novo podobo avta ko bo končan.
Razdiralo se je bmw-ja e30 320 v avstriji na odpadu. Nabral sem si naslednje dele:

Zadeve so bila umazane in potrebne čiščenja ter tu pa tam popravila, ampak 100000x boljše od mojih stvari.
Začnimo:
pred:

Armaturko sem fajn očistil s FAB in namazal za plastiko.
opazi kdo raziko?
Po "obnovi":

gremo dalje... ostali notranji deli - iz moje svetle barve grem na notranjost sivo-modre ki je miljonkrat bolj ohranjena in lepa
najprej kuferam (moja podnica je prepiknjena in popolnoma posedena in "zmantrana", nova izgleda takole:
iz tega:

v tole:

tudi tapete so šle v obdelavo:

zrihtano:

Prvotni nosilec ki drži haubo je pri meni zanič ker hauba miga sem in tja,ko je odprta. nabavo sem tudi to in celotno obnovil. zbruso - razmastil - primer - matt črna barva

finiš:

Celo leto sem razmišljal kakšen hobi naj si najdem da preganjam dolgčas med vikendi ko nisem v službi, nekaj kar me bo ful veselilo pa zanimalo. mislim da sem ga našel. To delam z takim veseljem da je nevrjetno.
Čimveč delov bom probal obnovit
Zdaj še grem v nabavo desnega koloteka, ker levega sem dobil, desni pa še mi manjka. Rabim še tudi novo haubo, ker te nebom obnavljal ker je špic ful zakitan in iz notranje strani cveti, ker pa je dvojni pleh je pa tole brezveze nekajpopravljat. če nebom našel solidne rabljene grem nabavit novo. Itak pa če pride rabljena bo tudi v nulo obnovljena, le v dobrem stanju jo moram dobit
Lp,Patrik