jesenik je napisal/-a:kaki pa imaš premer izpušnih cevi? (prednji lonec-zadnji lonec-ostale cevi)
Glede zvoka pa pribižno vem kaki je =) Sam imam od katalizatorja do konca inox z luknjo fi45 in se mi zdi da je premajhna. (taki honda zvok pride iz zadnjega lonca) tuhtam da bi naredil še en izpuh z luknjo 50 ali več. Bi bil takrat bolj močan in ne tako zelo "hreščeč" zvok?
LP, Dejn
rover416 je napisal/-a:jesenik je napisal/-a:kaki pa imaš premer izpušnih cevi? (prednji lonec-zadnji lonec-ostale cevi)
Glede zvoka pa pribižno vem kaki je =) Sam imam od katalizatorja do konca inox z luknjo fi45 in se mi zdi da je premajhna. (taki honda zvok pride iz zadnjega lonca) tuhtam da bi naredil še en izpuh z luknjo 50 ali več. Bi bil takrat bolj močan in ne tako zelo "hreščeč" zvok?
LP, Dejn
da mi je slisat ta tvoj honda zvok![]()
![]()
![]()
jesenik je napisal/-a:rover416 je napisal/-a:jesenik je napisal/-a:kaki pa imaš premer izpušnih cevi? (prednji lonec-zadnji lonec-ostale cevi)
LP, Dejn
da mi je slisat ta tvoj honda zvok![]()
![]()
![]()
???
dominic je napisal/-a:hehehehehhe, je slo kar lepo, sicer sem mislo da te nebom vec uvidel...hja, se kr no, ves kak je, kavalov nikol ni premalo =), drugace pa ti kar lepo cukne tale 5, samo pol ti sfali =)...
sem videl ja, saj sem ti blendno...samo mogoce nisi opazo...
p.s. naredi nekaj glede podvozja, ker pri stuku je blo ze malo cudno videt... =)
dominic je napisal/-a:mel telefon, pa nikam se mi ni mudilo ...hja, levi pas...moral, ker sem ti bil par x preblizu, pa nisem 100% vedel kaj bos naredo... =)...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov