abbe je napisal/-a:sedezi bomba,volan prau tako,stopalke isto,sredinska konzola pa ne glih tok.
am ksni tehnicni podatki bi bli ok
Se strinjam, sredinska konzola je totalno v p

K sreč navigacija mal polepša zadevo, ampak še vedno velik minus
Tehnični podatki: 08 Cupra, serijsko 285ps (ABT optimatizacija.), tovarna navaja 5,9 do sto, 254 končne.
Feltne so serijski model, samo črna varijanta, dodatno je xenon, kateri me je res fasciniral in standardna VAG navigacija z touch screenom.
Vizualno je stvar okusa, treba se še mal navadt (najbolj mi gre na k. un oknček pred špeglom-enoprostorc

). Najbolj moteča stvar je preglednost, res mejhna okna+ bočno Recaroti lepo otežijo pogled
Sama izdelava je na nivoju prejšnega modela, konzola je res kiks, bedna fora mi je tudi da ni več amortizerjev pr prednji havbi

P. gredo šparat..
Kar se tiče same vožnje itd, zadeva se konkretno še ni ornk sprobala, ni lih cajta, +v mestu itak nimaš kej ustvarjat..
Če mal primerjam z prejšnim modelom. Precej bolj mehka sklopka (kar je lep +), menjalnik je precej bolj natančen (kar me je prej motilo), sam avto kljub več konjem je precej bolj v eazy za vozt, precej manj nervozen.
Valda elektronka nardi svoje (esp+neka vrste elektronska zapora difa-ki je itak daleč od LSD-ja), tako da zadeva skor manj zavrti v prazni kot stari model z 210ps (ki je res mel tut bolj načete gume).
Kar se zavor tiče so tukaj enobatne (pa precej večji diski 345*30), moti me da je servoojačevalnik ni tolk močen in je pedal bremze mal mehkejši in morš malenkost pedal bolj porint da zavira. NA splošno pa predvsem ko berem ang forume, so vsaj tolk zadovoljni z zavorami kot jih mele prejšna cupraR (4 batni komplet). Jst še mal cincam, bo treba sprobat.
Je pa par stvari še za "porihtat". Izpuh kot prejšni stock preveč tih. Sicer kar lepo bobni pod štangasom, sam pol ni nič od nič

Treba vsaj katalizator dol dat oz res resonator pred zadnjim loncem. Za prvo silo.
+distančniki bodo sedli, pa obvezno notranje letve na prag, ker je ful širok ins e bo drgač zjb..
Motor ma pa itak še precej lufta. Večinoma so čipi kr na 300ps, z nekaj preverjenimi predelavmai se pa da na 320-330 prlezt, samo je spet potreben vložek. Čez cajt, ko bo tole premalo..