Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

HuskY
Nov uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a HuskY Po jun 22, 2009 11:22 am

H2 je napisal/-a:Zakaj za vraga je tok lufta med prednjim odbijačem, lučmi in haubo?'

GT-T --> GT-R conversion

Uporabniški avatar
Hrenowsky
Nov uporabnik

Napisal/-a Hrenowsky Po jun 22, 2009 11:25 am

Suljo20 je napisal/-a:Sej ne rečm da ni hud sam ni pa to taprav Skyline GT-R z ATESSA pogonom 8)

LP

Pa kaj je z vami? Polno post-ov je na to varianto, kao ni to taprav gt-r itd.
Avto je gt-t tako da ga ne primerjat z gt-r ker je razlika ogromna (tako performance kot cenovno). Ne morte rect zdej pa k ni gt-r pa ni to to. Najbol smesno pa mi je to, da take izjave daje folk ki je avto videl samo v raznih filmih in igricah (f&f, nfs) v zivo pa ga mogoce nikol ne bo. Prav, ce pa gt-t ni ql, potem pa pejt in si kupi gt-ra da te vidmo frajerja. Aja, Suljo20 pa ne mi zamerit, ker nisem samo tebe mislil.
Pa verjemite da vem o cem govorim, ker za svoj avto slisim iste komentarje. Nekateri prevec resno jemljejo fast & furious in razne undergrounde...

LP
.:Biological Insanity:.

Uporabniški avatar
_IceMan_
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a _IceMan_ Po jun 22, 2009 11:29 am

Čestitam za nakup. Ni švoh, le sprednji podaljšek nikakor ne paše, ker ima preveč odprtin. Drugače pa varno vožnjo. Lp
Zadnjič spremenil _IceMan_, dne Po jun 22, 2009 11:30 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Barracuda1
Novinec

Napisal/-a Barracuda1 Po jun 22, 2009 11:30 am

Sweeeeet ride :!: 8)

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Po jun 22, 2009 11:35 am

OFF
Haha koliko fovšije je na tem forumu... žalostno.

ON
Fenomenalen avto, feltne so mi zelo lepe - pravi JDM style.
Me veseli, da se ženska odloči za tak avto. Kaj menjalnik je ročni?
Lahko prosim kakšno sliko notranjosti in motornega prostora?
Ta avto boš imela za vsakodnevno vožnjo ali bo bolj '' nedeljski avto''?

EDIT:
lepo da si si uresničla svoje sanje, ampak zgleda da sem edini ki ostajam ravnodušen ob tem avtu. men se zdi en kup plastike s cheap notranjostjo, pa še desn volan... vseeno ti želim velik varnim km in obilo užitkov s tem avtom.

:roll:
Zadnjič spremenil nevermind, dne Po jun 22, 2009 4:16 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Hrenowsky
Nov uporabnik

Napisal/-a Hrenowsky Po jun 22, 2009 11:41 am

nevermind je napisal/-a:OFF

Se strinjam s tabo. To je zgleda ze neki normalnega, sploh ce ima kdo tak avto, o katerem lahko nekateri samo sanjajo...

Uporabniški avatar
TurboMan
Novinec

Kraj: Nurburgring Nordschleife

Napisal/-a TurboMan Po jun 22, 2009 11:46 am

punca, maš j***a, svaka čast :D

Uporabniški avatar
Par@gon
Nov uporabnik

Napisal/-a Par@gon Po jun 22, 2009 11:49 am

Ni fovšija, ampak ljudje pač ne poznajo Skylinov. Marsikdo šteje GT-Tje in GTs-T za prave naslednike klasičnih GT-Rov (kot je C10 - Hakosuka), zaradi zadnjega pogona. Jih je pa GT-R zaradi naprednega štirikolesnega pogona rahlo zasenčil.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po jun 22, 2009 11:49 am

Hrenowsky je napisal/-a:
nevermind je napisal/-a:OFF

Se strinjam s tabo...

off:
No ne spodbujajta se dodatno minusov, ker sta se pramalo tu, da bi na osnovi ene
ali petih tem delala zakljucke na 7 letni zgodovini. Posamezniki niso VSI... lepo prosim.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP Po jun 22, 2009 12:24 pm

Hrenowsky je napisal/-a:
Suljo20 je napisal/-a:Sej ne rečm da ni hud sam ni pa to taprav Skyline GT-R z ATESSA pogonom 8)

LP

Pa kaj je z vami? Polno post-ov je na to varianto, kao ni to taprav gt-r itd.
Avto je gt-t tako da ga ne primerjat z gt-r ker je razlika ogromna (tako performance kot cenovno). Ne morte rect zdej pa k ni gt-r pa ni to to. Najbol smesno pa mi je to, da take izjave daje folk ki je avto videl samo v raznih filmih in igricah (f&f, nfs) v zivo pa ga mogoce nikol ne bo. Prav, ce pa gt-t ni ql, potem pa pejt in si kupi gt-ra da te vidmo frajerja. Aja, Suljo20 pa ne mi zamerit, ker nisem samo tebe mislil.
Pa verjemite da vem o cem govorim, ker za svoj avto slisim iste komentarje. Nekateri prevec resno jemljejo fast & furious in razne undergrounde...

LP

Ja stari moj zdj pa js nevem če je folk res tok neumn tle al kaj. Kot prvo sm na eni strani nazaj napisu en post da nism fouš ker nimam za kej bit, js mam use kr rabm pa še več tko da ne mi še ti tle neki govort.
Kot drugo kaj se maš sploh umešavat u to kr sm napisu. Punca k je ta auto kupla, mi nč ni napisala (če bi mi že ona napisala bi razumeu) ampak da se tle eni kekci ufuravate neki k se vs sploh stvar ne tiče.
Kot tretje pa js nevem zakaj bi si mogu it zdj tak auto kupt, za ta denar bi si rajš kej druzga izbrou. Sploh pa k si ti tok na veliko pametn tuki bod ti pol frajer pa si kup tega GT-Tja k maš že tok velik za povedat.
Sploh pa nevem koji falus se umešavate neki usi pa napadate če vm kej ni prou. Sej forum je zato da se pove svoje mnenje al bi zdj mogl usi pisat WOW KVA JE HUD; KONC AUTO, BOMBA OD AUTA...in tko naprej da bi blo usm prou. Svašta res kam je ta forum pršu...

LP

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m Po jun 22, 2009 12:33 pm

Kupila si si moj sanjski avto =)

Veliko varnih kilometrov ti želim =)

In napiši še kaj več glede specifikacij avta itd...

Uporabniški avatar
Hrenowsky
Nov uporabnik

Napisal/-a Hrenowsky Po jun 22, 2009 12:56 pm

Ja stari moj zdj pa js nevem če je folk res tok neumn tle al kaj. Kot prvo sm na eni strani nazaj napisu en post da nism fouš ker nimam za kej bit, js mam use kr rabm pa še več tko da ne mi še ti tle neki govort.
Kot drugo kaj se maš sploh umešavat u to kr sm napisu. Punca k je ta auto kupla, mi nč ni napisala (če bi mi že ona napisala bi razumeu) ampak da se tle eni kekci ufuravate neki k se vs sploh stvar ne tiče.
Kot tretje pa js nevem zakaj bi si mogu it zdj tak auto kupt, za ta denar bi si rajš kej druzga izbrou. Sploh pa k si ti tok na veliko pametn tuki bod ti pol frajer pa si kup tega GT-Tja k maš že tok velik za povedat.
Sploh pa nevem koji falus se umešavate neki usi pa napadate če vm kej ni prou. Sej forum je zato da se pove svoje mnenje al bi zdj mogl usi pisat WOW KVA JE HUD; KONC AUTO, BOMBA OD AUTA...in tko naprej da bi blo usm prou. Svašta res kam je ta forum pršu...

LP

Lej, men gre samo na zivce tak folk k take pise, kao da ce avto ni lih najhujsa varianta da potem ni nic vreden. Lahko potrdim iz lastnih izkusenj in se od koga drugega. Neumno se mi zdi sploh komentirat...
Nisem zdej reku da moras kupt gt-sa niti nisem nobenmu reku naj ga ne kupi. Ne bom pa nikol komentiral da je pa gt-t ni vredu.
Ce pa bi ga jaz mislil kupit bi ga ze mel, vendar se mi cena zdi pretirana in oblika prevec potegne na klasicen avto. Zaradi tega sem se tudi odlocil za supro.
Vmesavam se pa zato, kokr si ze sam povedu, ker je forum zato da vsak lahko pove svoje mnenje. Ta tema je itak namenjena bolj pohvalam.
Mislm da je zdej DOST OFFTOPICA!

Se enkrat pa vsaka cast lextasy za nakup! Avto je res spica!

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po jun 22, 2009 1:05 pm

predstavi še ti svoj stroj 8)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a HaMzO Po jun 22, 2009 1:10 pm

ko pravi da pogosto srečujete ta avto v lj, vam bom pol kr verjel...sm mislu da je najprej to en hec, ampak vidm da si je punca res ubodla zverino...

treba ga 1x u živo vidt

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Napisal/-a Yagi-san Po jun 22, 2009 1:15 pm

Zelo všečna mašinca, tudi prejšnji (Lexus) je bil. Čestitam za nakup in varno vožnjo ti želim !

Yagi-san

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx Po jun 22, 2009 1:16 pm

ven0m kdaj gremo dol :P ?
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
lextasy
Novinec

Napisal/-a lextasy Po jun 22, 2009 1:33 pm

chit-chat a fantje? :D ;)

uu čist bad k ni pravi GT-R.. :lol:

bodykit je r34 V spec-pa ga ne bom zdej dol pulila.. ker eni bi pa levo ledvico, pa staro mamo, pa vso zbirko mlečnih zob dali za to :P

avto je nekaj že pokazal na 1200 km poti nazaj...zobe mi bo pa kazal upam da na Grobniku 3. julija na track day-u....seveda če..(gre homologacija+ostalo lepo čez)..
takrat bomo pa videli zakaj so japanerji harakiri delal :twisted:

ne motijo me komentarji vseh vas, so le mnenja, debate in welcome vsem..mene nič ne boli, v bistvu imam najlepši pogled iz službe trenutno na svetu :oops: 8)
The SKY is lightning yellow

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx Po jun 22, 2009 1:43 pm

to ta zadnje pa sigurno
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
GTA lover
Novinec

Napisal/-a GTA lover Po jun 22, 2009 3:46 pm

Jaz bi imel samo en komentar za vse tiste, ki pravte u jebemti, ni GT-R - ah, pol pa nič. Najprej ne kot hvalisanje, temveč kot dejstvo, imam nekaj izkušenj s hitrimi avtomobili, z dirkališči in podobno. Tudi sam sem nagovarjal lextasy, naj poskusi najt kakega ugodnega GT-Ra in sem bil proti GT-Tju. Potem sem ga pa najprej videl v živo. OK, nisem bil ravnodušen, dol padel pa tudi nisem. Potem sem ga peljal. Po Nemčiji, po lokalnih cesticah, ne zelo hitro (<150kmh). Sem bil na tem da padem dol. Potem sem z njim naredil kakih 700 km proti Ljubljani. Sem se komaj držal da ne padem dol. Potem pa sem naredil le en domač hiter ovinek, prvi dan, ko je avto dihal ljubljanski zrak. In sem padel dol. In si ne predstavljam, kaj vse ima v rokavu GT-R. GT-T daje občutek velikega udobnega kupeja - dokler ga ne zabrišeš v ovinek. Potem ti je jasno, kaj japonci mislijo z race-bred.

Torej, ne zaničevat tega z besedami "ah, ni GT-R, to ni Skyline". Krivična trditev. Zelo dober Skyline je, GT-R pa mora biti out of this fucking world.
Alfa Romeo - Cuore Sportivo

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 Po jun 22, 2009 4:12 pm

BLA BLA BLA :lol: Jhonny nč ne verjamem. Kdaj bi se dal to mal not sedet :D
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov