H2 je napisal/-a:Zakaj za vraga je tok lufta med prednjim odbijačem, lučmi in haubo?'
GT-T --> GT-R conversion
Suljo20 je napisal/-a:Sej ne rečm da ni hud sam ni pa to taprav Skyline GT-R z ATESSA pogonom![]()
LP
lepo da si si uresničla svoje sanje, ampak zgleda da sem edini ki ostajam ravnodušen ob tem avtu. men se zdi en kup plastike s cheap notranjostjo, pa še desn volan... vseeno ti želim velik varnim km in obilo užitkov s tem avtom.
Hrenowsky je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:OFF
Haha koliko fovšije je na tem forumu... žalostno.
Se strinjam s tabo...
Hrenowsky je napisal/-a:Suljo20 je napisal/-a:Sej ne rečm da ni hud sam ni pa to taprav Skyline GT-R z ATESSA pogonom![]()
LP
Pa kaj je z vami? Polno post-ov je na to varianto, kao ni to taprav gt-r itd.
Avto je gt-t tako da ga ne primerjat z gt-r ker je razlika ogromna (tako performance kot cenovno). Ne morte rect zdej pa k ni gt-r pa ni to to. Najbol smesno pa mi je to, da take izjave daje folk ki je avto videl samo v raznih filmih in igricah (f&f, nfs) v zivo pa ga mogoce nikol ne bo. Prav, ce pa gt-t ni ql, potem pa pejt in si kupi gt-ra da te vidmo frajerja. Aja, Suljo20 pa ne mi zamerit, ker nisem samo tebe mislil.
Pa verjemite da vem o cem govorim, ker za svoj avto slisim iste komentarje. Nekateri prevec resno jemljejo fast & furious in razne undergrounde...
LP
Suljo20 je napisal/-a:Sej ne rečm da ni hud sam ni pa to taprav Skyline GT-R z ATESSA pogonom![]()
Ja stari moj zdj pa js nevem če je folk res tok neumn tle al kaj. Kot prvo sm na eni strani nazaj napisu en post da nism fouš ker nimam za kej bit, js mam use kr rabm pa še več tko da ne mi še ti tle neki govort.
Kot drugo kaj se maš sploh umešavat u to kr sm napisu. Punca k je ta auto kupla, mi nč ni napisala (če bi mi že ona napisala bi razumeu) ampak da se tle eni kekci ufuravate neki k se vs sploh stvar ne tiče.
Kot tretje pa js nevem zakaj bi si mogu it zdj tak auto kupt, za ta denar bi si rajš kej druzga izbrou. Sploh pa k si ti tok na veliko pametn tuki bod ti pol frajer pa si kup tega GT-Tja k maš že tok velik za povedat.
Sploh pa nevem koji falus se umešavate neki usi pa napadate če vm kej ni prou. Sej forum je zato da se pove svoje mnenje al bi zdj mogl usi pisat WOW KVA JE HUD; KONC AUTO, BOMBA OD AUTA...in tko naprej da bi blo usm prou. Svašta res kam je ta forum pršu...
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov