Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny So sep 11, 2010 8:37 pm

tega rajš zrihti pa boš meu mir en cajt, če kupš letnik 99-00 a mislš da ne bo nubene rje več let? :)

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN So sep 11, 2010 9:49 pm

AVX je napisal/-a:haha. :D to mi pa usak reče :D Sej že razmišljam v zboru avtomobilov z tablicami CE UR *** :D Ker mislim da že kar 4-je frendi imajo take tablice. eden celo 123 :D jz 124 tretji 131 pa še kdo bi se našo :D

mene si pozabil :)

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Ne sep 12, 2010 8:07 am

U pa res. ti maš tut CE UR :D haha :Dti maš pa CEFUR BAN :D
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX Ne sep 12, 2010 8:10 am

pinny je napisal/-a:tega rajš zrihti pa boš meu mir en cajt, če kupš letnik 99-00 a mislš da ne bo nubene rje več let? :)

Lej resno ne mislim ga več rihtat, ker ko eno stvar porihtam druge gre.

Glede avtomobila 00. Malo več opreme ima pa možnosti da bodo tudi druge stvari mal dlje zdržale, okej dobro pleh, če vzamem celega Fiat bravota, ki še ni bil karamboliran oz, pa tudi če je bil in popravljen z original deli, ne sme rjavet, ker je ceu pocinkan :D

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Ne sep 12, 2010 11:45 am

zakaj sem imel že od samega začetka občutek, da ta avto ne bu vidu zastavljenega cilja?
Slika

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX Ne okt 17, 2010 4:29 pm

Po eni strani hvala bogu po drugi strani pa ne. Danes sem z avtom nažalost končal v drugem avtu. Potek zgodbe. Peljal sem se na ta nedeljski popovdan iz službe po dežu. Na kar prehitim starejšega gospoda ki se je peljal 55-60 km/h na omejitvi 90, ga prehitim in nadaljujem pot z okoli 80. pridem na ovinek, in ob cesti bi naj bil makedam. Seveda je bil vendar pod vodo, ki jo je zadrževal ovinek. Mene je potegnal v bankino zadn konec odneslo, lovil sem avto in končal v drugem vozilu.

Tema naj še bo toliko odklenjena da pokažem kaj je z avtom, potem pa lahko v zaklep.

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Ne okt 17, 2010 4:35 pm

A ti si bil tisti v Okonini ? je bil v Grofelnikovem avtu njegov otrok :?: ,ker sem srečal rrešilca je kaj hudega
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX Ne okt 17, 2010 6:06 pm

hvala bogu nobenemu ni bilo nič. ešilec je prišel zaradi tega ker je otrok se potem kasneje ugotovljeno al ugriznil al nekaj, ker je baje bil malo krvav. Ampak res hvala bogu nič hujšega kot zvit pleh. Edino moj vrat ga je naj****. Kaj hujšega pa res ni bilo.

Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne okt 17, 2010 6:11 pm

sem glih mislu it fotkat :) a je kaj zamaknjeno podvozje?

Uporabniški avatar
Kalos
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kalos Ne okt 17, 2010 6:11 pm

Zdej ti ga vsaj ni treba naprej rihtat :-P

šinki
Novinec

Kraj: idrija

Napisal/-a šinki Ne okt 17, 2010 6:15 pm

Ajej, nakak podobna zgodba s krešem kot pr men. Hvala bogu, da se ni nobenmu nič zgodilo. Če bo sodnik prijazen pa če te un ka si se zaletel v njega ne bo tožil ti nima bit hudega.
okužen z Rallyus virusom

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX Ne okt 17, 2010 9:43 pm

Bomo videli kako in kaj bo. Najbolj pomembno je to da nobenmu ni nič.

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Ne okt 17, 2010 9:55 pm

Misliš da se ti bo splačalo tole rihtat :?:
Mica je tud bila kar poškodovana,po boku.Je pa re ssam da nobenemu ni bilo nič.
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Ne okt 17, 2010 10:31 pm

torej kolk zastopim zgodbo, preveč sekal ovinek
sm havba je pa videt tud iz kartona hudiča k jo je tak zvilo madona
uni stari ata k si ga pa prehitevu, se zihr pol ustavu pa kj pametval? al pa si sj mislu mulc ka pa divjaš

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX Ne okt 17, 2010 10:32 pm

ne splača se. avto je že tako rečeno totalka. Mica je pa zadnji levi bok sesut. Levo kolo je čisto zamaknjeno. Jz sm pol danes še šou k dežurnem in je bil isti zdravnik, ko je prišel na kaj nesreče. Pa prvo k osm ga vprašo kako je z fantkom blo, pa je reku da je use uredu da edino ustnico je imeu malo prebito. Od tistga ko se mi je to naredlo lej ne jem ne pijem nič. Spat ne morem. pč šok.

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m Po okt 18, 2010 7:31 pm

AVX je napisal/-a:ne splača se. avto je že tako rečeno totalka. Mica je pa zadnji levi bok sesut. Levo kolo je čisto zamaknjeno. Jz sm pol danes še šou k dežurnem in je bil isti zdravnik, ko je prišel na kaj nesreče. Pa prvo k osm ga vprašo kako je z fantkom blo, pa je reku da je use uredu da edino ustnico je imeu malo prebito. Od tistga ko se mi je to naredlo lej ne jem ne pijem nič. Spat ne morem. pč šok.

Šok bo še za kak teden dva držal, bo minlo, probaj si glavo zapolnit s čem drugim. Tega šoka pa se boš še tako čez 2 leti spomno kot da je nov, to je normalno...
Glavno, da nobenemu ni blo nič hujšega! Jaz sem imel v podobnem primeru samo to srečo, da na nasprotnem pasu ni bilo avta in sem šal preko ceste ven.

Porihtaj si vrat in to res! Pa potem čez čas nov avto nov iziv. Tablice pa obdrži :)

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX Po okt 18, 2010 9:26 pm

pinny je napisal/-a:torej kolk zastopim zgodbo, preveč sekal ovinek
sm havba je pa videt tud iz kartona hudiča k jo je tak zvilo madona
uni stari ata k si ga pa prehitevu, se zihr pol ustavu pa kj pametval? al pa si sj mislu mulc ka pa divjaš

Glede starejšega gospoda je bilo zelo podobno kot si napisal. Itq sem bil ja divjak in ne vem kaj še. Pozabil pa je, da me je skoraj povozil ene 10 minut pred nesrečo v enem križišču, ko je omejitev bila 60 on pa takrat na polno se peljal. Lej ne mislim sploh komentirat razmišljanje starejših ljudi.

Glede sekanja uvinka. Po resnici povedano se ne spomnem. Ker takrat itq so misli čisto drugje, takoj ko se zaveš da boš trču v drug avto. Po špurah sodeč bi lahka rekel tako ja. Uglavnim zadnji konec je bil gotov. Čutu sem kako sem 2 ali 3 odsevnika ob cesti poknil z zadnjemu delu, nato pa me je odneslo na nasprotni pas. Tam sem še en odsevnik povozu in pol je poknalo.

Glede haube. Lej to je pa renault clio. Malenksot boljša konstrukcija renault petke. Lahka ti pokažem kaj je naredilo z frendovo petko.

ven0m je napisal/-a:Porihtaj si vrat in to res! Pa potem čez čas nov avto nov iziv. Tablice pa obdrži :)

Ja jz sm tk šou pol k zdravniku, ker mi je začelo proti večeru hrustat po vratu. Ta me je napotil v celje na slikanje. V celju mi je pa gospod v belem izdal zapisnik o pregledu in na njem piše.

Toži po bolečini v vratu in hrbtnem delu. Povečan tonus mišice na ne vem čemu uglavnim neka latino fora. Bolečine so nastale v prometni nezgodi, kot voznik osebnega avtomobila. La la la. Diagnostika: počitek in analgetiki (beri: lekadol, aspirin, nalgesin,...)

prilagam še 2 fotki:

Slika
Slika

Uglavnim avto dobim v sredo nazaj domou, ker je pač se začasno moral odstraniti iz bližine vozišča. V sredo bom pa začeu ga počasi razdirati in prodal po delih. Školka gre na Dinos itd.

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m To okt 19, 2010 10:43 am

Hjao, zdaj sem komaj opazo, po vsem vrhu si že imel avto dokončan :x :cry:
Fucking hell, nesreča v nesreči...

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX Sr okt 20, 2010 8:33 am

no avto ni bil glih dokončan, mankala sta mu še sprednji in zadnji odbijač v barvi. To bi bilo fertik za zunanjost. Notranjost je pa še itq velik manjkalo.

No uglavnim, danes dobim avto nazaj k hiši in že so prodani sedeži, zgornji del armaturke in pa tepih, ki pokriva pod avtomobila. Tako da no ja, nekaj denarja se bo na ta način povrnalo.

Uporabniški avatar
Vz_ace
Novinec

Napisal/-a Vz_ace Sr okt 20, 2010 9:03 am

ah, smola. pa v glavnem, da ni bilo še kaj hujšga. moram pa reči, da imajo tile clioti kar hiter zadek, še posebej, če imaš malo slabše gume. je mene tudi enkrat v preteklosti že lovilo...pa se mi ni zdelo,da pretiravam.

dobro, najprej lepo okrevaj, potem pa kaj novega.
**classic power-original power!**
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov