si imel ali imaš ti calibro srebrno?
juhica je napisal/-a:primozek68 je napisal/-a:Počasi bo prišla v top stanje ni pa zdej v katastrofalnem stanju
Enako si rekel za passata, za audija in za bmw-ja, pa iz n obenga ni bilo nič.
dobr, model vsaj na 12 let staro lado nivo 1.7i ni narobe polnilca priklopil, lol
sacrifice je napisal/-a:ven0m, se ne oziram na take jst vem kaj imam. enkrat jeseni se bova zmenila za menjavo pečke, če bi res bil za;)
sacrifice je napisal/-a:care to ne bo potrebno auto bo delezen najbolje oskrbe vozim ga kulturno rihtam pa kolikor denarnica da avto je dober bo pa za razliko od ostalih bolje negovan dans me use minilo ko sem opazil buske na vratih od parkiranja v mestu tako da ga mam raje doma pa usak dan negujem italijansko lepoto
Ta alfa je veliko večino svojega "življenja" prebila pri avtomobilskih navdušencih, tak da nehi že enkrat v prazno strelat. 1. lastnica je iz alfistične familije, 2. lastnik/ca nimam pojma(iz LJ); če se prav spomnem je od tu naprej avto na plin. 3. lastnik je bil član BMW foruma(iz CE) in je avto tut tam predstavljen in vse težave opisane, 4. lastnik je bil courage in evo peti lastnik je avtor te teme. O avtu vem pa zato tolk, ker sem mi je 166 V6 TB velika želja, ampak se mi nikoli ni pokloplo. Zato sem tut mel željo kupit ta avto, ker je ta motor dokaj občutljiv za nepravilno uporabo, tu pa sem vedel zgodovino avta do 3. lastnika, se je pa v tej temi ostalo izkazalo. Pa da nebo kdo reko da nevem o kerem avtu se gre: mel je goriške tablice pri 3. lastniku, pa courage ga je prodajal s slikami od prejšnjega lastnika.primozek68 je napisal/-a:Počasi bo prišla v top stanje ni pa zdej v katastrofalnem stanju
Enako si rekel za passata, za audija in za bmw-ja, pa iz n obenga ni bilo nič.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov