Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Pe jun 11, 2010 12:43 pm

prekinimo zdaj temo okol servisa ker bo po hitrem postopku problem rešen, nobena firma nesme poslovat brez računov, sploh pri taki zadevi narobe je bilo že v začetku da so mi ponudili to sploh.

Danes sem spucal mašino, odstrano tisto peno pod havbo ki je kao toplotna al hrupna zaščita po moji logiki pa še bolj zadržuje toploto pod pokrovom tako da dela več škode kot koristi. Tu filter nima pokrova ker ga še delam (od zgoraj je zaprt da zajema hladen zrak od spodaj po vsej vrjetnosti pa bom spelal še kanal iz meglenke ravno v filter kot ma kolega.

Slikamorm z dslr slikat da bo bujs
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Pe jun 11, 2010 1:23 pm

A če je pa vajenc naredu, je pa vse narobe pa napol skup djano??? Kaj si mogoče pomislu, da je biu tud 50 letni majstr, ki tam dela, nekoč učenec in vajenec? Nekje se pač treba naučit in kje se je pa bolš učit, kot na stari kanti, kot jo maš ti. Kaj mislš, da mu bojo dal takoj sprve novega RCZ-ja šraufat? Nihče še ni pametn na svet padu, da bi že takoj vse znal. In niti ti nisi glih najbolj brihtn pomojem, glede na svoje obnašanje. Če bi biu, potem bi glede na vse stroške in probleme, ki jih maš s tem avtomobilom, lahko glede na ves vložek že skor 207-ko rc vozu ;)
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Pe jun 11, 2010 1:26 pm

dejan84 je napisal/-a:A če je pa vajenc naredu, je pa vse narobe pa napol skup djano??? Kaj si mogoče pomislu, da je biu tud 50 letni majstr, ki tam dela, nekoč učenec in vajenec? Nekje se pač treba naučit in kje se je pa bolš učit, kot na stari kanti, kot jo maš ti. Kaj mislš, da mu bojo dal takoj sprve novega RCZ-ja šraufat? Nihče še ni pametn na svet padu, da bi že takoj vse znal. In niti ti nisi glih najbolj brihtn pomojem, glede na svoje obnašanje. Če bi biu, potem bi glede na vse stroške in probleme, ki jih maš s tem avtomobilom, lahko glede na ves vložek že skor 207-ko rc vozu ;)

pošteno povedano !
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Pe jun 11, 2010 1:32 pm

Če bi biu, potem bi glede na vse stroške in probleme, ki jih maš s tem avtomobilom, lahko glede na ves vložek že skor 207-ko rc vozu

Še 1x bom napisal že 100x napisano.

Avto sem kupo z tem da so bli problemi znani na podvozju in skoraj vsem kaj sem mogo menjat razen kiler (ki pa lahko spusti vsakemu). Za avto sem mel namenjenih 5k € tega pa sem dobil zelo poceni in poznal zgodovino vključno z problemi! Tako da še mi kar krepko manjka do 5k€ da bom presego neke meje ki sem si jih postavo.

Lahko bi kupo RC-ja ja samo pol bi mi pa guma počla pa nebi mel za gumo ne, tako razmišlja večina na forumu :lol: Vedno kupim tak avto da sem sposoben vzdrževat in za dosti manj denarja kot ga imam da če kaj pride maš neko rezervo.

Sicer pa je moj denar in dam popravljat komu jaz hočem, ne komu mi bo peugeot servis Golec dal popravljat 17 letnim pobčekom ko prvič vidijo avto na dvigalu. Pač še vedno se mi ne zdi pošteno
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m Pe jun 11, 2010 1:37 pm

dejcc je napisal/-a:Danes sem spucal mašino, odstrano tisto peno pod havbo ki je kao toplotna al hrupna zaščita po moji logiki pa še bolj zadržuje toploto pod pokrovom tako da dela več škode kot koristi. Tu filter nima pokrova ker ga še delam (od zgoraj je zaprt da zajema hladen zrak od spodaj po vsej vrjetnosti pa bom spelal še kanal iz meglenke ravno v filter kot ma kolega.

To pa je čisti facepalm :jao:

Poanta toplotne zaščite je, da se toplota ohranja v motornem prostoru, da se ta hitreje spravi na delovno temperaturno in pozimi lažje drži na tej (če se motim me naj nekdo popravi)

Drugače pa moje mnenje teh bolj preprostih servisov. Raje opravim vso zadevo sam. Si prihranim stroške dela. Ter vem, da svojim rokam lahko zaupam. Ampak to je pač moje mnenje, ker zase vem da nimam dveh levih rok (samo eno :-P ).

Ne vem kje je problem avto dvignit. Odšraufat most, vilce itd... Postiskat ven puše, nove noter in nazaj gor zašraufat... No glavno da je "pooblaščen" servis to naredo... :roll:

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Pe jun 11, 2010 1:39 pm

sej kok jih mas pa ti.... po obnasanju in pisanju max 15... bi skor mulca mogu vikat

drugac, da nebos kej prevec pametn pa delu diplomske. vsi te k se ucijo so pod nadzorom. Nedelajo oni tam neki sami prosto po presernu
Slika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Pe jun 11, 2010 1:41 pm

ven0m je napisal/-a:
dejcc je napisal/-a:Danes sem spucal mašino, odstrano tisto peno pod havbo ki je kao toplotna al hrupna zaščita po moji logiki pa še bolj zadržuje toploto pod pokrovom tako da dela več škode kot koristi. Tu filter nima pokrova ker ga še delam (od zgoraj je zaprt da zajema hladen zrak od spodaj po vsej vrjetnosti pa bom spelal še kanal iz meglenke ravno v filter kot ma kolega.

Poanta toplotne zaščite je, da se toplota ohranja v motornem prostoru, da se ta hitreje spravi na delovno temperaturno in pozimi lažje drži na tej (če se motim me naj nekdo popravi)

Drugače pa moje mnenje teh bolj preprostih servisov. Raje opravim vso zadevo sam. Si prihranim stroške dela. Ter vem, da svojim rokam lahko zaupam. Ampak to je pač moje mnenje, ker zase vem da nimam dveh levih rok (samo eno :-P ).

Ne vem kje je problem avto dvignit. Odšraufat most, vilce itd... Postiskat ven puše, nove noter in nazaj gor zašraufat... No glavno da je "pooblaščen" servis to naredo... :roll:

Vsak vajenec ve zakaj je zaščita na pokrovu motorja, in tud vsak vajenec si bi most sam zamnjal ... ampak ne, eni so pač boljši od povprečnega vajenca in to za njih ni dvolj dobro .. pa čeprav so končali srednjo ekonomsko, pa še v življenju niso držali 10 kljuca v roki.

Taki pač grejo na pooblašenca ;)
Slika

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m Pe jun 11, 2010 2:04 pm

CockroaC je napisal/-a:
ven0m je napisal/-a:

Vsak vajenec ve zakaj je zaščita na pokrovu motorja, in tud vsak vajenec si bi most sam zamnjal ... ampak ne, eni so pač boljši od povprečnega vajenca in to za njih ni dvolj dobro .. pa čeprav so končali srednjo ekonomsko, pa še v življenju niso držali 10 kljuca v roki.

Taki pač grejo na pooblašenca ;)

To so taki, ko se jih pošilja po tahinir cange :lol: pa gevindepigekleme :rofl

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 Pe jun 11, 2010 2:12 pm

dejcc je napisal/-a:Sicer pa je moj denar in dam popravljat komu jaz hočem, ne komu mi bo peugeot servis Golec dal popravljat 17 letnim pobčekom ko prvič vidijo avto na dvigalu.

Fant, ne žali ljudi, ki se pošteno učijo kaj in kako delati po avtu - ti pa še veš ne zakaj je zaščita na pokrovu motorja, tule pa špilaš jakega frajerja. Če bi bil kaj več vreden kot tistle "pobček" bi premo sam poštimal, a ker je ne znaš je tistle vajenec proti tebi bog i batina. Pa čeprav je samo par šravfov odegnu.

Ti pa se idi žalit zdaj komur češ. a vedi, da zna en 17 letni "pobček" več od tebe nardit, zato menim, da TI sploh nimaš pravice sodit njegovega dela.
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Napisal/-a GT_Turbo17 Pe jun 11, 2010 2:16 pm

ven0m je napisal/-a:To so taki, ko se jih pošilja po tahinir cange :lol: pa gevindepigekleme :rofl

pa dva težka cigla v škatlo, pa mu rečeš, da so to ploščice za ventile štelat in naj jih nese drugemu mehaniku čez celo firmo :lol:

Slika

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Napisal/-a dejan84 Pe jun 11, 2010 2:26 pm

Dejcc - a si dal že menjat denfrlogar na tvojmu puglu. Baje dost crkujejo? :lol:

Uporabniški avatar
Hydro_freak
Nov uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a Hydro_freak Pe jun 11, 2010 2:53 pm

Baje da grejo radi tui lageri v auspuhi na pežojih...

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Pe jun 11, 2010 2:56 pm

dejcc je napisal/-a:prekinimo zdaj temo okol servisa ker bo po hitrem postopku problem rešen, nobena firma nesme poslovat brez računov, sploh pri taki zadevi narobe je bilo že v začetku da so mi ponudili to sploh.

Danes sem spucal mašino, odstrano tisto peno pod havbo ki je kao toplotna al hrupna zaščita po moji logiki pa še bolj zadržuje toploto pod pokrovom tako da dela več škode kot koristi. Tu filter nima pokrova ker ga še delam (od zgoraj je zaprt da zajema hladen zrak od spodaj po vsej vrjetnosti pa bom spelal še kanal iz meglenke ravno v filter kot ma kolega.

Slikamorm z dslr slikat da bo bujs

wauu, a ga maš :lol:

Huda avtočka! 8)
I'm not speeding I'm qualifying...

Uporabniški avatar
scisco1
Novinec

Kraj: Ljubljana&Dolina ljubavi

Napisal/-a scisco1 Pe jun 11, 2010 3:02 pm

Zanima me, kje ma izpušni kolektor ta tvoj pežo?

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Pe jun 11, 2010 3:11 pm

Med mašino pa izpuhom ga ma tvoj nima ?

Vsi ko ste pametni da je lahko popravite doma most vam rečem piss off in nimate pojma. Most je treba odmontirat dat v plavž pobrat ležaje ven, podrejat na novo ven, nove ležaje noter in zacementirat zdaj pa če mate plavž pa drejpank doma vsaka vam čast vam kr zrihtam stranke.

mislim da lahko debato o servisu zaključimo ker če mi gum neznajo prav obrnit jim tud pri mostu ni za zaupat!
Zadnjič spremenil dejcc, dne Pe jun 11, 2010 3:14 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
scisco1
Novinec

Kraj: Ljubljana&Dolina ljubavi

Napisal/-a scisco1 Pe jun 11, 2010 3:14 pm

dejcc je napisal/-a:Med mašino pa izpuhom ga ma tvoj nima ?

Sprašujem zato, ker sm mel cc-ja 1.6 pa je mel tam kjer maš ti sesalnega, izpušnega.
tudi kolega na 1.4 16 v ma spredej izpušnega.

No txs za odgovor.

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Pe jun 11, 2010 3:17 pm

Iz zadnje strani je ne iz predne, bo pa kmalu športni.

dejan84 zdaj čakam športne avspuh lagerje pa modro kompresijo ker tota zelena baje ni ok. Tak da bom pol mel okoli 200HP, športni lagerji tam 20 dodajo pa modra kompresija 30-40 odvisno kako kvaliteto dobiš, ker je pa težko za dobit.

Pa 100% taki govorite o takih stvareh ko ste šli kupit :lol:
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Napisal/-a GT_Turbo17 Pe jun 11, 2010 3:20 pm

dejcc je napisal/-a:Vsi ko ste pametni da je lahko popravite doma most vam rečem piss off in nimate pojma.

ti si tak pameten, da bi ga lahk z mislimi popravo! :lol:

Slika

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Napisal/-a dejan84 Pe jun 11, 2010 3:28 pm

Lol, k chuck norris :D hahaa

@ dejcc - da nisi kaj z escape-om v žlahti? On je tud take reči kupoval. Na konc je mel njegov tipo 4,7s do 100 al še manj... Tko da nea bluzi... :lol: :lol: :lol: :lol:

Bahahaha :lol:

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Pe jun 11, 2010 4:06 pm

dej bruhi on je bol tist z televizorjom v trebuhu...

sej ves jebes chuck norrisa, dokler majo telebajski tv v trebuhu
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost