Dejan206 je napisal/-a:ven0m je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?details=Ordern&cart_id=71454112.144.6249&typ=R-142535&ranzahl=4&Breite=195&Herst=Dunlop&Quer=55&Felge=15&Speed=H&weiter=0&kategorie=6&Ang_pro_Seite=15&Transport=P&dsco=144&sowigan=So
ja no...ni lih 130 eurou...ali pa so tebe kje na veliko zaje....

vem da jaz dam za moje 225/40-18 115 po komadu (pa niso svoh gume), tko da...
Jaz voham klobase, pa poceni se prodajajo
85€ x4 = 340€
130€ x4 = 520€
To ni glih majhna razlika...
Drugače pa mene tudi zanima zakaj ne pežojeka daješ take gume. Ker nekako avto ni glih težak, ali pa neki über športni avto ali pač
Drugače pa jaz mam na moje Goodyear UG-7+ 195/65 R15 pa so ble takrat ko sem jaz jemal 60€ po komadu, bi ti jih priporočal, samo jih žal nikjer več ne najdem na prodajo

si se že kdaj pelou iz novga mesta proti kočevju ? no jst mam iz kočevja punco in ona je še 10 minut izven kočevja... tak da z normalno vožnjo je do nje 40-45 minut... jst sm porabu 22 minut.bli smo pa štirje v avtu.. moja ve kak jst vozm, unadva zadi, sta bla pa pratkičnu čist bleda, pa sm mislu da mi bosta spulila ročko na stropu za držat ..izpod 100 ni šlu nikjer.letel je pa tud po 160...praktičnu cvilil je pa skor v vsakem ovinku

.. vprašanje kaku bi šlu z slabšim gumam če bi se taku držal... tm po unih ovinkih gori velik sveč ob cestah.. tak da sm kar divji... prej sm mel čist nove gume yokohama (tud super guma, ena bla 95 €, odličnu se tud na mokrem drži ) pa sm jo zrabu v pol leta
drgač pa škoda da ti še povem da so me dobil na radar k sm se čez naselje 84 prgonu

hehe tak da si lahku mislš zakaj rabm take gume

Dobro glej, ti bom povedal isto kot dejc-u. Čeprav se mi skorajda ne da več pisat tega vsakemu čehu, ki se naganja z eno petardo okoli in ograža življenja drugih. Sej vsak mlad voznik se tega nebo naučo, če mu to nekdo reče. Naučo se boš al ko boš pleh zvil, al pa ko boš dobo odvzem vozniške. Tak, da ti priporočam samo to, da ko imaš potnike v avtu ali pa druge udeležence v prometu, lepo prosim normaliziraj svojo vožnjo, ko pa boš ogrožal samo sam sebe pa divjaj kolko hočeš, pa spolomi tega pežoja pa gume za 130€, ki jih boš znucal v pol leta, in se boš potem naučil zakaj se ni pametno z takim hvalit kaj šele to počet...
Ne govorim na pamet sem bil na istem kot ti. Sem se tudi naganjal kot i****, kam mi je zapasalo... Sej zato pa me je čakala en majhna neravnost na cestišču pri vstopu v ovinek in je blo dovolj, da sem lahko naslednji dan tistemu majstru popravljal 20 metrov ograje. In še zdaj sem lahko hvaležen, da nisem mel ne potnikov in da sem bil sam na cesti, ker sem letel preko celotnega nasprotnega pasa direkt v jarek. Ustavla pa me je žičnata ograja, ker drugače bi se tak razleto v celoti. Aja pa to še, točno na voznikovi strani, kjer imaš ponavadi glavo mi je priletel skozi betonski soh od tiste ograje in še dobro da sem se pravočasno še umaknil, drugače me sedaj nebi blo tukaj. In ja jaz sem si kupo pamet takrat. 200€ za material za ograjo, ki sem jo naslednji dan sam popravljal 10 ur + 3k€ za servis na avtu. Aja pa avto je bil Hyundai Getz 1.3 z ful dobrimi gumami...
In da neboš mislo, takih dečkov kot si ti pa kot sem bil jaz, je še na tisoče na cestah in čisto vsak je srečal svoje drevo, ograjo, jarek, ipd... ki mu je pokazalo, da pa mogoče ni nek poseben voznik.
Tak dvomim, če si boš sploh to prebral, ali pa kaj šele mogoče malo razmislo o tem kaj sem ti napisal. Vglavnem, po pameti pa te če boš že mogo tak divjat, to delaj brez da ogrožaš druge, ker če boš z svojo napako človeka poškodoval kaj šele ubil, mislim nekoga, ki nisi ti, si zapečaten lepo do konca življenja, o tem pa malo resno razmisli.
ps: brb grem po kokice