B|ind je napisal/-a:scirocco12 je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:snikerson je napisal/-a:lepo izstopa, lepa, res
ja, barva je res huda
Tole pa drži 1000%, danes sva se srečala in avto resnično prva liga. Bravo!!
Hehe scirocco, zdaj se vidiva že na več kot 100m. Jaz sem te opazil takoj ko si zapeljal iz krožnega..![]()
Bo treba se organizirat drug vikend pa se dobit, da malo podebatiramo !
Yagi glede na nasvete sem malo bolj premislil in se tudi odločil da nebom spojlerja gor rinil. Vrjetno sprememb na zunanjosti nebo več.
Dogovorit se moram za poliranje in narediti nekaj s prvim odbijačem in prvo havbo ki sta kar grdo spikana od kamenčkov. Nevem ali bi barval ali bi 'popikal' luknjice z barvo ?
Bojim se da bo smešno izpadlo..
Čeprav sem že nekajkrat napisal da letos nebo več vlaganja v avto sem se vseeno odločil da bom dal volan preoblečt v kratkem, potem pa res nič več
Nevem kakšne barve šiv po sredini volana bi dal ? Moder - glede na zunanjost ? Ali rjavkast - glede na notranjost avta; barva usnja ? Morda kaka druga barva ?
Aja, pa čeljusti barvat - obvezno. Samo to ni nek vložek.. v kakšno pa čeljusti ? Rdeča, morda (barva avta), siva, ... ?
edit:
Včeraj smo bili v avtu 4 krmaki in mi je na eni lukni na levi strani zadaj nekaj podrajsalo po feltni/gumi ??
Yagi, se tebi sanja kje bi lahko kaj drsalo ?
Da ti odgovorim na tvoja vprašanja:
- jest bi havbo barval, če je res boga;
- glede barve šivov - obvezno take kot je barva usnja;
- čeljusti modre(barva avta)
Drugač pa bomo na to temo rekli ko se vidmo in pogledamo avto.