Vidim te vsak dan ali vsak drugi dan v tednu in morm rečt, da se mi res dopade! Pozimi si imel še prejšno predelavo, zdaj pa kr spet neki novga Zvok je pa itak brutalen, tko da takoj vem, kdo za mano vozi:D Kar tako naprej pa anj ti še dolgo služi!
z streho nimam nobenih problemov... nikjer nepusca in pase k ata na mamo gor.. je pa od tvingota... cena nevem ker je vse posebi od motrocka ohisja itd...bi blo treba cenik pogledat...
odbijaci so vsi svasani in nc poliestrani ali podobno... tako da so kot orginal...tudi na ta nacin sirjeni...
kako bo z homologacijo bomo vidl se se neubadam z tem...
am drugace ce koga zanima ta moj napilen motor, menalnik, racunalnik (vse komplet ) je na prodaj za mali denar ... tak da ce koga mika za mejhn dnar met napileno zadevo naj me kontaktira...motor ima pa samo 31000 km
zvecer nardim se en veliki post
@šmeksy: kir avto pa mas, da vidm ce sm te opazu.... drugace je meni trenutno moj avto ogaben ker je na zimskih gumah brutalnih sirin 145/70/13
pa se feltne ki bojo gor sam jih morm dt obnovit ker so razrte od soli (sm pa razocaran ker je premalo roba)
mim grede dejte mi povedat a mi bo ratal spravt gor gumo 165/55/13 na 7 siroko feltno???
no evo dons je bla zmontirana klucavnca za zagon avta v sredinsko konzolo in avto ze dela...potem zmontirani zici +pasovi , pa se kletka je dokonca not dana (ce spregleam precne)
+ prisilna ventilacija je bila usposobljena....
ekola dons se neki nanovo narjen
stikala v konzoli
air bag dokoncan
in postopek odpiranja
+ proti seb ga lahko obrnem
tega lcdja vec nimam tuki...
sm mu daju gor alu feltne in umes probu kako zgledajo schmidt-ke
zadaj moram dati najmn 1,5cm distancik
spredui pa kak centi
avto bo treba sirt.... drugace pa cisto vn gledajo kot lahko vidite na slikah
Zadi od spredi slikano
zarad tega je treba distancnike dt
zadi zgori slikan
zadi zadi slikan
pol spredaj od zdai slikano (pozabu sm oment spredi je avto ze sirjen)
spredi spredi slikan
pol pa se tko kako trenutno zgleda avto
evo se par slikic ker sem imel ze povno kapo delanja okol avta pa sm reku da grem en krogc...
pol sm pa se par slikc ponsev...
provizoris tepih postavlen an tla tok da pleh skrije (morm se tapacirat)
hehe jst v delovski obleki (k srafam po avtih)
stransak stanga je ze namescena
posnetek na kratko od zacetka ko smo sli iskat avto in tako naprej .... je pa vse skupaj zelo oskubleno kajti v 5minut je nemogoce vse spraviti
v posnetku se ni tepaciran poden prtljaznika ampak je sam gor dan flc da skrije podn
no dons sm tapaciru
prej tako
tapacirano (to kar je obkrozen se zaviha in se vidjo stevilke sasije in podobno, in ni nagubano kot zgleda)
no pa se ko je vse notri
tuki photoshop kako naj bi zgledu avto
potem sem pri masini dal drugi sprint filter ki je na dovodu od akrapovica....(z prejsnga avta)... posledicno sm moru se takoj zamenat in prestavit flaso za odusek......sedaj je mansa in an drugi strani...
zvok je zdej bol zatoho in zgleda bol resen....(ceprv ze prej zvok )
aja pa tapacirongo sm zadi spucu da je spet lepa crna in ne usa od praha...
no tak omp filtr je biv prvo gor in tok umazana tapacirunga zadi....
probno filtr pa tapacirunga stran da lahko pridm do motorcka in vodil brisalca...
evo vodila in mali motorcek od prej kateri so samo visek...sedaj samo velik motorcek...
evo prazn use kjer je biv prej motorcek in mehanizm
zmontiran motorcek in na nega brisavc...sam sm napacn kabl odklopu in mam zdej sam eno brzino pa se zravn tako dokler jst drzim tok cajta dela...morm popravt
cinq je ostv brez usga..ker ga bom itak zdej en dan rastavu...
dada prv vidte...akrapovic
evo ni vec tiste velke flaske spredi je zdej pr vodi mala ....(zacasno dokler nedobim lepo iz aluminja posodico)..pa ociscena tapacirunga
dovod hladnega zraka
pa se ena tko slikca
tist podalsek dol potrgu ker mi je res ogabno
evo dons sm se delu feltne za avto ker sm jih pelu polirat pa je prsl do problemov...pa me je prosu da to nardim in zvecer jih je pobrv....dobimjih v pondelk al pa tork spolirane (kot nove)
evo
prvo sm rabu copis in lavo....
pol se strajfiks da sm pol to dol spiru
feltne na mestu
premazu (ze lak razrl na prvi k sm mazu drugo)
pol umes slikan
a se prepoznate feltne (hehe)
drugac so se ze svetle k nove in skor nebi rabu polirat ampak sm usen dv ... ce se dela naj se dela orng
vm tole kej pove
dada rob se sveti kot nov! dons sm jih ze dubu nazaj....use spoliran v nulo....
sam se krake zrihtam
alkantara za tapacirat musko in podobno
evo pa se nahitro par utrinkov z morja
potlej med ciscenjom krakom (priprave za barvanje)
in dokonca ocisceno samo caka na barvanje
evo dons neki nove robe jutr bojo ze gor gume...
sm pa mau razocaran sm mislu da bojo vec gledale vn z distancniki...zdej mam et -5
za gume pa nemorm komentirat bomo jutr vidl....ce gledam notrani rob kjer pridie guma upeta bojo zakon napete ce gledam pa po profilu pa tuga
nova dva odbijaca ki sta pripravlena za clean-je
feltne v prvem nanosu...za alumini
evo tok je napeta guma z notrane strani.....skoda k z notrane
tko je pa z zunane strani
te narebrane crtice bi morale bit ravne in ne postran
aja pa se tole
z feltnami...vecer pred sovom v lj
dan po sovu
evo dons k budale cev dan delal razsiritev.....
no to drugac ni dokoncan to je sam narjen da mi policaji nebi tezil ....
ko se bo avto barvu v zlo blizni prihodnosti bomo pa dokoncal tko kokr sm si zamislu....ker zdej mi je en bok celo not potegnil
odbijaci se pa tud ze te dni zacnejo delat....
slike povejo use....titan,kelvr,neti itd
99% bo jutri ze na avtu
aja pa tiste akrapovic nalepke ni gor na haubi to je bla neka ajebancija
evo povno nove robe...volan,2xspegli...eni dtm se mansi od mojih in drugi airo dinamik se mansi ...bom vidu kire se zmontiram...ker se res nemorm odloct...
hupa bip bip (ferari stajl)
stopalke (vids tomo....se z bruhijom predobr poznam)
pokrovcki za feltne polirani in delani po narocilu
distancniki za zvocnike
posoda za vodo (brisavci)
hauben lifti za prvo haubo...
in pika polonice za moj avto
pokrovcki na feltni
pa se nevem kire spegle naj dam gor
evo na avtu se je delal na povno
kolektor mi je pocu zato smo moral ga snet in dt narocit novga...ta cajt je tastr zaflikan dokler nav tist...
rastavlanje avta
tkole je biv podlozen da sm prsu zravn
posledice na podalsku od polota zaradi preniskega avta...cev rascefran...bo treba novga nabavt
[img]http://www.dojce.com/img/B3yBo/e12.jpg[(img]
snet kolektor
poskodbe kolektorja
pocena krivina sam se nevid najbol
pocena cev
ker je biv avto nevozn par dni sem iskoristiv za spegle montirat...za probo zato so rumeni..sem pa cisto razocaran nad spegli ker na njih se nevid pov kurca...bom se vidu a se bom ubadu sploh z nimi
potem panele z barvanja za musko....crna tko k feltne
pol mau za zajebancijo 17 in 16 col
17
16
in se avto z barvanja...barvane rasiritve (en cev bok in pov druzga) barvana streha,barvanna prva dva blatnika...odbijace pa haubo nism dv ker caka se modifikacija
stari oprosti, da ti smetim temo. glede nato da maš v malem prstu me zanima. če slučajno veš za kakega seicentota, cup verzijo, če se kje kaj prodaja!?
lp