Candy barva, ki je meni osebno zelo všeč (ne vem, če je tudi tebi),dvodelno prebarvan avto, kar všečno za oko.

P.S.: Vem, da ni isti tip 19-tke, sam je podobne linije in služi samo kot primer tega, kako bi to na avtu izgledalo.
L.P.
SAVINJCAN je napisal/-a:pery je napisal/-a:evo še ena 19ka!men najhujša kar sm jih kdaj vidu!!obična 16v z 17kami!![]()
![]()
zajebani,js bi ti rajš priporoču da si kej tazga umisliš...sej ne da mam kej prot tvoji,cenim da se trudiš pa da jo sam rihtaš po svojih željah,sam...
varianta r19 williams :P res odlična
dj_em je napisal/-a:zakaj si uspred z lučmi kej tazga ne nardiš
pery je napisal/-a:evo še ena 19ka!men najhujša kar sm jih kdaj vidu!!obična 16v z 17kami!![]()
![]()
zajebani,js bi ti rajš priporoču da si kej tazga umisliš...sej ne da mam kej prot tvoji,cenim da se trudiš pa da jo sam rihtaš po svojih željah,sam...
Sp|kE je napisal/-a:Tukaj je moj predlog. Glede barve... če imaš namen nadaljevati svoj ekstremni styling na avtu, ga boš verjetno tudi prebarval. Če je temu tako, sem malo brskal po netu in našel tole sliko:
Candy barva, ki je meni osebno zelo všeč (ne vem, če je tudi tebi),dvodelno prebarvan avto, kar všečno za oko.![]()
P.S.: Vem, da ni isti tip 19-tke, sam je podobne linije in služi samo kot primer tega, kako bi to na avtu izgledalo.
L.P.
lebica je napisal/-a:g. podganjsek je napisal/-a:Ja kaj ni samoumevno da se bomo smešnemu avtu smejali al kaj?
vrjetno bi pri tvojmu od žalosti jokali in nazadnje nasmejali in dejali "pa sej je ni tka kripa"
Mislim da so taki komentarji čist neumesni povej svoje mnenje in predloge pa je![]()
PS: SMEH NI MNENJE
Dandanes brez žaljenja pa res ne gre,klavrna resnica.
Kiko je napisal/-a:DDDD je napisal/-a:Ja sori sam tak avto res ni za nikamor. Narejeno totalno brez okusa in pol vam je čudno da folk kritizitra jao.Brez zamere sam tko je.
Evo še en primer brezokusnega stylinga. Zajebani! Pazi da se ti ne zgodi kaj takega. Drugač pa cool 19-ka.
Damjan19 je napisal/-a:pa večini tistih, ki se posmehujete samo to:najprej si kupte svoj avto
Sp|kE je napisal/-a:Damjan19 je napisal/-a:pa večini tistih, ki se posmehujete samo to:najprej si kupte svoj avto
Samo za info... imam avto, ga bom kmalu predstavil v galeriji (če te bo zanimalo si ga boš lahko ogledal) in jaz se ne posmehujem... ampak človeku svetujem. (saj vem, da tvoj post ni bil namenjen meni_no, mogoče pa tudi, sam vseeno) Meni osebno njegov avto ni všeč, priznam, samo je*i ga, sto ljudi, sto čudi. Bom mu pa pomagal z nasveti pri njegovem stylingu, ker bi na koncu lahko še kaj izpadlo iz tega in bi avto lahko bil še nečemu podoben. Druge feltne pa barva pa bo že čist drugačen...
.
P.S. Pa tudi če ljudje niso lastniki avtomobilov(oz. še niso dovolj stari, da bi ga imeli), mislim oz. vem, da lahko sodelujejo na tem forumu in podajo svoje mnenje glede avtomobilov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov