Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:Nimaš kej, tko je nateg pač. Se pa dobi za vse stare MB dele, kar je redkost.
Na Discovery-ju, ko sta tipa v oddaji "Wheeler Dealers" restavrirala enega 123 sta dele dobila iz enega velikega skladišča v UK, cena pa je mislim da 1/4 tiste na servisu.
Pozanimaj se malo, mislim, da se ti splača naročiti iz UK, ne glede na poštnino, pa še VSE imajo vedno na zalogi. Takih skladišč je pa tam bojda že ogromno, taka scena kot Motomat v šiški, če poznaš, samo v velikosti hale A btc.
jorgeus je napisal/-a:bass je napisal/-a:Nimaš kej, tko je nateg pač. Se pa dobi za vse stare MB dele, kar je redkost.
Na Discovery-ju, ko sta tipa v oddaji "Wheeler Dealers" restavrirala enega 123 sta dele dobila iz enega velikega skladišča v UK, cena pa je mislim da 1/4 tiste na servisu.
Pozanimaj se malo, mislim, da se ti splača naročiti iz UK, ne glede na poštnino, pa še VSE imajo vedno na zalogi. Takih skladišč je pa tam bojda že ogromno, taka scena kot Motomat v šiški, če poznaš, samo v velikosti hale A btc.
No, no, ne verjemi vsega, kar vidiš na televiziji.Tile Wheelers Dealers so tolk real kot Skrivnostni otok... (v smislu "slučajno" sem najdu dele, v smislu za koliko so ga prodali "neznancu"...)
Tole temo spremljam že od samega začetka in kaj naj rečem avtorju drugega kot
bass je napisal/-a:Lejga carja - odbije premoženje za tako čudovito barvo, pol mi pa meče ČB slike - sam si en patron
Samo nekaj me malce bega - kako bo tale dizelček prebavljal sintetično olje?
Po mojem mnenju bi bilo mineralno bolj primerno, ali pač?
Daj še kakšno sliko, se ne morem nagledat, pa naj bo barvna. Wink
Pa za vsako spremembo foto update! Very Happy
Pa lep pozdrav
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov