Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson So jun 19, 2010 8:15 pm

ne, na fax hodim mimo pop-tvja, pa večkrat vidim tvojo imprezo, vsaj po tvojem avatarju sem sklepal, da si to ti... imaš tiste sti nalepke na sprednjem odbijaču?

BTW; si videl ta teden črno sti-jko(tanovo) pred popom, jo ima kdo od zaposlenih, al pa je bil le naključni gost? :D

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA So jun 19, 2010 8:26 pm

snikerson je napisal/-a:ne, na fax hodim mimo pop-tvja, pa večkrat vidim tvojo imprezo, vsaj po tvojem avatarju sem sklepal, da si to ti... imaš tiste sti nalepke na sprednjem odbijaču?

BTW; si videl ta teden črno sti-jko(tanovo) pred popom, jo ima kdo od zaposlenih, al pa je bil le naključni gost? :D

ja jaz sem ja....ta nova je pa od gabra , kateri komentira moto gp, saj jo prodaja, ima namreč avtoprodajo poleg komentatorstva...no da ne bova preveč smetila:)
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drives you.
In Japan car BREAKS you.

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a HaMzO Ne jun 20, 2010 3:16 am

TOYOTA je napisal/-a:
snikerson je napisal/-a:ne, na fax hodim mimo pop-tvja, pa večkrat vidim tvojo imprezo, vsaj po tvojem avatarju sem sklepal, da si to ti... imaš tiste sti nalepke na sprednjem odbijaču?

ja jaz sem ja....ta nova je pa od gabra , kateri komentira moto gp, saj jo prodaja, ima namreč avtoprodajo poleg komentatorstva...no da ne bova preveč smetila:)

res je, tanova črna iz usa, tut prodaja se na avtonetu, samo Bistrijeva je najlepša do zdj....razen ta tanova sedan mogoče :)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov