nejkonej je napisal/-a:Skull na prave detaile si se spravil , če bi mel takega bi ga pomoje enako rihtal (jaz delam nekaj podobnega hehe)...všeč mi je poleg vsega da dobiva toliko dodatne opreme! Kdaj boš montiral felgice?
Edit: Mogoče še edino original avtoradio![]()
... Mislim da imam nekaj na to temo zate v delavnici Rok ...Skull23 je napisal/-a:yugo_tuning je napisal/-a:ful hud!....sam tisti mali rorčki me motijo tam spodaj
bo kmalu to zrihtano, sicer bojo samo nastavki (ker je avspuh star mogoče leto, pa original je), zadnji lonci za ta avto so dragi ko pes (500+€)
Mad je napisal/-a:... Mislim da imam nekaj na to temo zate v delavnici Rok ...Skull23 je napisal/-a:yugo_tuning je napisal/-a:ful hud!....sam tisti mali rorčki me motijo tam spodaj
bo kmalu to zrihtano, sicer bojo samo nastavki (ker je avspuh star mogoče leto, pa original je), zadnji lonci za ta avto so dragi ko pes (500+€)L.p. M.
Rok pokliči me pa se dobimo ... imam še cel izpuh z mojega sivega A. ... če boš kaj rabil pokliči imaš moj GSM v predalu - sem zamenjal telefon številko in operaterja ... L.p. M.Skull23 je napisal/-a:Mad je napisal/-a:... Mislim da imam nekaj na to temo zate v delavnici Rok ...Skull23 je napisal/-a:yugo_tuning je napisal/-a:ful hud!....sam tisti mali rorčki me motijo tam spodaj
bo kmalu to zrihtano, sicer bojo samo nastavki (ker je avspuh star mogoče leto, pa original je), zadnji lonci za ta avto so dragi ko pes (500+€)L.p. M.
kdaj lahko pridem na obisk?
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost