Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Jocker
Nov uporabnik

Kraj: Brežice

Napisal/-a Jocker Sr maj 04, 2005 1:02 pm

Dobr audi zelo lep 19" hud
Zadnjič spremenil Jocker, dne Pe maj 06, 2005 7:15 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr maj 04, 2005 1:44 pm

Jocker je napisal/-a:Star nisi neumen ti si car ki maš vsaj j***a to nardit v prometu sredi dneva,kolk pa maš motor v bemfi.?

1. prečitaj naslov teme
2. idi prebrat prve strani teme
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Sr maj 04, 2005 1:56 pm

Jocker je napisal/-a:Star nisi neumen ti si car ki maš vsaj j***a to nardit v prometu sredi dneva,kolk pa maš motor v bemfi.?

mel bo j***a dokler se mu ne bojo posušila ko bo koga ubil ;)
Dostkrat se more folk zamislit šele takrat ko je prepozno,zakaj,ko bi lahko prej mislil:!:

Sem za drifte pa fajn jih je vidt ,samo tko med prometom pa NE
Slika

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Sr maj 04, 2005 2:12 pm

:lol: ha ha ha ha ha ker norc. ampak, sj je ql, sam vseen ni blo to vredu, tam bi skor unga zlatega 307 zapel. ne smeš to delat, kaj če bi kakšen froc skoču na cesto, očital bi si celo življenje, da si ga zbil. ;) veš, jst tud ful rad dirkam, pa take pi....... delam, sam glede otrok pa pešcev pa ful pazm in ne ustvarjam show offa, ker lahko hitr kerga zgaziš!

ah sj to je blo 2gi dan. zdaj najbrž ne dirkaš tako več. saj okol city parka ne!

Uporabniški avatar
MapleLeaf
Novinec

Kraj: Vancouver B.C.

Napisal/-a MapleLeaf Sr maj 04, 2005 2:29 pm

domzalcan21 je napisal/-a:Ewo wam se now movie...mislm nov...str...

http://www.mobisux.com/album/data/500/20154MOV00434.MPG

PS: Sej vem, ne u gužvi, pa vem da sm neumn...ampak to je blo ta 2gi dan k sm meu auto...hehehe, pa sm se lih ufuru :roll: :oops: :lol:

ce nisi ti budala pol ne vem kdo je
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 Sr maj 04, 2005 2:59 pm

@killah bee: ne vem zakaj bi lahko pri taki hitrosti k se skor na mestu ustavs, koga ubil...res ne vem... hitrost je bla recimo 30 na uro... pred pežojem sm se pa ustavu v treh metrih... poglej posnetek pa preveri zavorno pot...s tem da sem imel zadnjo rit počez!

@splash: froci, v krožnih...sej tm ni prehoda za pesce, razn na izvozih...

@mapleleaf: verjetno ti, kdo pa drug, jst že ne... jst si sam dam duška...ce si ga pa ti neznas dat, pa tvoja stvar...

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Sr maj 04, 2005 3:03 pm

domzalcan21 je napisal/-a:@killah bee: ne vem zakaj bi lahko pri taki hitrosti k se skor na mestu ustavs, koga ubil...res ne vem... hitrost je bla recimo 30 na uro... pred pežojem sm se pa ustavu v treh metrih... poglej posnetek pa preveri zavorno pot...s tem da sem imel zadnjo rit počez!

@splash: froci, v krožnih...sej tm ni prehoda za pesce, razn na izvozih...

@mapleleaf: verjetno ti, kdo pa drug, jst že ne... jst si sam dam duška...ce si ga pa ti neznas dat, pa tvoja stvar...

Cuj ne se ti sekiraj,pusti ljudi naj govorijo kar hocejo,vem kako te BMW premamlja,jaz bi se se po ravni ceti vozil po strani,te cisto zastopim tudi meni vcasih hudic ne de miru. :vrum

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Napisal/-a domzalcan21 Sr maj 04, 2005 3:08 pm

@s_mande: verjamem verjamem.... sej BMK, nimam kej delat, pa mal odgovarjam... :lol: :lol:

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Sr maj 04, 2005 3:55 pm

Za amaterja si fenomenalno zdriftal 8) ;)
Čeprou se tud jest strinjam da kej tacga rajš delaj zvečer oz.ponoč k je mal bolj prazno vse skupi...drrgač je pa cool plac 8)

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Sr maj 04, 2005 4:00 pm

domzalcan21 je napisal/-a:@killah bee: ne vem zakaj bi lahko pri taki hitrosti k se skor na mestu ustavs, koga ubil...res ne vem... hitrost je bla recimo 30 na uro... pred pežojem sm se pa ustavu v treh metrih... poglej posnetek pa preveri zavorno pot...s tem da sem imel zadnjo rit počez!

Ma sej ni panike,sam a ni škoda ,da bi ti kdo not uletu,pol bi pa mal svojo Bemfo mal razbil,po vrhu bi bil sigurno ti kriv,šel bi ti kupon,pa svoje stroške bi moral kriti,zaradi česa že? ;)
Slika

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Sr maj 04, 2005 4:27 pm

Zarad užitkov ;) j*** ga,zadi pogon je zakon in te kr ne pusti na miru da neb mal probou..
Domžalčan jest te čist zastopm,ko maš enkrat tak avto pa dost močn ,pozabš na vse kva bi se lohk naredl...sej se potlej tolčeš po glav k je že prepozn ;)

afro_
Nov uporabnik

Napisal/-a afro_ Sr maj 04, 2005 4:41 pm

Dober drift, ampak si pa i****, da to počneš v prometu (celo v gužvi). :jao:

LP

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Sr maj 04, 2005 5:39 pm

domzalcan21 je napisal/-a:@s_mande: verjamem verjamem.... sej BMK, nimam kej delat, pa mal odgovarjam... :lol: :lol:

tebe je treba malo za usesa pa slabo luc meces na voznike bmw-jev,itak ce bi mel novejsi avto bi ga znal cenit a ne ta j***a s katerimi ogrozas samega sebe in se druge povrh,veckrat te srecam na cesti,upam da te bo kmalu kaksen radar fasu,pa se bo to nehalo
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Napisal/-a domzalcan21 Sr maj 04, 2005 6:26 pm

lazo je napisal/-a:
domzalcan21 je napisal/-a:@s_mande: verjamem verjamem.... sej BMK, nimam kej delat, pa mal odgovarjam... :lol: :lol:

tebe je treba malo za usesa pa slabo luc meces na voznike bmw-jev,itak ce bi mel novejsi avto bi ga znal cenit a ne ta j***a s katerimi ogrozas samega sebe in se druge povrh,veckrat te srecam na cesti,upam da te bo kmalu kaksen radar fasu,pa se bo to nehalo

heh, pametnjakovic... same slabe zelje...cudn da mi ti to želis...kater avto pa ti vozis? :?

Lahko samo Slika

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage Sr maj 04, 2005 6:37 pm

sam en uprašanje. prosm nj mi en pokaže kua je model tuki nezakonitega delou razn tega da ni dau žmigouca pr izstopu iz krožnga?sicr tut sam tega ne odobravam, sam kukr gledam v tem posnetku razn žmigouca ni nč nezakonitga... tut če bi on razbiu enmu avto bi ga un izsilu ker ima on prednost glede na to da je že v krožnem.

Uporabniški avatar
febo
Novinec

Kraj: bled

Napisal/-a febo Sr maj 04, 2005 6:39 pm

hm tole je pa najbrš res ja
edin kazen zarad tega ker gume škripajo?
cuore sportivo
Slika

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage Sr maj 04, 2005 6:53 pm

od kdaj je to kaznivo? no sj bo (upam da) bimmer mau več povedou glede tega. domzalcan21 pa ne misl da te zdj s temu podpiram! no ja čeprou je kr ql zgledal ;)

Uporabniški avatar
Basist
Novinec

Napisal/-a Basist Sr maj 04, 2005 7:01 pm

Neprilagojena hitrost razmeram na cesti? Zanašanje in neobvladovanje vozila? Verjemi, veliko prič je bilo v tistem križišču...
lp,
Gregor

Sometimes I'm good... But when I'm bad I'm even better!!!!!!!

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Sr maj 04, 2005 7:03 pm

Basist je napisal/-a:Neprilagojena hitrost razmeram na cesti? Zanašanje in neobvladovanje vozila? Verjemi, veliko prič je bilo v tistem križišču...

točno tako :D

sicer se mi zdi pa dost tega,kaj je prov in kaj ne,

bo že Domžalčan presodil a ga je usral al ne :D

Ti kr še kaki filmček rukn gor,sam brez prometa,da ne bo spet hude krvi ;)
Slika

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Napisal/-a domzalcan21 Sr maj 04, 2005 7:04 pm

Basist je napisal/-a:Neprilagojena hitrost razmeram na cesti? Zanašanje in neobvladovanje vozila? Verjemi, veliko prič je bilo v tistem križišču...

Veliko pric ki so ploskale :EE Neprilagojena hitrost??? 30kmh? Lahko bi mi dal samo kazen zaradi prehitrega speljevanja...oz kaj pa vem kaj bi napisu...neprilagojena hitrost sigurno ne... heh... 8) Tuki je samo en prekrsek in ne 100 kot vi govorite...

LP!
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov