BOKI81 je napisal/-a:Sendx je napisal/-a:Jap, hrvaška policija ma kr poštene provide. Gledajo pa tudi na dobre avte, recimo da se peljes z neko staro kripo malo več kot je dovoljeno si takoj na piki, z boljšim avtom se pa lahko tam do 200 spustiš več pa že je problem oz. kake volje so

govorim iz prve roke
Jup, na moji relaciji do Slavonskega Borda sem zasledil že :superba (bela, črna,) passat v6 (plav), 330d (črn), a4 3.o tdi (črn), R32 golf 5 (moder), MB c320 (črn)...mene ustavila superb črna pri 180 (kazen 3000 kun pa mesec prepovedi-rešitev 100 eur v žep

). Drugače so mi pa rekli da do 150 km/h ne merijo oziroma ne kaznujejo.
Največ je treba paziti ko greš mimo kakih počivališč in izvozov. Pa tudi nasploh, če vidiš, da se ti xenon bliža (sploh s hrvaškimi tablicami), ko voziš 200kmh, je pametno zmanjšati, ga pustiti mimo, potem pa spet akcija

Pa kot sem že omenil, je pomembno izbrati dobro uro (najbolje je tam med 11 in 14. uro, ali pa popoldne med 17-19). Mi gremo vedno takrat dol in provid skoraj da ni, pa tudi prometa je manj, vsaj med tednom.
Od Popovače do Slavonskega broda se ga da konkretno naterat, najboljši odsek je pa potem od Broda do Županje, kjer prometa praktično ni, pa izvozov tudi ne.
Tam gre kolkr duša da, 240kmh+