Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Rifasiemp
Nov uporabnik

Re: Schkorc oz. moj vozni park skozi cas

Napisal/-a Rifasiemp Ne jan 09, 2011 12:46 pm

Schkorc je napisal/-a:@MyWay!: Seveda, udeležim se vsakega (SLO) slaloma (tudi če sem bolan :)). Pravzaprav sem (skupaj z ostalimi našimi) izpustil samo enega, ker enostavno ni nihče imel takrat pripravljenega avta oops (mislim da se to ne bo ponovilo). Če ne bi bili toliko zagnani se tudi ne bi toliko trudili z samo organizacijo slalomov :D. Drugače se pa poleg slalomov tako ali drugače udeležimo praktično vsake "dirkaške procesije" za katero izvemo prav čas :).
Pa hvala za pohvale.

LP, Primož

Zadnja leta (pre)redko! (pa ne zaradi pomanjkanja volje) :huh:

lp,Nejc!
Slika
za ta dnar je to to;)

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Schkorc Pe jan 14, 2011 8:27 am

Da se vrnem malo na belo turbo 5ko. Bližal se je naš naslednji 4. Šempeterski avtoslalom. Na avtu sem od prejšnjega slaloma naredil nekaj sprememb, zato sem komaj čakal, da vidim kako se spremembe obnesejo v praksi. Da na kratko obnovim, kaj sem spremenil.

Od pomembnejših stvari se mi zdi, da so to zavore, ki so prej bile bolj za okras. Bile so stare, izrabljene in enostavno zanič. Prijelo je skoraj samo zadaj, pa še to se je bolj zdelo da prime. Z zamenjavo sprednjih zavornih čeljusti in glavnega zavornega cilindra, se je sam občutek na pedalu precej izboljšal. Novi diski zadaj in večji spredaj sicer niso prinesli neke presenetljive razlike, ampak nove ploščice pa so naredile in pustile precejšen vtis. Takšnih zavor sploh nisem pričakoval, niti si nisem predstavljal da je mogoča takšna razlika. Pa še prav dobro cvilijo, da se res počutiš kot v dirkalniku :lol:. Sicer mi še malo nagaja okoli zavor, namreč pedal oziroma zavore grabijo zelo globoko in je precej nerodno pri hitri vožnji, kjer noga pogosto menjuje pedala in tako izgubljaš nepotreben čas in si štorast :D. Ne vem še ali je težava pri pedalu oziroma v vakum posodi, ki je malo drugačna ali pa v težnostnem ventilu, ki na momente pričara čisto različne občutke na pedalu...
Poleg zavor so bili zamenjani tudi hladilniki tekočin, ki kot takšni ne prinesejo razlik, ampak bom lažje spal, če ne bo motorju (pre)vroče. Števčka pa bosta tista krivca, zaradi katerih bi lahko bilo motorju prevroče. Sedaj si bom namreč upal začeti igrati z višjim tlakom turbine, kar pa spet predstavlja dokaj pomembno spremembo na avtu.
Prav tako pa se mi zdijo pomembni sedeži in predvsem H-pas, ker se mi poleg vrtenja volana in miganja z nogami po pedalih ne bo potrebno ubadati z ničemer drugim.
V glavnem sedaj je vsa mehanika na avtu nova. Popolnoma vsi volanski končniki, vse puše (in ostala guma- tudi vsi nosilci), vsi ležaji, komplet zavore, praktično vse kar je predvideno, da se kdaj izrabi.

Drugih pomembnejših sprememb pa nisem naredil, vsaj tako se mi je zdelo.
Odstranil sem tisto špar-racing nalepko iz pokrovčka rezervoarja, ker me je res motila. Pa malo sem spredaj spustil avto, ker je pred montažo teh mojih nastavljivih amortizerjev bil precej spuščen, jaz pa sem spredaj potem amortizerje nastavil precej višje in je avto zato precej visel nazaj. Prejšnjič se nisem imel časa poglabljati v to, ali bo kje drgnilo in podobno zato sem do sedaj pustil da glisira. Sedaj pa se mi ni ljubilo avta zadaj dvigniti, ker je preveč dela in sem ga raje spredaj spustil, ker je lažje :D.
Seveda so se spremembe delale (kot ponavadi) bolj v zadnjem momentu, tako da ni bilo kakšnih testiranj.

In tako sem končno dočakal težko pričakovani slalom. Tokrat za razliko od prejšnjič nisem toliko časa posvetil organizaciji dirke, sem pa zato na sami dirki moral opravljati meni zelo neprijetno delo glavnega sodnika- krneki, 100x raje bi stožce pobiral. Ugotovil sem, da je v nekaterih primerih zelo težko delati in voziti na dirki. Tokrat mi res ni bilo več veselje voziti.

Takole pa je poleg ostalih izgledala moja (spuščena) 5ka v boksih, ko je čakala da jo zapeljem:
Slika

Slika

Slika
Avtor fotk: SRT-MS

Končno sem dočakal tudi svojo trening vožnjo. Prvič smo uporabili za štart semaforje in tako sem komaj čakal, da ugasnejo rdeče luči. Nekje na 1.3-1.4bar-a je avto "izstrelilo" iz štarta, druga prestava kolesa hočejo vrteti v prazno, dolga ravnina, tretja prestava še vedno precej vleče... ufh tole pa je razlika :). Sledi prvi oster ovinek in precejšnje zaviranje, haha mala malica za nove zavore. Sedež in pasovi tudi dobro opravljajo svojo funkcijo, odlično. Pripeljem do prvih rahlih neravnin... kaj pa je zdaj to :shock:, odbijam se kot ping-pong žogica?!?! Vozim dalje, avto vleče, da je veselje, edino pod nizkimi obrati ne dela dobro, ker je verjetno preveč zalit z bencinom, ampak OK takih primerov skoraj ni, razen iz krožnega proti jami in zadnji zavoj v cilj. Spet sledijo neravnine, spet se odbijam, sedaj začne ob poskakovanju tudi zabijati/pokati, kar pomeni manjšo trakcijo :(. Tako malo z muko, malo pa tudi z navdušenjem odpeljem vožnjo do konca

Povzetek: Kljub temu, da je bil avto precej močnejši in je bolje zaviral, ter da sem tudi sam imel za volanom lažje delo so bili časi enaki oziroma slabši kot na prejšnjem slalomu, ko avto še ni bil končan :D. Tako sem še enkrat ugotovil, da nizek avto (vsaj Renault) ni nujno OK :idea: :).

Posnetek vožnje si lahko ogledate tukaj: Primož Škorjanc - Renault 5 GT Turbo (4. Avtoslalom Šempeter 11.10.2009)
tisto zabijanje/pokanje je slišati celo na posnetku :lol:

Posnetek moje trening vožnje (kjer sem imel izmed vseh mojih voženj najboljši čas :lol:): Primož Škorjanc - Renault 5 GT Turbo (4. Avtoslalom Šempeter 11.10.2009) 2
Filmčki so odlični, glede na to da se našemu Guliju precej tresejo roke, predvsem pa glede na to, da je ob snemanju bil še eden od sodnikov, ki je z drugo roko po walkietalkie-ju obveščal o številu stožcev ipd.

Pa še nekaj fotk v akciji:
Slika

Slika

Slika

Slika
Avtorji fotk: Ambrož Karlovšek (1., 3.), Gligorij Kalem - SoulMan (2.), Lipak (4.)

Pa še posnetek Grega: Gregor Škapin - Clio 16V (4. Avtoslalom Šempeter 11.10.2009)
ki je preveč not padu in bi se kar vozil in vozil :D

Slika

No na koncu mu je njegovo željo po vožnji (spet) preprečila okvara menjalnika :roll::
Slika
Foto: Lipak

Posnetek Luka: Luka Škapin - Renault Megane Turbo (4. Avtoslalom Šempeter 11.10.2009)

Slika

Slika
Foto: Gligorij Kalem - SoulMan (1.), Lipak (2.)

Pa še Dule-tov posnetek: Matej Dolinšek - Renault Clio 16V (4. Avtoslalom Šempeter 11.10.2009)
Kljub temu, da je njegov Clio spuščal neke čudne zvoke, je bil zelo hiter in osvojil tretje mesto generalno

No pa, če sem že Gulija omenil (kakšno lovljenje sekund oziroma milimetrov :D):
Slika

BTW Če koga zanima moja bela 5ka, lahko malo pobrska med oglasi ;).

LP, Primož
Avtoslalom? Več na: www.amd-sempeter.si

Uporabniški avatar
MyWay!
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a MyWay! Pe jan 14, 2011 9:28 am

"Grega, drgač se pelajo 3-je krogi."
"Ne me j...t!" :D

Edit: Kako boš rešil poskakovanje?

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Napisal/-a Schkorc Pe jan 14, 2011 11:59 am

MyWay! je napisal/-a:"Grega, drgač se pelajo 3-je krogi."
"Ne me j...t!" :D

:lol: Saj sploh nisem bil pozoren na razne komentarje v posnetkih :D...

MyWay! je napisal/-a:Edit: Kako boš rešil poskakovanje?

Ja avto bom spet dvignil, ane :D...

Drugače sem poskakovanje dejansko odpravil s tem, da sem cel avto dvignil. Sicer sem ga potem kasneje ves čas nekaj dvigal in spuščal in ga na koncu spet spustil :roll:, tako da trenutno spet poskakuje :), ampak je bil teren tak da je to dopuščal (pa tudi poskakovanje je bilo/je malo drugačno, predvsem brez zabijanja/udarjanja :)).

LP, Primož

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Napisal/-a Schkorc Po jan 31, 2011 10:43 am

Ker so snežne razmere dokaj aktualne še ena snežna fotka kar tako:
Slika

Počasi bo spet potrebno razmišljati o nakupu kakšnega drugega prevoznega sredstva. Ob vseh željah od dirkalnika do kombija to niti ni tako enostavno opravilo :). Sicer mi je Clio dCi kljub začetni zadržanosti res dobro zlezel pod kožo. Pravzaprav sem bil nad Cliom 2 (in zelo hvaležno barvo :)) tako navdušen, da sem sklenil poiskati še enega za doma.

Izbral sem praktično enakega Clia, enak model, enaka oprema, celo enaka barva, ampak bencinarja, ker bo avto malo v uporabi. Fotk ne bom lepil, ker so že prilepljene, tam pri predstavitvi mojega dCija so prvi dve fotki od tega domačega Clia.

Clio pa je nadomestil tega Roverja
Slika
Slika
Rover je bil od novega celih 12 let oziroma vseh 170.000km v naši lasti. Bil je 216Sli, s cca 111KM. Kmalu po tistem ko smo ga kupili sem začel poslušati razne govorice o zanič avtomobilih, ki jih dela Rover, češ da vse crkuje (podobno kot je slišati za razne ostale znamke, predvsem tudi reno :D). Res je kakšno leto po nakupu avto obstal na cesti, kriv je bil rotorček v razdelilni kapi za približno 2.000 SIT (10€) :lol:. Par let kasneje sem obstal zaradi okvare črpalke goriva. Na servisu so jo menjali z neoriginalno, ki se ni nikakor obnesla (no ja za mojo mamo bi bila OK :)), ker avto nad 4k RPM ni vlekel. Po menjavi za originalno je bilo v redu. Nekaj časa za tem me je sprovociral sosed s kolegovo predelano Hondo Civic 1.8 VTI, ki je takrat po besednih izročilih imela precej predelan motor z nešteto konji (no saj res ni bila švoh). V glavnem sem se kot mulo preveč zapodil za njim in mu bil malo preblizu, ko se je on pred mano na lepem odločil zaviti v križišču. Posledica je bila zvita kovina (ne karoserijska pločevina), ko sem zaviral in (pre)hitro prestavljal v nižje prestave, ter tako povil ventile v motorju :roll:. Ventili so se zamenjali, jst pa sem si kupil svoj avto :D.
Poleg napisanega in prerjavenega izpuha je avto delal BP. Edino pri prtljažnih vratah je enkrat nagajala el.napeljava, ki se je precvikala. Najbolj presenečen sem bil nad podvozjem, ki je bilo ves čas nedotaknjeno in se še vedno vozi kot novo. Avto smo prodali nekje 2009 kolegu. Pri slabih 300.000km se je lotil razdiranja menjalnika, ker je rekel da tuli. Zamenjal je ležaje in se vozil dalje. Zelo navdušen sem bil tudi nad motorjem. Precej poskočen, mogoče malo glasen, ampak šparoven. V povprečju se je poraba gibala nekje med 6.5-7.5l/100km, kar mi kolega ki ga je kupoval ni hotel verjeti, dokler ni prvič tankal.

V splošnem smo bili zelo zadovoljni z Roverjem in škoda, da so zaprli proizvodnjo. Načeloma mu ni nič manjkalo, ampak če sem ga primerjal s svojim Cliom, se je Clio peljal precej enostavneje, okretneje, je tudi bolj pregleden. Clio ima precej mehkejše zavore in volan, enostavnejša sklopka (pri prestavljanju pri renoju ni potrebne kakšne občutljivosti/pozornosti), ki je pri Roverju zahtevala malo občutka, če nisi želel cukati med prestavljanjem. Pri Roverju sem začel pogrešati ABS, ki smo ga sicer naročili, ampak so potem nekaj zamučkali ko so nam dobavili avto in nismo želeli še enkrat čakati pol leta na avto. Manjkala pa je tudi klima, katere nisem želel naročiti, ker sem takrat slišal da pobere 15KM :lol: (to je bilo pred 14imi leti).
V glavnem Clio ima sedaj vse to in še več, ampak mama (po dveh letih) vseeno pravi da pogreša svojega Roverja :(.

LP, Primož

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Napisal/-a Schkorc Pe feb 11, 2011 9:21 am

Bela GTTjka je mehansko sedaj skoraj nova, več na njej nisem imel namen spreminjati, ker je že tako na njo šlo čisto preveč denarja. Ostalih svojih avtomobilov zaenkrat še ne mislim predelovati, avtomobila za vsak dan (dCi in Kangoo) sta pridna in delata dokaj BP in tako mi je postalo dolgčas. Zato sem počasi začel sanjariti še o kakšnem drugem prevoznem sredstvu.
Raznih športnikov in dirkalnikov mi niti ni potrebno omenjati, ker jih je preveč na seznamu želja, zato jih bom danes preskočil.
Od ostalih se mi je (kot že nekaj časa) najbolj po glavi vrtel Renaultov kombi Trafic. Z raznimi "trafikami" sem prevozil že nekaj kilometrov in vedno se mi je bilo užitek na pot podati z njim. Ampak kaj ko je še vedno neugoden trenutek za nakup, še vedno delam precej kilometrov in mi je majhen lažji avto bolj ekonomičen, zato bom še malo počakal s Traficom.
Ravno zato sem razmišljal tudi o Cliu 3. Spet je majhen, varčen, poceni,... tak zame, ampak mogoče imam zaenkrat dovolj teh 5k/Cliov, ker praktično ves čas vozim vedno enak razred avta. Tudi Megan se mi zdi preveč podoben Cliu, da bi se trenutno zanimal zanj.
Počasi se mi je zdelo, da počasi mogoče postajam zrel za karavane. Laguna 2 mi je počasi končno postala všeč. Kot je pri Renaultu v navadi tudi Laguno spremlja zelo ugodna cena, zato je še posebej mamljiva. Pa vseeno sem se že pred časom (ko mi Laguna 2 še ni bila všeč) zagledal v drugega karavana. To je bil Audi A4 Avant B6 (l.2001-2005). Ta avto mi je eden tistih pri katerih mi večina stvari ugaja (predvsem zunanji izgled). Bolj ali manj ima ta avto eno slabost, to je cena, ki je za "renojevca" naravnost bolana :shock:. Saj je res, da sem že pred časom ugotovil, da je Renault "poceni", ampak A4 za ceno 2-3 Lagune enakega letnika, je kar zalogaj. Saj ne rečem da je Laguna dobra, ampak A4 pa tudi ni toliko boljši :).

Ah kaj pa vem, bo potrebno nekaj premišljevanja...

Pa še par fotk mojega dCi Clia:

Slika

Slika

Slika

Slika

BTW Če bi koga zanimala ta 17" BBS platišča naj v prihodnjih dneh pobrska med oglasi ;).

LP, Primož

Uporabniški avatar
MyWay!
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a MyWay! Pe feb 11, 2011 2:35 pm

Katero motorizacijo pa imaš v mislih pri A4 ?

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Napisal/-a Schkorc Po feb 14, 2011 7:26 am

V mojem prejšnjem postu o novem/drugem prevoznem sredstvu je poudarek na "počasi". Sicer se bo to zgodilo dokaj kmalu, ampak res počasi pa se odvija vse okoli mojih projektov.

Pa bom nadaljeval s tole fotko:
Slika
Odločil sem se, da bi pri moji doma malo posodobil štalo :lol:. Sicer res že precej časa nimajo krav in štale zato ne uporabljajo, ampak krave bi verjetno bile vesele, če bi imele nove svetleče cevi :).

MyWay! je napisal/-a:Katero motorizacijo pa imaš v mislih pri A4 ?

Če, potem TDI. Rad bi imel 2.5, ampak ker bi se rad vozil in ne preklinjal, bi prišel v poštev samo 1.9 :). Najraje bi imel 130KM in po možnosti 6 prestav, s temno notranjostjo, po možnosti z več opreme kot jo je sedaj v Cliu :twisted:... Najbolje da kupim novega :lol:.

LP, Primož

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Napisal/-a croma_man Po feb 14, 2011 8:06 am

še en ki se bo odfrancozal?
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Napisal/-a Schkorc Po feb 14, 2011 9:23 am

@croma_man: Kaj pa je s tabo :D? Jst pa odfrancozal (oziroma odrenojal) :)? Ne ne, jst se itak ne morem odfrancozat (odrenojat). Če že potem bi končno dokazal, da v bistvu res nimam nič proti ostalim znamkam :) (ampak imam občutek, da bo še nekaj časa trajalo preden vam bom to dokazal).

BTW Enkrat si imel nekaj delov za Laguno, imaš mogoče še kje nosilec motorja na sovoznikovi strani?

LP, Primož

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Napisal/-a croma_man Po feb 14, 2011 9:36 am

deli so z mojo selitvijo v drugo delavnico vsi šli na odpad, sem mel oglas da podarim celo laguno po delih, klical ni noben...
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Napisal/-a Schkorc To feb 15, 2011 8:57 pm

Kot smo sedaj že ugotovili je v moji okolici še nekaj tako ali drugače podobnih avtomobilskih navdušencev. Včasih smo dejansko cele dneve viseli skupaj, predvsem med/pod avtomobili in ustvarjali kar je bilo v naših (predvsem finančnih) močeh. Časi se spreminjajo, prišle so obveznosti, pa za nekatere težko sprejemljive službe in z njimi povezani delovni časi, spet za druge stanovanjski problemi in visoki finančni vložki, spet tretji so si začeli ustvarjati družine in tako naprej. Časa za naš hobi je žal vedno manj. Tako se nam sedaj le redko uspe srečati na kakšni pijači, da kakšno rečemo in skupaj sanjarimo o projektih, ki nas že dalj časa mučijo (še dobro, da imamo skupen kafič/vulkanizerja :D), kaj šele da bi se kdaj spravili k dejanski izvedbi kakšnega projekta. Delno tudi zaradi tega imajo avtoslalomi zame prav poseben čar, ker zaradi njih par dni pred slalomom te naše garaže in delavnice oživijo in se spet začnejo ponovno pripravljati avtomobili kot v starih časih. Takrat se zdi, da ne obstaja nič drugega, da nihče kar naenkrat nima nobenih obveznosti, da je vse kot pred leti. Kaj bi dal, da bi bil vsak dan vsaj malo podoben tistim dnevom. Takrat praktično ni mogoče, da če se tudi čisto na slepo odpraviš na potep (ne glede na uro :)), da ne bi našel vseh kolegov na svojem mestu (ali pa združenih pri kakšnem večjem problemu :)). To me spominja na čase pred mobilnimi telefoni, ko smo se tako na slepo brez vseh težav vedno našli (mislim, da je bilo takrat lažje).

Takole recimo izgleda pri Mateju (Dule-tu) večer pred slalomom :lol:
Slika

Slika

Slika

Nekako tako kot pri kakšni dami, ki ne ve katere čevlje bi izbrala, se tudi tukaj pojavi vprašanje: "Katerega bi pa danes izbral?" :D...

@croma: Kaj ti se ne držiš tistega pregovora: "nič ne vržem stran, ker čez 5 let ti vsaka stvar pride prav", ali nekaj v tem smislu :D?

LP, Primož

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Napisal/-a Schkorc Če mar 03, 2011 5:56 pm

Z omenjenim večerom pred slalomom v prejšnjem postu, sem imel v mislih večer pred 13. Avto slalomom Ivarčko jezero, ki je potekal 13.9.2009. Nekaj foto gradiva se je našlo tudi iz tega slaloma. Pa bom spet za spremembo malo manj pisal in namesto tega raje lepil več fotk :)...

Takole so izgledali boksi:
Slika

ker sem prejšnjič na Ivarčkem bil tako "dober" s dCi Cliom, da me je prehitelo precej ljudi :), sem se tudi tokrat tega slaloma spet udeležil s dCi Cliom :D (ampak tokrat se mi je celo uspelo uvrstiti na stopničke :lol:)
Slika

Slika

Slika

Takole zgleda ta proga onboard: VIDEO
Ne ozirajte se na komentarje sovoznika :)... nekaj mu je bilo slabo pa je nekaj godrnjal... pa za gume se je sekiral kot da so za večno :D

seveda so tudi tokrat bili prisotni še ostali, Luka in Grega (ki je tudi privozil stopničke), ki sta oba vozila z Meganom Turbo
Slika

Slika

Matej s svojim Cliom (nalepka na zadnjem steklu -> če rabi kdo ugodno avtovleko ;))
Slika

mogoče bi lahko prilepil še sovaščana in R5 z 1.8 8V motorjem (ki precej pogosto vrti v prazno :) )
Slika

Pa še nekaj fotk kar tako...

Isti zavoj, ter razlika v stilu vožnje in razlika v podvozju :) (gledan recimo sprednji odbijač)
Slika
Slika

še bolj očitna razlika :D
Slika
Slika
Avtorji fotk (po spominu): Peshovski, croma_man in nekaj malega mloncar

Na slalomu sem se začel zagrevati za malo lepšega Clia. Razlog je bil ta, da sem imel na voljo veeliiiko časa za občudovanje, ko sem čakal na svojo vožnjo, zraven mene pa parkiran tale RS
Slika

Slika

Slika
Fotke: moja Nokia :)

Sicer sem si že pred časom rekel, da ne bom sanjal in da se bom s športniki omejil na tiste moje "stare gare", avtomobili za vsak dan pa bodo novejši nešportniki, ker se mi zaradi precej prevoženih kilometrov enostavno ne izide. Ampak sem vseeno začel sanjati, kaj pa če bi... :roll: pa ne da se bo začela ponavljati zgodba, ki sem jo imel že pri Cliu 1 (vijolko pa potem 16V) :roll:...

BTW Ta platišča iz mojega Clia so sedaj končno med oglasi ;).

LP, Primož

Uporabniški avatar
aljaz123
Novinec

Kraj: Prebold

Napisal/-a aljaz123 Če mar 03, 2011 6:57 pm

Kaj pa je tam pr vas prkiran en rumen clio :shock: A un bo tut kej na slalomih
[color=#4000BF]Renault Clio 1.8 16v[/color]

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Napisal/-a Schkorc Če mar 03, 2011 7:02 pm

aljaz123 je napisal/-a:Kaj pa je tam pr vas prkiran en rumen clio :shock: A un bo tut kej na slalomih

Pssst, tisto je pa še skrivnost :)... Seveda pa bo na slalomih in podobnih zadevah ;).

LP, Primož

Uporabniški avatar
Marko16V
Nov uporabnik

Napisal/-a Marko16V Če mar 03, 2011 10:05 pm

:lol: :lol:
Mel je u torbi bencin pa take fore :D

Aleen_RS
Nov uporabnik

Kraj: RS

Napisal/-a Aleen_RS Če mar 03, 2011 10:36 pm

No pa sm te le dobo .... neki rumenga mmmmmm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: R27 =P

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Napisal/-a Schkorc Pe mar 04, 2011 7:49 am

@Aleen RS: Lejga no :D... saj pa se je že na reno forumu nekaj omenjalo pošto, kaj pa če imam res kakšen službeni voz :)?

Drugače pa rumena je renojeva barva in možnosti je tako kar nekaj :D....

lahko je recimo tudi kaj takšnega
Slika

ali pa kaj takšnega
Slika

mogoče takšnega
Slika

ali pa celo kaj takšnega
Slika

ali takšnega
Slika

nemara celo kaj takšnega :D
Slika

Opcij in variacij je lahko še nekaj :)

Zdaj pa dovolj, bomo že prišli do tja ;). Bom moral očitno skrivati novosti :D...

LP, Primož

Uporabniški avatar
aljaz123
Novinec

Kraj: Prebold

Napisal/-a aljaz123 Pe mar 04, 2011 8:24 am

Se opravičujem če sem avto prehitro napovedal :D bom sedaj tiho
[color=#4000BF]Renault Clio 1.8 16v[/color]

Uporabniški avatar
nightmare
Stalni uporabnik

Kraj: Cerknica

Napisal/-a nightmare Pe mar 04, 2011 10:22 am

Jst ma mislm, da mal bol na zlato vleče kot pa tele rumene kot si jih ti prlimou. :-P
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov