pomoje mate vi tm nek stil .. al sem pa jest prestar za te okuse .. ampak saj kokr jest tuki gledam je stil starejših ki dajo nekaj na avto bolj umirjen - urejen ..
se pravi da tok ne izstopajo
uuuuuuuuuu je hud , škoda ker ma desni volan, sam tebe ne moti ker je to dol kul. Sem ti ga kar fouš. Sam res feltne si pa res omisli kake bol hude, spojler zadi bi mu pa tud lepo sedu pomojem.
A si tud ti v lukno padu?
Nič vidu, nič slišu, nič kriv!
alesdrolec je napisal/-a:lepota....... a pr vas mate kakšne homoligacije in take zadeve.......
ja, mamo podobno stvar kot je TUV v slo, imenuje se ADR... ampak vecina modifikacij je ilegalnih razen ce imas certifikate od inzinerjev....
sicer obveznih tehnicnih pregledov tu ni, ampak ce te policija ustavi in vprasa da odpres motorni pokrov se zacne zabava, lol...
Sej ne da se mi je srčni utrip povečal za ene 50 Lep strojček je tole. Tudi barva mu lepo pristaja, taka strupena, za strupen avto Lepo barvo si zbral.
na sreco najverjetneje ni totalka. motor in sasija so preziveli. poskodovane so samo sprednje stranice, motorni pokrov, odbijac, luci, intercooler in cevi, radiator in ventilator...
avto je ze pri kleparju, intercooler pa bom zamenjal za vecji greddy intercooler... vec se pride ko ga dobim nazaj
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.