Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar Po jun 28, 2010 2:31 pm

če mi je okolica kj znana je blo včas tam velik starih kant :D

si imel ali imaš ti calibro srebrno?

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Po jun 28, 2010 2:48 pm

primozek68 je napisal/-a:
Počasi bo prišla v top stanje ni pa zdej v katastrofalnem stanju

Enako si rekel za passata, za audija in za bmw-ja, pa iz n obenga ni bilo nič.

dobr, model vsaj na 12 let staro lado nivo 1.7i ni narobe polnilca priklopil, lol :bow

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Po jun 28, 2010 2:54 pm

Ej, ne me j3bat. Polnilec je imel zamenjane kleme. Valda ločm plavo od rdeče.
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a sacrifice Po jun 28, 2010 3:02 pm

ja unek 166ka je zdaj v novem mestu.

vepar, lokacija slikanja je bil vinji vrh pri dobrem prjatlu, kjer imam tudi parkiranega biusega audija. Doma sem pa iz bršljina.
Power is nothing without control!!!!!

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Napisal/-a sacrifice Po jun 28, 2010 3:04 pm

juhica je napisal/-a:

dobr, model vsaj na 12 let staro lado nivo 1.7i ni narobe polnilca priklopil, lol :bow

passata nebi komentiral, audi usaj bel je bil dober. BMW polomija, Alfa je pa cisto druga pesem preverjeno lastništvo, redno servisirana, realni kilometri...... Cukr od avta

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m Po jun 28, 2010 5:18 pm

Ma ne oziraj se na primožka, sej vidiš, da zna samo kritizirat in ljudem jemat veselje brez nobenega pravega razloga...

Kot kaže ima nekaj proti ljudem, ki imajo veselje nad svojimi avti...

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Napisal/-a sacrifice Po jun 28, 2010 5:21 pm

ven0m, se ne oziram na take jst vem kaj imam. enkrat jeseni se bova zmenila za menjavo pečke, če bi res bil za;)

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m Po jun 28, 2010 6:42 pm

sacrifice je napisal/-a:ven0m, se ne oziram na take jst vem kaj imam. enkrat jeseni se bova zmenila za menjavo pečke, če bi res bil za;)

Z veseljem, tačas pa samo pazi, da ti nebo zmankalo preveč hladilne tekočine. Ker če boš imel preveč prazen sistem, bo imela tekočina prostor se uparit in ta para od antifriza ima nenormalno expanzacijsko silo (zato se je uporabljal antifriz za dimne efekte :-P ). In pač ta para bo potem šla iz sistema na točki najmanjšega upora, kar pa je seveda porozna pečka v kabini in bo samo počla ter v kabini boš imel žgeče vročo paro.

To se je meni zgodilo. Manjkal mi je liter antifriza in sem se šal malo po parkirišču po snegu naganjat in kak je temperatura prekoračla delovno 90 stopinj je samo začelo piskat pa bum...

Tak, da komot se enkrat oglasi samo prej nabavi pravo novo pečko pa se dopoldne oglasi pa si lepo čez dan čas vzamema pa to porihtama.

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Napisal/-a sacrifice Po jun 28, 2010 6:44 pm

sej pravim tam nekje jeseni zdaj poleti tak ne rabim pecko, če bo pa kriticno bom pa samo cevi skupaj zvezal pa je;) ker po tem soncu kaj delat--ne hvala

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m Po jun 28, 2010 7:19 pm

sacrifice je napisal/-a:sej pravim tam nekje jeseni zdaj poleti tak ne rabim pecko, če bo pa kriticno bom pa samo cevi skupaj zvezal pa je;) ker po tem soncu kaj delat--ne hvala

Hehehe, sej jaz mam garažo ni sile :lol: Drugače je pa tudi to rešitev :)

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 Po jun 28, 2010 7:32 pm

kaj pečka tut ne dela? a na tem avtu sploh kaj deluje? oops sarkastično vprašanje..a vendar...
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Napisal/-a sacrifice Po jun 28, 2010 7:57 pm

jah sumimo pecko, sej auto je stal neki casa, zadisi po antifrizu ko das gretje. No tak hudu spt ni z avtom res zelo zadovoljen v osnovi je dobra sam pozna se ji da je stala.

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Po jun 28, 2010 8:07 pm

Daj razkoplji tiste obloge okol pečke pa poglej a pušča al ne pušča,mogoče pušča ventil,mogoče ne pušča nič.Glede rošenja šip pa najprej zamenjaj kabinski filter potem pa je tako:če si se vozil z prižgano klimo in jo potem ko je začelo deževati ugasnil je normalno da se zarosi zaradi kondenza,če bi jo imel stalno prižgano tega ne bi bilo,drug razlog je zabit filter,tretji je lahko zlomljena loputa in imaš v bistvu stalno prižgano kroženje zraka,precej k rošenju pripomorejo usrane šipe (najcenejši plavi stelex od Šampionke in cajtng papir ali najcenejša enoslojna papirnata brisača od Palome naredijo šipo čisto kot novo)lahko pa da res pušča pečka in je stalno prisotna vlaga,je pa res da je avto precej časa stal in je najbrž malo vlažen malo pa usran pa še če praviš da je bil delan globinc so morda sedeži še rahlo vlažni....Če tega avta ne boš rihtal kot se spodobi ti ga pridem lastnoročno prevrnit na streho,ostali gnjavatorji ki furate Nive pa ne gnjavite in ne šinfajte italjanov,ker Lada je fiat!!In nažalost še ne vem katerega leta ampak 2005 sigurno še vedno motor na Verigo iz Fiata 124,1300,1500,PZ...

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Napisal/-a sacrifice Po jun 28, 2010 8:40 pm

care to ne bo potrebno auto bo delezen najbolje oskrbe vozim ga kulturno rihtam pa kolikor denarnica da avto je dober bo pa za razliko od ostalih bolje negovan dans me use minilo ko sem opazil buske na vratih od parkiranja v mestu tako da ga mam raje doma pa usak dan negujem italijansko lepoto

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m Po jun 28, 2010 9:01 pm

sacrifice je napisal/-a:care to ne bo potrebno auto bo delezen najbolje oskrbe vozim ga kulturno rihtam pa kolikor denarnica da avto je dober bo pa za razliko od ostalih bolje negovan dans me use minilo ko sem opazil buske na vratih od parkiranja v mestu tako da ga mam raje doma pa usak dan negujem italijansko lepoto

To se kr navadi. Jaz sem se še sekiral za tistih prvih par bušk na vratih ampak potem res ni melo več smisla. Prav nevem zakaj jaz pazim na druge avte, ko odpiram vrata, če nobeno drugo tele ne zna malo pazit...

Sej samo čakam, do zdaj sem še bilj dovolj prijazen in sem pogeldal vstran in smiril živce. Enkrat pa bom samo začel gume rezat pa ogledala trgat... Pol pa se bo folk čudo, kak se to lahko glih meni zgodi :roll:

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Napisal/-a sacrifice Po jun 28, 2010 9:08 pm

pri nas usaj problemov z risi nimamo problemov, mas pa zenske ki sam butnejo z vrati jao jao

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 Po jun 28, 2010 9:49 pm

mah sej boš zrihtal... ;) samo, da te ne mine, ker je začetek malo nesrečen.
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Napisal/-a sacrifice Po jun 28, 2010 10:06 pm

uf zacetek je bil soliden katastrofalni so bili pri audiju in bmwju, drgac pa usak dan use bolj navdusen z alfico. Mi je pa zadnc prjatu ki je mel učasih lancio themo zdj ma pa audija s4 rekel da pri audiju ko se kaka lucka prizge treba takoj ukrepat pri lancii pa bolj kot so lucke svetile bolj je sla hehe

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Po jun 28, 2010 11:29 pm

Ta alfa je veliko večino svojega "življenja" prebila pri avtomobilskih navdušencih, tak da nehi že enkrat v prazno strelat. 1. lastnica je iz alfistične familije, 2. lastnik/ca nimam pojma(iz LJ); če se prav spomnem je od tu naprej avto na plin. 3. lastnik je bil član BMW foruma(iz CE) in je avto tut tam predstavljen in vse težave opisane, 4. lastnik je bil courage in evo peti lastnik je avtor te teme. O avtu vem pa zato tolk, ker sem mi je 166 V6 TB velika želja, ampak se mi nikoli ni pokloplo. Zato sem tut mel željo kupit ta avto, ker je ta motor dokaj občutljiv za nepravilno uporabo, tu pa sem vedel zgodovino avta do 3. lastnika, se je pa v tej temi ostalo izkazalo. Pa da nebo kdo reko da nevem o kerem avtu se gre: mel je goriške tablice pri 3. lastniku, pa courage ga je prodajal s slikami od prejšnjega lastnika.
če je pa avto stal neki časa, lahko pa pričakuješ da bo kaj crknalo. Pri avtih je vedno blo tak in vedno bo.
LP Rok

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Napisal/-a sacrifice Po jun 28, 2010 11:42 pm

no ravno iz useh teh razlogov sem se odločil za nakup ravno te alfe s tem motorjem, ker se pozna njena zgodovina courage je pa naredil veliki servis in zamenjal na podvozju kar je bilo za zamenjat. Pozna se ji da je stala to je pa najslabse za avto samo po moje boljsega primerka z znano zgodovino v sloveniji ne bi mogel dobit
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov