Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Sp|kE
Novinec

Kraj: Brežice

Napisal/-a Sp|kE Po mar 06, 2006 9:05 pm

Tukaj je moj predlog. Glede barve... če imaš namen nadaljevati svoj ekstremni styling na avtu, ga boš verjetno tudi prebarval. Če je temu tako, sem malo brskal po netu in našel tole sliko:
Candy barva, ki je meni osebno zelo všeč (ne vem, če je tudi tebi),dvodelno prebarvan avto, kar všečno za oko. ;)
P.S.: Vem, da ni isti tip 19-tke, sam je podobne linije in služi samo kot primer tega, kako bi to na avtu izgledalo.
L.P.
Priponke
Renault 19 Tuning.jpg
Zadnjič spremenil Sp|kE, dne To mar 07, 2006 6:58 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
Slika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Po mar 06, 2006 9:45 pm

Ne dela ti to nekak...
Slika

Uporabniški avatar
Sp|kE
Novinec

Napisal/-a Sp|kE To mar 07, 2006 6:59 am

Popravljeno ;)
Slika
Slika

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN To mar 07, 2006 7:07 am

pery je napisal/-a:evo še ena 19ka!men najhujša kar sm jih kdaj vidu!!obična 16v z 17kami! :DDD :woohoo
zajebani,js bi ti rajš priporoču da si kej tazga umisliš...sej ne da mam kej prot tvoji,cenim da se trudiš pa da jo sam rihtaš po svojih željah,sam...

varianta r19 williams :P res odlična

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso To mar 07, 2006 7:01 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:
pery je napisal/-a:evo še ena 19ka!men najhujša kar sm jih kdaj vidu!!obična 16v z 17kami! :DDD :woohoo
zajebani,js bi ti rajš priporoču da si kej tazga umisliš...sej ne da mam kej prot tvoji,cenim da se trudiš pa da jo sam rihtaš po svojih željah,sam...

varianta r19 williams :P res odlična

ti dam res :D 8)

ZaJeBaNi
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a ZaJeBaNi Sr mar 08, 2006 11:54 pm

dj_em je napisal/-a:zakaj si uspred z lučmi kej tazga ne nardiš
Slika

to sem gledal ja :D nevem meni to ne disi prevec lepo zgleda samo jaz osebno nevem ce bi basal to gor na luci 8) hvala za idejo
Zadnjič spremenil ZaJeBaNi, dne Če mar 09, 2006 12:02 am, skupaj popravljeno 1 krat.
/// Wv \\\

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi Če mar 09, 2006 12:00 am

hm kaj naj recem navadn chamade z pobarvanimi original odbijaci edino kar tukaj izstopa so feltne k so 17" vsecno ostalo pa nevem NAVADNO
/// Wv \\\

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi Če mar 09, 2006 12:04 am

Sp|kE je napisal/-a:Odlično :tomidelej:
Pa še nekaj za zadnje luči
Slika
Mogoče celo bad look :?:
Slika
In še seveda... zadnji strešni spojler 8)
Slika :vrum

Nebi kaj takega metal na svoj avto mi ni vsecno vseno hvala za trud in idejo
/// Wv \\\

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi Če mar 09, 2006 12:06 am

Sp|kE je napisal/-a:Tukaj je moj predlog. Glede barve... če imaš namen nadaljevati svoj ekstremni styling na avtu, ga boš verjetno tudi prebarval. Če je temu tako, sem malo brskal po netu in našel tole sliko:
Candy barva, ki je meni osebno zelo všeč (ne vem, če je tudi tebi),dvodelno prebarvan avto, kar všečno za oko. ;)
P.S.: Vem, da ni isti tip 19-tke, sam je podobne linije in služi samo kot primer tega, kako bi to na avtu izgledalo.
L.P.

mam plan strihat ja :-P hm mi ni vsecna ta kombinacija plavo zelena mogoce ce bi bil avto v taki zeleno crni kombinaciji ali kaj pobobnega nnevem plava pa zelena mi ne greta nekako skupaj tnx za idejo
/// Wv \\\

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi Če mar 09, 2006 12:13 am

lebica je napisal/-a:
g. podganjsek je napisal/-a:Ja kaj ni samoumevno da se bomo smešnemu avtu smejali al kaj?

vrjetno bi pri tvojmu od žalosti jokali in nazadnje nasmejali in dejali "pa sej je ni tka kripa"

Mislim da so taki komentarji čist neumesni povej svoje mnenje in predloge pa je :!:

PS: SMEH NI MNENJE
;) Dandanes brez žaljenja pa res ne gre,klavrna resnica.

Lepo povedano :tomidelej:
/// Wv \\\

Uporabniški avatar
DDDD
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a DDDD Če mar 09, 2006 12:29 pm

Ja sori sam tak avto res ni za nikamor narejeno totalno brez okusa in pol vam je čudno da folk kritizitra jao. :roll: Brez zamere sam tko je.
Šljivovica ljutaaa
Slika

Uporabniški avatar
Kiko
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Kiko Če mar 09, 2006 6:52 pm

DDDD je napisal/-a:Ja sori sam tak avto res ni za nikamor. Narejeno totalno brez okusa in pol vam je čudno da folk kritizitra jao. :roll: Brez zamere sam tko je.

Evo še en primer brezokusnega stylinga. Zajebani! Pazi da se ti ne zgodi kaj takega. Drugač pa cool 19-ka. :shock:
Priponke
M4100158.jpg
Slika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Če mar 09, 2006 6:55 pm

Kiko je napisal/-a:
DDDD je napisal/-a:Ja sori sam tak avto res ni za nikamor. Narejeno totalno brez okusa in pol vam je čudno da folk kritizitra jao. :roll: Brez zamere sam tko je.

Evo še en primer brezokusnega stylinga. Zajebani! Pazi da se ti ne zgodi kaj takega. Drugač pa cool 19-ka. :shock:

Spredniji odbijac tak mata isti ..
Slika

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Če mar 09, 2006 8:06 pm

Moram priznati, da tole temo spremljam z velikim zanimanjem. :har

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso Če mar 09, 2006 10:09 pm

Loopz je napisal/-a:Moram priznati, da tole temo spremljam z velikim zanimanjem. :har

tudi jaz!

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Če mar 09, 2006 10:21 pm

v bistvu ni tak zanimiva, ker se vsi delate norca :/:o:/
če mu je taki avto všeč, če je extremist, nej ma taki avto. puste mu priložnost, da na koncu pokaže kaj sploh bo nastalo.
pa večini tistih, ki se posmehujete samo to:najprej si kupte svoj avto ;)

Uporabniški avatar
maddog
Novinec

Napisal/-a maddog Če mar 09, 2006 10:35 pm

Ze 934ic : ce je dal avto na javni forum, bo prejel pozitivne in negativne kritike. ce tega ne more prenest, j*** ga. avto pa je definitivno nametan skup brez okusa.

glede lastnega avta: vozim vijolcnega dejvu ticota od matere :twisted:

Uporabniški avatar
Sp|kE
Novinec

Napisal/-a Sp|kE Pe mar 10, 2006 6:47 pm

Damjan19 je napisal/-a:pa večini tistih, ki se posmehujete samo to:najprej si kupte svoj avto ;)

Samo za info... imam avto, ga bom kmalu predstavil v galeriji (če te bo zanimalo si ga boš lahko ogledal) in jaz se ne posmehujem... ampak človeku svetujem :!:. (saj vem, da tvoj post ni bil namenjen meni_no, mogoče pa tudi, sam vseeno) Meni osebno njegov avto ni všeč, priznam, samo je*i ga, sto ljudi, sto čudi. Bom mu pa pomagal z nasveti pri njegovem stylingu, ker bi na koncu lahko še kaj izpadlo iz tega in bi avto lahko bil še nečemu podoben. Druge feltne pa barva pa bo že čist drugačen... ;).
P.S. Pa tudi če ljudje niso lastniki avtomobilov(oz. še niso dovolj stari, da bi ga imeli), mislim oz. vem, da lahko sodelujejo na tem forumu in podajo svoje mnenje glede avtomobilov :roll:
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Kiko
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Kiko Pe mar 10, 2006 8:25 pm

Sp|kE je napisal/-a:
Damjan19 je napisal/-a:pa večini tistih, ki se posmehujete samo to:najprej si kupte svoj avto ;)

Samo za info... imam avto, ga bom kmalu predstavil v galeriji (če te bo zanimalo si ga boš lahko ogledal) in jaz se ne posmehujem... ampak človeku svetujem :!:. (saj vem, da tvoj post ni bil namenjen meni_no, mogoče pa tudi, sam vseeno) Meni osebno njegov avto ni všeč, priznam, samo je*i ga, sto ljudi, sto čudi. Bom mu pa pomagal z nasveti pri njegovem stylingu, ker bi na koncu lahko še kaj izpadlo iz tega in bi avto lahko bil še nečemu podoben. Druge feltne pa barva pa bo že čist drugačen... ;).
P.S. Pa tudi če ljudje niso lastniki avtomobilov(oz. še niso dovolj stari, da bi ga imeli), mislim oz. vem, da lahko sodelujejo na tem forumu in podajo svoje mnenje glede avtomobilov :roll:

:clapclap :clapclap

P.S. Jst mam tut avtoSlika :P
Slika

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Pe mar 10, 2006 9:23 pm

temu forumu poleg kakovosti pada še nekaj...
povprečna starost uporabnikov :(
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov