Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike So feb 13, 2010 8:01 pm

Zarad mene ma lahko launch control na rolerjih...... Če mu elektronika omogoča ne vem zakaj nebi mel. Pa ne vem zakaj vas tak fejst moti......nej ma če hoče met.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron So feb 13, 2010 8:02 pm

Yoni je napisal/-a:Haha...ko sem jaz uprašal kaj mu bo launch control na 200KM ste pa vsi tako pljuvali po meni v stilu kaj pa ti veš, nimaš pojma in podobno...kaj pa zdaj? Vam je en drug dal kajlo pa ste vsi tiho kot riti a...

Reveži...

off: No ne veseli se prehitro, ker si sam malo drugace pristopil k pogovoru kot je Brain. Namrec, ce dobro pogledas bos videl neprimerno boljso zasnovo celotnega posta kot tvoje vprasanje izkljucno navezano na LC. S casoma tudi zbadanja, ampak tisti so pobrisani. Predvsem je tu 5 postavk na celotno debato.

S tole zadnjo besedo si pa le ustvarjas umeten obcutek, da si nekaj storil prav... ne, s tem si pokazal svojo nadutost.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So feb 13, 2010 10:51 pm

MacTron: Vse lepo in prav, ampak še vedno sm povedu bistvo in vsak bo po svoje tunal avto. Glede tega launch controla, jst ga nism dal namensko v elektroniko, ampak pač elektronika ima en kup dobrih lasnosti. In pač če ga ima, ga ima. Mogoče bo prav pršu ko bo turbo na njej. Mislim da smo več kot preveč že nabijali v tej temi o tem launchu itd. Pridejo kmalu kaj slike od turbota, ki pa ponovno bo delal elektroniko ERC in nihče drug. Za enkrat je v tej temi to nič ni novega kmalu bojo barvane felge ko bojo pridejo slike. Do takrat pa LP
nighthawk je napisal/-a:Jest sem slišal, da lahko Rok Brumen deli praštevilo.

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic So feb 13, 2010 11:00 pm

pa daj rok...spet bos dobesedno, "sfukal avto v nulo" , se opravicujem izrazu, vendar roko na srce, si ze naredil isto sranje z crx-om, zdaj bos se z tem...a bos mel kaj daljsi falus ce bos mel gor en big turbo...samo da bo pokalo pa krampalo, avta pa tako dejansko nebos znal izkoristit...taksnih kot si ti, je na drobno v sloveniji, ko silijo z konji v visave...dobro no, da delas za svoje obcutke, ne pa da meris s tem svojo lulo...

lp, dominic...
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..

Uporabniški avatar
nightmare
Stalni uporabnik

Kraj: Cerknica

Napisal/-a nightmare Ne feb 14, 2010 4:38 am

dominic je napisal/-a:pa daj rok...spet bos dobesedno, "sfukal avto v nulo" , se opravicujem izrazu, vendar roko na srce, si ze naredil isto sranje z crx-om, zdaj bos se z tem...a bos mel kaj daljsi falus ce bos mel gor en big turbo...samo da bo pokalo pa krampalo, avta pa tako dejansko nebos znal izkoristit...taksnih kot si ti, je na drobno v sloveniji, ko silijo z konji v visave...dobro no, da delas za svoje obcutke, ne pa da meris s tem svojo lulo...

lp, dominic...

No končno eden.Sam ne mi rečt,da ti je teh 195km premalo.Sam uniču boš vseskupaj in nakoncu ne bo niti to več to kar si kupu.Pusti N/A motor lepo te prosim.

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Ne feb 14, 2010 10:19 am

Avto je moj in avto bo na turbo. To je pa tudi vse kar se bo na najem predelovalo. In še to bo naredu ERC.

dominic:
Prejšn avto ni bil nč uničen kr je bil na turbo , kokr se spomnem je avto delu zelo lepo dokler ni pršlo do prometne. Pa še zdj dela, samo je razbit.
Pa vemo da je 1000folka govoril da ne bo delal, pa smo vidl na koncu. Ce ne si pa osveži spomin v stari temi prejšnega avta.

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

scirocco12
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a scirocco12 Ne feb 14, 2010 12:07 pm

Rok ti samo izpelji svoj projekt do konca!

Vendar prisluhni tudi forumašem, ki komentirajo tvojo temo, ker verjetno imajo tudi oni kaj prav in kaj vejo o teh zadevah. Če pa boš kaj upošteval je pa odvisno od tebe, nobeden ti tega ne more in ne želi vtepsti v glavo.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Napisal/-a MacTron Ne feb 14, 2010 12:40 pm

rokbrumen je napisal/-a:Zalostno, res je tale forum sou nekaam izven kar je bil.

off: Si med zadnjimi v vrsti, ki bi lahko karkoli diskutiral v tej smeri. Zadnji.

@mikek: Uporabnik, ki ze dolgo spremlja forum in opaza marsikaj... te zgodbice so ze pocasi passe. Namrec, ce bi se resnicno poglobil v celoten portal bi videl se marsikaj kot samo 1 temo in na tej temi se ostalo historijo tem, ki so bile podobno diskutirane. Smesno, novinec, ki ze dolgo spremlja celoten forum vidi samo eno temo in na tej temi ustvari celotno mnenje. Poleg tega pa si kot veter... nekje se obstaja en post, ki je precej kriticen do Roka - zaljiv.

@Strojnik10: Dovolj bo... uredu? ...povedal si svoje, sedaj pa se umiri.

Strojnik10
Nov uporabnik

Napisal/-a Strojnik10 Ne feb 14, 2010 12:48 pm

MacTron je napisal/-a:@Strojnik10: Dovolj bo... uredu? ...povedal si svoje, sedaj pa se umiri.

Ni problema. ;)

mikek
Nov uporabnik

Kraj: Lepa Njiva

Napisal/-a mikek Ne feb 14, 2010 1:24 pm

MacTron je napisal/-a:
rokbrumen je napisal/-a:Zalostno, res je tale forum sou nekaam izven kar je bil.

off: Si med zadnjimi v vrsti, ki bi lahko karkoli diskutiral v tej smeri. Zadnji.

@mikek: Uporabnik, ki ze dolgo spremlja forum in opaza marsikaj... te zgodbice so ze pocasi passe. Namrec, ce bi se resnicno poglobil v celoten portal bi videl se marsikaj kot samo 1 temo in na tej temi se ostalo historijo tem, ki so bile podobno diskutirane. Smesno, novinec, ki ze dolgo spremlja celoten forum vidi samo eno temo in na tej temi ustvari celotno mnenje. Poleg tega pa si kot veter... nekje se obstaja en post, ki je precej kriticen do Roka - zaljiv.

OFF:
Mactron mactron...
Tvoja naloga je, da poznas historijo foruma in tvoja naloga je, da zadeve urejaš. Delo ti gre slabo od rok.
Ne razumem zakaj sem kot veter, če podam svoje mnenje. Po tvoje bi moral po Roku vseskozi pljuvat al kaj? ne razumem te? (verjetno nisem edini)
Fant je priznal svoje napake in se želu popraviti. Ampak v takem habitatu kot je ta forum ni mogoče. Ker se provokacije vseskozi nadaljujejo. Za to pa si kriv ti mactron!
In še nekaj. Zelo si nestrpen do ljudi ki nimajo veliko postov oz. ljudi ki nimajo nekega blaznega ratinga na forumu. torej, če nimam 1000 postov pa če nisem registriran uporabnik 5 let potem je kredibilnost mojih izjav vprašljiva???
Marsikaj boš moral pri sebi razčistiti in se enkrat odločiti kšno politiko boš peljall.

Ta post preberi s srcem mactron... :)

Uporabniški avatar
MR2_owner
Novinec

Kraj: KK

Napisal/-a MR2_owner Ne feb 14, 2010 1:43 pm

Jaz popolnoma podpiram turbo! :vc
Me res zanima kak bo kj zgledal tole.
Drugač pa si lahko vsak svojo hondo kupi, pa naj jo ima N/A pa z ali pa brez LC! ;) pa je stvar rešena... :idea:
Zadnjič spremenil MR2_owner, dne Ne feb 14, 2010 2:15 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Ne feb 14, 2010 1:44 pm

Moje mnenje je.
Ce bi se jst vpisal na en forum in bi predstavu svoje vozilo, ter bi me z tega foruma ˝banali˝ ,ter bi govoril kako nimajo prav,ter da forum(je kr neki) se sploh vec ne bi vpisal na tak forum in bi bil problem resen tako za mene,kot za tiste,ki na forumu mislijo o meni ....
Lp
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Ne feb 14, 2010 2:13 pm

Forum nikakor res ni slab, samo provokatorji mi grejo na živce in mislim da marsikomu še. Ampak tut sam sem bil tak in trdil svoje ker sm vrjel drugim. Dokler nism sam prijel orodja in sam začel vse delat in probavat. Tako da sproti sm tudi svoje obnašanje spremenil s pomočjo prijatlov in seveda Mactrona. In še vedno morm rečt da skrbi dobro za forum kokr mu le čas dopušča. Če se bi pa vsi med sabo lepše razumel pa ne samo pluval drug po drugem bi forum bil še tolko boljši in tolko več stvari bi zvedl. In razniih pametnih nasvetov pri predelavah. Na koncu če ti že nekdo kaj pove kot je res niti neveš če je res ali ne ker je tukaj tudi velik sarkazma in neresnosti.

Upam pa stavit, da na forumu če bi javno mogu vsak uporabnik skenirat osebno in dat gor da se vidi letnica rojstva mislim , da bi bli vsi presenečeni nad izzidom.

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Ne feb 14, 2010 7:02 pm

mikek je napisal/-a:
MacTron je napisal/-a:

OFF:
Mactron mactron...
Tvoja naloga je, da poznas historijo foruma in tvoja naloga je, da zadeve urejaš. Delo ti gre slabo od rok.
Ne razumem zakaj sem kot veter, če podam svoje mnenje. Po tvoje bi moral po Roku vseskozi pljuvat al kaj? ne razumem te? (verjetno nisem edini)
Fant je priznal svoje napake in se želu popraviti. Ampak v takem habitatu kot je ta forum ni mogoče. Ker se provokacije vseskozi nadaljujejo. Za to pa si kriv ti mactron!
In še nekaj. Zelo si nestrpen do ljudi ki nimajo veliko postov oz. ljudi ki nimajo nekega blaznega ratinga na forumu. torej, če nimam 1000 postov pa če nisem registriran uporabnik 5 let potem je kredibilnost mojih izjav vprašljiva???
Marsikaj boš moral pri sebi razčistiti in se enkrat odločiti kšno politiko boš peljall.

Ta post preberi s srcem mactron... :)

Off:
Tudi to kar si napisal se navezuje na zgodovina foruma. Zakaj se uporabnike z malo posti jemlje manj resno in kredibilnost njihovih izjav je manjša? Zato ker v večini primerov je to nekdo, ki nima dovolj j**c da bi postal s svojim pravim nickom ampak je ustvaril novo ime zato da lahko provocira "anonimno".

Primer nekoga ki ga imam jaz na sumu kot takega uporabnika naprimer je Bemveempet. Zakaj? Ker se je vzel od nikjer, pozna vse, kliče Pro Tuning po imenu mičo, pozna vso zgodovino foruma, tuninga v Sloveniji, vse kar ti pade na pamet ve. Je provokativen in izziva kredibilnost izjav vsakega drugega posta, ampak registriran je pa 2 tedna nazaj in ima 15 postov.

Po drugi strani maš pa ljudi ki postajo tu že dolgo let in vedno so samo skeptični, dvomljivi in zaničevalni glede projektov drugih ljudi, vozijo se pa okoli v čipanih dizlih.

Na kratko povedano - dokler nisi nekdo ki te skupnost avtomobilizem.com ne prepozna kot zanesljiv vir informacij si niko i ništa in tvoji posti so posledično tako obravnavani. To da pa skurcaš MacTrona ker obravnava take ljudi drugače kot nekoga ki ga "pozna" že časa vsaj iz foruma, je pa odraz da nimaš nobenih izkušenj s forumi in njihovem delovnju. Če bi vsazga padalca ki ima 5 postov in se registrira samo zato da jih napiše obravnaval resno bi bil ta forum v ZELO drugačnem stanju kot je zdaj. In verjemi da nebi blo boljše.

On:
Brumen dej jav kej kdaj greš k Ercu, mogoče se še jaz prisvaljkam tja mal pogledat kako bo ropotal :D

lp
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

mikek
Nov uporabnik

Kraj: Lepa Njiva

Napisal/-a mikek Ne feb 14, 2010 8:39 pm

off

Forum spremljam že vsaj 4 leta.
Prijavil sem se samo zaradi tega na forum, da sem pokomentiral projekt od greedya (audi s2) nekaj časa nazaj.
Drugače pa poznam zgodovino brez skrbi, sam ne postam nič gor ker pravzaprav nimam kaj za napisat (če ne verjameš me lahko kaj vprašaš za par let nazaj:) ). Vas je dobrih mačkov dovolj tu gor.
Moj nick pa je pravzaprav moj priimek, tako da se ne skrivam.

Ob to temo pa sem se spotaknil zaradi nas uporabnikov, ki nismo fer do brumna v tej temi, kjer ni naredil praktično nobenega kiksa. (Brumna osebno ne poznam) Poznam pa njegove prejšne teme. Človeku je treba dati priložnost in mislim, da je že dokazal da zna bit vredi fant.

Z forumi imam kar nekaj izkušenj. Lahko dokažem... :)

Brez zamere vsem ki so me narobe razumeli. Poskusil sem biti objektiven. Dost offtopica sedaj::

Uporabniški avatar
cky2k
Uporabnik

Kraj: Prevalje(Koroška)

Napisal/-a cky2k Ne feb 14, 2010 8:46 pm

rokbrumen je napisal/-a:Forum nikakor res ni slab, samo provokatorji mi grejo na živce in mislim da marsikomu še. Ampak tut sam sem bil tak in trdil svoje ker sm vrjel drugim. Dokler nism sam prijel orodja in sam začel vse delat in probavat. Tako da sproti sm tudi svoje obnašanje spremenil s pomočjo prijatlov in seveda Mactrona. In še vedno morm rečt da skrbi dobro za forum kokr mu le čas dopušča. Če se bi pa vsi med sabo lepše razumel pa ne samo pluval drug po drugem bi forum bil še tolko boljši in tolko več stvari bi zvedl. In razniih pametnih nasvetov pri predelavah. Na koncu če ti že nekdo kaj pove kot je res niti neveš če je res ali ne ker je tukaj tudi velik sarkazma in neresnosti.

Upam pa stavit, da na forumu če bi javno mogu vsak uporabnik skenirat osebno in dat gor da se vidi letnica rojstva mislim , da bi bli vsi presenečeni nad izzidom.

si eden izmed njih ker ne znaš sprejet kritike in odgovorjaš z žaljivkami ;)
VW golf IV

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Napisal/-a MacTron Ne feb 14, 2010 8:59 pm

@mikek: off:
Opazam, da si kar aktiven... namrec po 7-ih urah kar vidim, si napisal o meni se pa se in glede na to, da si ze 4 leta "pasivno" aktiven bi moral marsikaj vedeti, ampak nekako se mi zdi, da rad siris nesmisle. Poleg tega si pa se malce prevec "nespametno" objektiven. Malo preuranjene in prehude obtozbe delis. Previdno s taksnimi besedami.

mucek21
Novinec

Napisal/-a mucek21 Po feb 15, 2010 1:04 am

200KM ti je premal na takem avtu??? mislim, bedarija zdej neki še več konjev z neki big turbom ven dobit, da bo to sekalo na 400KM, glej prebral sem celo temo in vidim samo kreganje pa nič pametnega, človek dober premisl, preber še 1x celo temo. ljudje ki te tuki ne poznajo ti svetujejo samo v dobro. naredil si boš sam stroške in ka koncu se boš vozil z bogim 1.4 ker denarja ne boš mel več, uničil boš še teh 200KM tako res ti svetujem da dober premisliš kaj boš delal naprej. avto je lep in bi ga pustil tak kot je, platišča bi na novo speskal pa dal lepo prašno pofarbat nazaj v belo, ker mu lepo paše.
lej svetujem ti samo v dobro in nič nisem mislil stem provocirat ali kaj podobnega. slike sem videl, da imaš zlizane totalno gume in se res spršujem, če si mislil resno da se da stem vozit?? jst imam nove toyo proxes pa nikamor na pridem, tako da ti....? drgač pa lahko prideš na avtoslalom v šempeter, ki bo verjetno letos spet(upajmo) pa lahko tam malce pokažeš vozilo, z turbom ali brez...pa sprobaš svoje izkušne pa svojo vozilo, bil bi tak v 4ti diveziji med predelanim avtim, tako da nebo neke hude konkurence, pa boš videl sam pol da ni turbo vse...kolega je vozil 3to mesto z atmosferskim motorjem in to z cliom 16v, ki pa ni mel motor nič predelan, menjan je bil samo menjalnik pa kompletno podvzoje predelano, ostalo okol motorja pa vse serisko. pridi na slalom, z veseljem bi videl hondo v živo :)
l.p.

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po feb 15, 2010 7:25 pm

No vidim, da se jih je nekaj razpisal vse bol opažam da tudi teh 200km je kr dovol, samo manka avtu navor. Men osebno, ker sm navajen turbo vozit mi je turbo zakon. Sicer glede na to da imam cel setup turbota ga bom dal gor z ERC-om in bomo vidl po čem so ribe ko bo vse končan. Če ne še vedno lahko vse poberem dol in prodam. Rad probavam stvari zelo rad pa četudi nekaj stanejo, drugače pa lajf ne bi bil zanimiv in brezsmiselen. Sicer pa vsak ima svoj hobi in eno veselje, men je turbo in mi ga ni čez tega. Je pa res da tale avto s tem podvozjem more pošten trgat na kaki hudi ovinkasti progi z res hudo dobrim gumam. Bomo vidl kaj nanese čas, kot sm reku odštevam dneve do turbota.

Drugače LoCo , javim defenitivno in gremo skupaj tja da vidimo kaj bo :P. Kaj dosti v temi do turbota ne mislim pisat, sprejemam kritike in ostale komentarje nikomur nism nc slabega reku če je reku kar koli cez avto.

MacTron pa mislim da se dobro trudi in opravlja svoje delo kot sm ze reku kolikor mu le čas dopušča. Jst sm mel kr pestro zgodovino tukaj ampak z leti vsak pride k pameti.

Kot je bilo rečeno 100 ljudi 100 čudi, a 100 žena , 200sisa :lol: :lol:

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Pe feb 19, 2010 6:47 pm

No danes ob prihodu v BTC sm imel bližnji zmenek s policistom, ki je zelo dobro poznal JDM sceno. Ker so ga motla spoon ogledala in spojler smo se zapeljali do tehničnega. Seveda tam nihce nic ni omenju da more bit spojler homologiran in ogledala tudi ne. Ampak jih je motu izpuh, volan in oranžne pozicije ker jih v sloveniji zakon ne odobrava (kar seveda ni res). Tudi za meglenke jih nič ni motilo, le policista so tako zmotle, da bi jih po moje dol uzel in na svojga dal :lol: .

Seveda kazen ki je znasala 920eur je bila v eni uri stornirana :lol: , in jst sm mel se prej kot v 40min nove tablice v rokah in prometno.
Upam le da bereš tole, ker tale avto si kr dobro poznal, in naslednič ko se vidiva v civilu ne boš tako pogumen ;) . Pa tudi tablice naslednic ne grejo z vozila, ker brez papirja R. Slovenije ki dokazujejo kaj je nehomologiranega na mojem vozilu se ne bova pogovarjala na tako lep način kot sva se danes. Ker nisi uradna oseba, ki bi o tem odločala.

Slike plačilnega naloga:

Slika
Slika
Slika
Slika

Slike Civic-a z novimi tablicami :lol: :

Slika
Slika
Slika

Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov