Koliko imaš prevoženih in kakšna je povprečna poraba po BC-ju?

jurre je napisal/-a:tnx![]()
prevozenih bo ravnokar 114k, poraba po BCju je od nekje 4,1-5,0, realno malo cez 5.
speedfreak je napisal/-a:jurre je napisal/-a:tnx![]()
prevozenih bo ravnokar 114k, poraba po BCju je od nekje 4,1-5,0, realno malo cez 5.
kaj to na vseh cliotih laže BC, tak sm vsaj slišal? Če je to res pol dci 80 ni noben šparovček
jurre je napisal/-a:hja, meni se zdi da pri meni malo laze zarad p-boxa. Drugace imam dci 101![]()
Najnizjo realno porabo na tank sem imel 4,6, vendar je to kot je antiznačkar napisal ob vožnji 110, kar se tudi meni ne daTako, da se mi poraba okoli 5 litrov res ne zdi veliko ob dinamicni voznji za 110 KM (+ pogosto je vklopljena klima)
![]()
Naredim pa tam med 900 in 1000km z enim tankom (najvec sem jih 1042), tankam okoli 50 litrov.
Glede na to, da mi je prejsnic clio 1.2 16v (35KM manj) pil skoraj 7l, sel pa ni nikamor proti temu sem zadovoljen.
jurcek3 je napisal/-a:fajn zgleda, evo pa mas dnevne luci v meglenkah, ne rabs prizigat xenona podnev
dejcc je napisal/-a:jurcek3 je napisal/-a:fajn zgleda, evo pa mas dnevne luci v meglenkah, ne rabs prizigat xenona podnev
Ja samo mene je policaj nadrl kaj delam z meglenkami podnevi, torej je zdaj to legalno met pržgano podnevi al ne. Drugače pa je butasto dat ledice v meglenke ker pol to niso več meglenke ampak samo kresničke. Fail pač-bele meglenke.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost