Bom predstavil celo zadevo.
Dolgo sem iskal zanimive odbijače ali podaljše za Astro. Nič mi ni bilo všeč, razen original OPC in pa tale Lummin set:
Odločil sem se za Lummo. Spojlerje sem naročil pri Fazerju, kjer so mi tudi vse vgradili. Sem pa vso stvar malce prilagodil. Prvič, nisem naročil dodatnega para meglenk, ker mi to izgleda preveč kičasto. Drugič, prav tako mi ni bila všeč njihova mrežica, ker ima ogromno luknjo za dva para meglenk, ločeno z debelim plastičnim robom:
Tako da so mi pri Fazerju vgradili svojo mrežico in ''izrezali'' luknjo za meglenke. Naročil pa sem tudi kromiran okvir meglenk, ki ga sicer ima Astra OPC in so mi vgradili tudi tega:
Zadnji odbijač sem dal lakirat povsem v barvo karoserije, čeprav je proizvajalec predvidel spodnji del v črni. Namesto okroglega avspuha sem naročil dvojni nastavek bolj pravokotne oblike, ker okrogla ne paše najbolj na linijo GTC. Za konec pa so mi pri Fazerju še iz originalnega odbijača prenesli parkirne senzorje:
Dodatne fotografije sledijo takoj, ko jih uredim. Vse skupaj me je stalo malo več kot 1.700 EUR.