zascitna plastika pod motorjem mora biti 4 cm nad tlemi.takrat je spuscen idealno za 19"
verjami mi.sam poj ne na tehnicnega it,ker nau mogu cez kanal pridt.jst sm ga mel 2 dni nazaj.pa k je cez kanal vozu me je srce bolju k sm poslusal uno plastiko kako se zvija.
drgac pa sm ze napisal .lepo je,veliko lepse kot prej.
kako si ti zadovojen?je trdo?udobno?zabija kaj?kaj pa stabilizator,si menjal?
AudiFreak je napisal/-a:Hehe, abbe jaz sem mel isti problem. Na tehničnem sta mogla delavca iti po deske da sta ga podložila, da sta mi dobla avto vun.
sj je prou,je vse bl zanimivo.to je dokaz da mas nizek avto.
S|icKeR je napisal/-a:lepo zdj zgleda. škoda edino da je malo podhranjen motor. notranjosti nisi še nč pokazal. maš 3 kraki volan al še tistega grdega 4?
sej premišljujem če bi ga dal čipat na 130, zdj mam 115 iz 90, sam nwm kolk bi blo to kej zdravo za mašino
super izgleda, mene pa zanima pri notranji osvetlitvi ki jo imaš na bele diode... ali si sam naredil to osvetlitev se pravi vezje in vse, ali si kupil žarnice že take
HaMzO je napisal/-a:dj mi povj a maš to KW gewinde? oz če si kdaj razstavlju sprednji amortizer gewinde...ker jz mam neki sfuk..n
sprednji amortizer ma vlozek notr (od al-ko ta)
razstavis ga tako da vzames kljuc za flex sajbo zasraubat pa ga das gor u une dve lukne pa ga odsraubas,pa poj amortizer vn povleces...