Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

scirocco12
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a scirocco12 Po avg 16, 2010 6:12 am

Dejan206 je napisal/-a:
ven0m je napisal/-a:
_furby_ je napisal/-a:http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?details=Ordern&cart_id=71454112.144.6249&typ=R-142535&ranzahl=4&Breite=195&Herst=Dunlop&Quer=55&Felge=15&Speed=H&weiter=0&kategorie=6&Ang_pro_Seite=15&Transport=P&dsco=144&sowigan=So

ja no...ni lih 130 eurou...ali pa so tebe kje na veliko zaje.... :lol:
vem da jaz dam za moje 225/40-18 115 po komadu (pa niso svoh gume), tko da...

Jaz voham klobase, pa poceni se prodajajo :lol:
85€ x4 = 340€
130€ x4 = 520€
To ni glih majhna razlika...

Drugače pa mene tudi zanima zakaj ne pežojeka daješ take gume. Ker nekako avto ni glih težak, ali pa neki über športni avto ali pač :)
Drugače pa jaz mam na moje Goodyear UG-7+ 195/65 R15 pa so ble takrat ko sem jaz jemal 60€ po komadu, bi ti jih priporočal, samo jih žal nikjer več ne najdem na prodajo :cry:

si se že kdaj pelou iz novga mesta proti kočevju ? no jst mam iz kočevja punco in ona je še 10 minut izven kočevja... tak da z normalno vožnjo je do nje 40-45 minut... jst sm porabu 22 minut.bli smo pa štirje v avtu.. moja ve kak jst vozm, unadva zadi, sta bla pa pratkičnu čist bleda, pa sm mislu da mi bosta spulila ročko na stropu za držat ..izpod 100 ni šlu nikjer.letel je pa tud po 160...praktičnu cvilil je pa skor v vsakem ovinku :D.. vprašanje kaku bi šlu z slabšim gumam če bi se taku držal... tm po unih ovinkih gori velik sveč ob cestah.. tak da sm kar divji... prej sm mel čist nove gume yokohama (tud super guma, ena bla 95 €, odličnu se tud na mokrem drži ) pa sm jo zrabu v pol leta :D
drgač pa škoda da ti še povem da so me dobil na radar k sm se čez naselje 84 prgonu :D hehe tak da si lahku mislš zakaj rabm take gume :D :lol:

Pubec pamet v glavo, kaj si hotel povedat da si špica voznik in kake super gume imaš. Vidim, da poleg sebe ogrožaš še druge udeležence v prometu, upam,da se midva ne srečava v kakšnem ovinku. ;) :twisted:

Uporabniški avatar
Ausc
Novinec

Napisal/-a Ausc Po avg 16, 2010 6:52 am

Dejan206 je napisal/-a:... tm po unih ovinkih gori velik sveč ob cestah..

Se ne bi cudil, ce bo se ena nova... :roll:

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Po avg 16, 2010 7:18 am

Dejan206 je napisal/-a:si se že kdaj pelou iz novga mesta proti kočevju ? no jst mam iz kočevja punco in ona je še 10 minut izven kočevja... tak da z normalno vožnjo je do nje 40-45 minut... jst sm porabu 22 minut.bli smo pa štirje v avtu.. moja ve kak jst vozm, unadva zadi, sta bla pa pratkičnu čist bleda, pa sm mislu da mi bosta spulila ročko na stropu za držat ..izpod 100 ni šlu nikjer.letel je pa tud po 160...praktičnu cvilil je pa skor v vsakem ovinku :D.. vprašanje kaku bi šlu z slabšim gumam če bi se taku držal... tm po unih ovinkih gori velik sveč ob cestah.. tak da sm kar divji... prej sm mel čist nove gume yokohama (tud super guma, ena bla 95 €, odličnu se tud na mokrem drži ) pa sm jo zrabu v pol leta :D
drgač pa škoda da ti še povem da so me dobil na radar k sm se čez naselje 84 prgonu :D hehe tak da si lahku mislš zakaj rabm take gume :D :lol:

ja res kapo dol :roll:
Slika

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask Po avg 16, 2010 7:48 am

ven0m je napisal/-a:si se že kdaj pelou iz novga mesta proti kočevju ? no jst mam iz kočevja punco in ona je še 10 minut izven kočevja... tak da z normalno vožnjo je do nje 40-45 minut... jst sm porabu 22 minut.bli smo pa štirje v avtu.. moja ve kak jst vozm, unadva zadi, sta bla pa pratkičnu čist bleda, pa sm mislu da mi bosta spulila ročko na stropu za držat ..izpod 100 ni šlu nikjer.letel je pa tud po 160...praktičnu cvilil je pa skor v vsakem ovinku :D.. vprašanje kaku bi šlu z slabšim gumam če bi se taku držal... tm po unih ovinkih gori velik sveč ob cestah.. tak da sm kar divji... prej sm mel čist nove gume yokohama (tud super guma, ena bla 95 €, odličnu se tud na mokrem drži ) pa sm jo zrabu v pol leta :D

PACIENT :/:o:/

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 Po avg 16, 2010 8:26 am

in tvoja piška misli, da ima hudo zajebanga modela, ki zna tak hudo avto pelat. 8)

206ke pa res privlačijo takšne bedance...še dejc (al kva je že on s črno s16 bil) manjka!
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
DeLux
Novinec

Kraj: 1230

Napisal/-a DeLux Po avg 16, 2010 8:33 am

Čokolino mafija bogatejša za novega člana 8) :lol:
Slika
http://www.suzuki-klub.com SUZUKI KLUB SLOVENIJA

Uporabniški avatar
_Ozi_
Novinec

Kraj: Rivercity

Napisal/-a _Ozi_ Po avg 16, 2010 8:44 am

Slika

Uporabniški avatar
blackmagic
Stalni uporabnik

Kraj: Fram

Napisal/-a blackmagic Po avg 16, 2010 8:45 am

To samo pišete ker ste mu fauš da tak dobro vozi =I

Mislim da nekdo rabi

Slika
Who cares about
the shining of the sun
when the earth is black
\,,/ 666 \,,/

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Po avg 16, 2010 9:34 am

Stari ti si car pod 100 ni padlo---- kapo dol kdaj boš me pelo en krog da vidim toto raketo pa tebe schumaherja ;)
Lp by Mare

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Po avg 16, 2010 9:52 am

legenda...z takim bi se pa jaz druzu :roll:
dober si da tko noris ko mas se 3 ljudi v avtu. ti jih ni nic zal? jaz redko kdaj pohodim gas...pa se to samo ponoci in ko sem sam v avtu. cim je se kdo, no way.
in mi upas povedat kaj bo ko ti bo kaka zival prletela na cesto ali ko bos sredi ovinka srecal mokro listje na cesti? pri 160 km/h? jaz si ne upam niti pomislit...si ti upas? :nae

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Po avg 16, 2010 9:55 am

Dejan206 je napisal/-a:drgač pa škoda da ti še povem da so me dobil na radar k sm se čez naselje 84 prgonu :D hehe tak da si lahku mislš zakaj rabm take gume :D :lol:

glede na to, da si šele 19. let star bi ti svetoval, da brzdaš svoj nagon po visokih hitrostih oz. da malo umiriš svoj nagon po adrenalinu.

da le ne bomo čez kakšen teden ali dva brali v novi temi, kako se izogniti plačilu kazni z dobrodelnimi deli itd.

Uporabniški avatar
cky2k
Uporabnik

Kraj: Prevalje(Koroška)

Napisal/-a cky2k Po avg 16, 2010 10:09 am

ne morš se brzdat če je pa 1.4 16 V :lol:
VW golf IV

Uporabniški avatar
axa
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a axa Po avg 16, 2010 10:16 am

Legendarno, nimam besed nad vsem skupaj...skoraj.

Ne daj se Ines!! Ti samo "lučkaj" avto naprej, kmalu jih bo toliko, da kar pričakuj klic iz strani Letališča Jožeta Pučnika, ko jim odpovejo pristajalne luči na progi.

Ampak ne obupuj! Ne meni se za komentarje! Nekoč, nekdaj, ko ti bodo zrasle tiste 3 kocine na pektoralih ter po mnogih mnogih disko (razsvetljenih?!) predelavah, boš tudi ti okužen z boleznijo imenovano Akutni Dober Okusus in se ti bo potlej zdelo vse skupaj zelo humorno, ko boš vse skupaj prebiral za nazaj. Smeh zagarantiran ti povem!.
Jazst

scirocco12
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a scirocco12 Po avg 16, 2010 10:23 am

_furby_ je napisal/-a:legenda...
in mi upas povedat kaj bo ko ti bo kaka zival prletela na cesto ali ko bos sredi ovinka srecal mokro listje na cesti? pri 160 km/h? jaz si ne upam niti pomislit...si ti upas? :nae

Saj ima gume za 130€, a veš kako se držijo ceste! ;)

Jest bi ti samo svetoval, da če že moraš noret, to počni tako, da NE OGROŽAŠ DRUGIH. :idea:

In še nekaj, za mene nisi frajer, ker si tole norenje po cesti napisal javno na forumu, zame si k...c :vc

Pa brez vroče krvi, vsi ti želimo samo dobro.

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m Po avg 16, 2010 10:27 am

Dejan206 je napisal/-a:
ven0m je napisal/-a:
_furby_ je napisal/-a:http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?details=Ordern&cart_id=71454112.144.6249&typ=R-142535&ranzahl=4&Breite=195&Herst=Dunlop&Quer=55&Felge=15&Speed=H&weiter=0&kategorie=6&Ang_pro_Seite=15&Transport=P&dsco=144&sowigan=So

ja no...ni lih 130 eurou...ali pa so tebe kje na veliko zaje.... :lol:
vem da jaz dam za moje 225/40-18 115 po komadu (pa niso svoh gume), tko da...

Jaz voham klobase, pa poceni se prodajajo :lol:
85€ x4 = 340€
130€ x4 = 520€
To ni glih majhna razlika...

Drugače pa mene tudi zanima zakaj ne pežojeka daješ take gume. Ker nekako avto ni glih težak, ali pa neki über športni avto ali pač :)
Drugače pa jaz mam na moje Goodyear UG-7+ 195/65 R15 pa so ble takrat ko sem jaz jemal 60€ po komadu, bi ti jih priporočal, samo jih žal nikjer več ne najdem na prodajo :cry:

si se že kdaj pelou iz novga mesta proti kočevju ? no jst mam iz kočevja punco in ona je še 10 minut izven kočevja... tak da z normalno vožnjo je do nje 40-45 minut... jst sm porabu 22 minut.bli smo pa štirje v avtu.. moja ve kak jst vozm, unadva zadi, sta bla pa pratkičnu čist bleda, pa sm mislu da mi bosta spulila ročko na stropu za držat ..izpod 100 ni šlu nikjer.letel je pa tud po 160...praktičnu cvilil je pa skor v vsakem ovinku :D.. vprašanje kaku bi šlu z slabšim gumam če bi se taku držal... tm po unih ovinkih gori velik sveč ob cestah.. tak da sm kar divji... prej sm mel čist nove gume yokohama (tud super guma, ena bla 95 €, odličnu se tud na mokrem drži ) pa sm jo zrabu v pol leta :D

Dobro glej, ti bom povedal isto kot dejc-u. Čeprav se mi skorajda ne da več pisat tega vsakemu čehu, ki se naganja z eno petardo okoli in ograža življenja drugih. Sej vsak mlad voznik se tega nebo naučo, če mu to nekdo reče. Naučo se boš al ko boš pleh zvil, al pa ko boš dobo odvzem vozniške. Tak, da ti priporočam samo to, da ko imaš potnike v avtu ali pa druge udeležence v prometu, lepo prosim normaliziraj svojo vožnjo, ko pa boš ogrožal samo sam sebe pa divjaj kolko hočeš, pa spolomi tega pežoja pa gume za 130€, ki jih boš znucal v pol leta, in se boš potem naučil zakaj se ni pametno z takim hvalit kaj šele to počet...
Ne govorim na pamet sem bil na istem kot ti. Sem se tudi naganjal kot i****, kam mi je zapasalo... Sej zato pa me je čakala en majhna neravnost na cestišču pri vstopu v ovinek in je blo dovolj, da sem lahko naslednji dan tistemu majstru popravljal 20 metrov ograje. In še zdaj sem lahko hvaležen, da nisem mel ne potnikov in da sem bil sam na cesti, ker sem letel preko celotnega nasprotnega pasa direkt v jarek. Ustavla pa me je žičnata ograja, ker drugače bi se tak razleto v celoti. Aja pa to še, točno na voznikovi strani, kjer imaš ponavadi glavo mi je priletel skozi betonski soh od tiste ograje in še dobro da sem se pravočasno še umaknil, drugače me sedaj nebi blo tukaj. In ja jaz sem si kupo pamet takrat. 200€ za material za ograjo, ki sem jo naslednji dan sam popravljal 10 ur + 3k€ za servis na avtu. Aja pa avto je bil Hyundai Getz 1.3 z ful dobrimi gumami...
In da neboš mislo, takih dečkov kot si ti pa kot sem bil jaz, je še na tisoče na cestah in čisto vsak je srečal svoje drevo, ograjo, jarek, ipd... ki mu je pokazalo, da pa mogoče ni nek poseben voznik.
Tak dvomim, če si boš sploh to prebral, ali pa kaj šele mogoče malo razmislo o tem kaj sem ti napisal. Vglavnem, po pameti pa te če boš že mogo tak divjat, to delaj brez da ogrožaš druge, ker če boš z svojo napako človeka poškodoval kaj šele ubil, mislim nekoga, ki nisi ti, si zapečaten lepo do konca življenja, o tem pa malo resno razmisli.

ps: brb grem po kokice :pop:

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Po avg 16, 2010 10:33 am

DeLux je napisal/-a:Čokolino mafija bogatejša za novega člana 8) :lol:

:rofl ne mi govort čez čokolino :D :-P

drgač pa dejan206, jst se po tej cesti pelem vsak dan in ne rabim gum za 130€ po komadu...pač pel normalno pa bo vse vredu ;) je pa res da je zajebana cesta, pa vsak dan slišim rešilca kako po kočevarki leti po enga tazga pacienta kt si ti, zato pamet u glavo pa uladi z unim kinder jajčkom... :!:

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Napisal/-a GT_Turbo17 Po avg 16, 2010 10:40 am

ma dej dej ven0m no, če bi mel peugeota 206 QUIKsilver z gumami za 130€ se ti to kar si napisal ne bi zgodilo!! Pa avto morš tut znat pelat tko, da samo cvili v vsakemu ovinku..sej njegova ve..sej bo napisala še ona na forum kak je hud!

Itak mu pa neonke še v ovinke svetijo tako, da ne skrbet za mokro listje v le teh. Še manj pa za živali, ker ko toti prisveti mimo tko mislijo, da so jih vesoljci prišli natepavat!

Slika

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m Po avg 16, 2010 10:42 am

Kegl je napisal/-a:drgač pa dejan206, jst se po tej cesti pelem vsak dan in ne rabim gum za 130€ po komadu...pač pel normalno pa bo vse vredu ;) je pa res da je zajebana cesta, pa vsak dan slišim rešilca kako po kočevarki leti po enga tazga pacienta kt si ti, zato pamet u glavo pa uladi z unim kinder jajčkom... :!:

še tolko bolje, veš da je cesta nevarna pa se naganjaš z toto ropotuljico... No glavno, da maš gume za 8k€ in 420x50 vrtane keramične vodno hlajene diske, da maš zaviralno pot 0.5 metra in da se tebi nebo nikoli nič zgodilo :roll:

GT_Turbo17 je napisal/-a:ma dej dej ven0m no, če bi mel peugeota 206 QUIKsilver z gumami za 130€ se ti to kar si napisal ne bi zgodilo!! Pa avto morš tut znat pelat tko, da samo cvili v vsakemu ovinku..sej njegova ve..sej bo napisala še ona na forum kak je hud!

Itak mu pa neonke še v ovinke svetijo tako, da ne skrbet za mokro listje v le teh. Še manj pa za živali, ker ko toti prisveti mimo tko mislijo, da so jih vesoljci prišli natepavat!

hahahahahaha, ja naj njegova poda strokovno mnenje :lol:
pa če bi jaz mel gume za 8k€ in 420x50 vrtane keramične vodno hlajene diske, pol se mi res to nebi moglo zgodit

mmmmmm, kokice :pop: :lol:
Zadnjič spremenil ven0m, dne Po avg 16, 2010 10:44 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Po avg 16, 2010 10:43 am

Zanimiva ta kombinacija dejanov in peugeojev 206 :D Si že drugi taki pacient na tem forumu :D

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Napisal/-a GT_Turbo17 Po avg 16, 2010 10:44 am

ven0m je napisal/-a:še tolko bolje, veš da je cesta nevarna pa se naganjaš z toto ropotuljico... No glavno, da maš gume za 8k€ in 420x50 vrtane keramične vodno hlajene diske, da maš zaviralno pot 0.5 metra in da se tebi nebo nikoli nič zgodilo :roll:

mmmmmm, kokice :pop:

Ti pa si norc...kaj ne veš kaj ŠARKI nardi z downforce-om?? stari... s TIGAR gumami bi v listje lahko 200 prileto pa nič ne bi blo!

Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov