Yoni je napisal/-a:Haha...ko sem jaz uprašal kaj mu bo launch control na 200KM ste pa vsi tako pljuvali po meni v stilu kaj pa ti veš, nimaš pojma in podobno...kaj pa zdaj? Vam je en drug dal kajlo pa ste vsi tiho kot riti a...
Reveži...
nighthawk je napisal/-a:Jest sem slišal, da lahko Rok Brumen deli praštevilo.
dominic je napisal/-a:pa daj rok...spet bos dobesedno, "sfukal avto v nulo" , se opravicujem izrazu, vendar roko na srce, si ze naredil isto sranje z crx-om, zdaj bos se z tem...a bos mel kaj daljsi falus ce bos mel gor en big turbo...samo da bo pokalo pa krampalo, avta pa tako dejansko nebos znal izkoristit...taksnih kot si ti, je na drobno v sloveniji, ko silijo z konji v visave...dobro no, da delas za svoje obcutke, ne pa da meris s tem svojo lulo...
lp, dominic...
rokbrumen je napisal/-a:Zalostno, res je tale forum sou nekaam izven kar je bil.
MacTron je napisal/-a:rokbrumen je napisal/-a:Zalostno, res je tale forum sou nekaam izven kar je bil.
off: Si med zadnjimi v vrsti, ki bi lahko karkoli diskutiral v tej smeri. Zadnji.
@mikek: Uporabnik, ki ze dolgo spremlja forum in opaza marsikaj... te zgodbice so ze pocasi passe. Namrec, ce bi se resnicno poglobil v celoten portal bi videl se marsikaj kot samo 1 temo in na tej temi se ostalo historijo tem, ki so bile podobno diskutirane. Smesno, novinec, ki ze dolgo spremlja celoten forum vidi samo eno temo in na tej temi ustvari celotno mnenje. Poleg tega pa si kot veter... nekje se obstaja en post, ki je precej kriticen do Roka - zaljiv.
@Strojnik10: Dovolj bo... uredu? ...povedal si svoje, sedaj pa se umiri.
mikek je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:rokbrumen je napisal/-a:Zalostno, res je tale forum sou nekaam izven kar je bil.
off: Si med zadnjimi v vrsti, ki bi lahko karkoli diskutiral v tej smeri. Zadnji.
@mikek: Uporabnik, ki ze dolgo spremlja forum in opaza marsikaj... te zgodbice so ze pocasi passe. Namrec, ce bi se resnicno poglobil v celoten portal bi videl se marsikaj kot samo 1 temo in na tej temi se ostalo historijo tem, ki so bile podobno diskutirane. Smesno, novinec, ki ze dolgo spremlja celoten forum vidi samo eno temo in na tej temi ustvari celotno mnenje. Poleg tega pa si kot veter... nekje se obstaja en post, ki je precej kriticen do Roka - zaljiv.
@Strojnik10: Dovolj bo... uredu? ...povedal si svoje, sedaj pa se umiri.
OFF:
Mactron mactron...
Tvoja naloga je, da poznas historijo foruma in tvoja naloga je, da zadeve urejaš. Delo ti gre slabo od rok.
Ne razumem zakaj sem kot veter, če podam svoje mnenje. Po tvoje bi moral po Roku vseskozi pljuvat al kaj? ne razumem te? (verjetno nisem edini)
Fant je priznal svoje napake in se želu popraviti. Ampak v takem habitatu kot je ta forum ni mogoče. Ker se provokacije vseskozi nadaljujejo. Za to pa si kriv ti mactron!
In še nekaj. Zelo si nestrpen do ljudi ki nimajo veliko postov oz. ljudi ki nimajo nekega blaznega ratinga na forumu. torej, če nimam 1000 postov pa če nisem registriran uporabnik 5 let potem je kredibilnost mojih izjav vprašljiva???
Marsikaj boš moral pri sebi razčistiti in se enkrat odločiti kšno politiko boš peljall.
Ta post preberi s srcem mactron...
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
rokbrumen je napisal/-a:Forum nikakor res ni slab, samo provokatorji mi grejo na živce in mislim da marsikomu še. Ampak tut sam sem bil tak in trdil svoje ker sm vrjel drugim. Dokler nism sam prijel orodja in sam začel vse delat in probavat. Tako da sproti sm tudi svoje obnašanje spremenil s pomočjo prijatlov in seveda Mactrona. In še vedno morm rečt da skrbi dobro za forum kokr mu le čas dopušča. Če se bi pa vsi med sabo lepše razumel pa ne samo pluval drug po drugem bi forum bil še tolko boljši in tolko več stvari bi zvedl. In razniih pametnih nasvetov pri predelavah. Na koncu če ti že nekdo kaj pove kot je res niti neveš če je res ali ne ker je tukaj tudi velik sarkazma in neresnosti.
Upam pa stavit, da na forumu če bi javno mogu vsak uporabnik skenirat osebno in dat gor da se vidi letnica rojstva mislim , da bi bli vsi presenečeni nad izzidom.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov