Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Shark-357
Novinec

Re: A4 B6 1.8T

Napisal/-a Shark-357 Ne dec 30, 2012 8:20 pm

Ate set definitivno priporočam vsakemu, večja zavorna moč, če malce bolj "športno voziš" se tudi ne pregrejejo, največji plus pa je ta, da ni črnega prahu, kot pri klasičnih ploščicah (ponavadi sem 2x mesečno čistil platišča s čistilom in ščetko, letos niti enkrat pa so platišča popolnoma čista)
A4 1.8T B6 & RSV Mille

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Ne dec 30, 2012 9:27 pm

Shark-357 je napisal/-a:Ate set definitivno priporočam vsakemu, večja zavorna moč, če malce bolj "športno voziš" se tudi ne pregrejejo, največji plus pa je ta, da ni črnega prahu, kot pri klasičnih ploščicah (ponavadi sem 2x mesečno čistil platišča s čistilom in ščetko, letos niti enkrat pa so platišča popolnoma čista)

hvala za odgovor ... to sem rabil, da pove nekdo ki to dejansko ima na avtu ;)
turbo inside

Uporabniški avatar
scorpion 007
Uporabnik še ni polnoleten

Kraj: Trbovlje, SLO

Napisal/-a scorpion 007 Po dec 31, 2012 12:21 pm

Zakaj je šel? Kaj ga bo nadomestilo?
KeN3k1 :)

Uporabniški avatar
Shark-357
Novinec

Napisal/-a Shark-357 Po dec 31, 2012 12:49 pm

Šel je zato, ker se je družina povečala še za enega družinskega člana (sedaj smo štirje) in je žal avto premajhen... šel oz. bo šel pa res z težkim srcem.

Zelo verjetno ga bo nadomestil Ford S-Max 2.5T ST Titanium... :D
A4 1.8T B6 & RSV Mille

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Po dec 31, 2012 3:05 pm

Tak avto ne more biti premajhen za 4 člansko družino.
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Po dec 31, 2012 3:20 pm

primozek68 je napisal/-a:Tak avto ne more biti premajhen za 4 člansko družino.

A vraga ne.
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
Shark-357
Novinec

Napisal/-a Shark-357 Po dec 31, 2012 3:29 pm

Če ti odgovarja da ti mali (ta veliki od mojih dveh), konstantno brca v sedež, da ga ne moreš dat normalno ležati v otroškem sedežu, ker je moj sedež v napoto njegovim nogam, da je problem lče greste vsi štirje + voziček in buggy board v trgovino (po ta velko "fasngo" 1xna mesec) in imaš težave pri zlaganju nakupljenega v avto... potem ja je avto premajhen..
A4 1.8T B6 & RSV Mille

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Po dec 31, 2012 3:35 pm

Shark-357 je napisal/-a:

Če ti odgovarja da ti mali (ta veliki od mojih dveh), konstantno brca v sedež, da ga ne moreš dat normalno ležati v otroškem sedežu, ker je moj sedež v napoto njegovim nogam, da je problem lče greste vsi štirje + voziček in buggy board v trgovino (po ta velko "fasngo" 1xna mesec) in imaš težave pri zlaganju nakupljenega v avto... potem ja je avto premajhen..

Če bi mel Superba, potem ne bi mel teh težav (prostora za otroke zada v izobilju, prav tako v prtljažniku) =P

Sicer pa čestitke za novega družinskega člana in srečno pri nakupu novega avta ;)

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Po dec 31, 2012 3:41 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:

A vraga ne.

Vraga ja! Včasih je šla 5 članska familija s fičotom na morje. Samo narod se je razvadil in pa splošno prepričanje je, takoj ko so mulci, takoj enoprostorca, da ne bo treba sluičajno kaj plastičnih igrač doma pustit.

Drugače pa po fasngo za 1 mesec res ni treba cele familije. Doma lepo listek, fotr po fasngo pa v miru na pivo, ne pa da pri blagajni mulci norijo za sladkarijami. Ampak, samo moje mnenje.

Čestitke za naraščaj.
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Po dec 31, 2012 4:22 pm

primozek68 je napisal/-a:

A vraga ne.

Vraga ja! Včasih je šla 5 članska familija s fičotom na morje. Samo narod se je razvadil in pa splošno prepričanje je, takoj ko so mulci, takoj enoprostorca, da ne bo treba sluičajno kaj plastičnih igrač doma pustit.

Audi A4 je za 4 člansko familijo premajhen.
Že štirje meter pa en čevap visoki odrasli ne morejo notr sedet v komot.To pa samo zato,ker spredaj ni nobenega prostora, če pa si ga spredaj narediš,kulk si ga pač lahko (koliko ga pač ta avto v notranjosti spredaj dopušča), potem pa ga zadaj ni.

S fizlnom pa je šla 5 članska familija na morje b.p. In kaj nam to pove? To nam pove, da je fizln večji od audija. :mrgreen:
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC To jan 01, 2013 5:17 pm

Shark-357 je napisal/-a:
Če ti odgovarja da ti mali (ta veliki od mojih dveh), konstantno brca v sedež

Odpravljaš simptome ne pa vzroka ... ti ne rabiš večjega avta ampak knjigo o vzgoji ..
Slika

Uporabniški avatar
scorpion 007
Uporabnik še ni polnoleten

Kraj: Trbovlje, SLO

Napisal/-a scorpion 007 To jan 01, 2013 7:38 pm

Dejte ga na miru pustit. Pač mu je premajhen, tisto o fičku je res a časi se spreminjajo ker takrat ni folk pol tolko robe vlačil itd..Upam, da ga doki kdo, ki bo skrbel zanj.
KeN3k1 :)

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Sr jan 02, 2013 5:47 am

CockroaC je napisal/-a:
Shark-357 je napisal/-a:
Če ti odgovarja da ti mali (ta veliki od mojih dveh), konstantno brca v sedež

Odpravljaš simptome ne pa vzroka ... ti ne rabiš večjega avta ampak knjigo o vzgoji ..

In to po možnosti govori človek, ki NIMA otrok kajne? :roll:

lp

p.s. še to: o kakšni knjigi ti to govoriš?

Že štirje meter pa en čevap visoki odrasli ne morejo notr sedet v komot.To pa samo zato,ker spredaj ni nobenega prostora, če pa si ga spredaj narediš,kulk si ga pač lahko (koliko ga pač ta avto v notranjosti spredaj dopušča), potem pa ga zadaj ni.

S fizlnom pa je šla 5 članska familija na morje b.p. In kaj nam to pove? To nam pove, da je fizln večji od audija. :mrgreen:

No ja razmem, da ti je A4 premajhen ampak nič manjši kot nekateri modeli forda. =P Sicer pa itak S-maxa kupuje. ;)

lp

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Sr jan 02, 2013 9:46 am

Ti premium avti imajo res malo placa, že karavan ni pretirano prostoren (v primerjavi z bolj uporabno usmerjenim Passatom), tako da čisto razumem odločitev. Upam, da pride v dobre roke! ;)
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R Sr jan 02, 2013 10:22 am

Lepo rihtaš tole 4ko, so bile meni tudi gušt ampak je potem prostorski vidik prevladal in sem šel na bolj delavsko verzijo :P
RiDe hArD

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Sr jan 02, 2013 10:35 am

s tem se tudi jaz strinjam, glede metanja nog po sedežu. sam tudi nisem nikdar tega delal ko sem bil froc :roll: vem pa ko sem še v avtopralnici delal,prek študenta, pa je ženska pripeljala relativno novo audi a6, pa je bil sedež prav blatni od nog ter počohan ker ima audi za sedežem plastiko, sem ga ščisto, pa pride baba z frocom katerega posede in takoj seveda noge na sedež. Hja, kdor ima €€€, ne rabi pazit na stvari :D

No audi je lep, ampak da ga dobi nekdo pravi v roke, da bo še naprej lep izgledal ;) uspešno prodajo.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Če jan 03, 2013 9:03 am

King1 je napisal/-a:

No ja razmem, da ti je A4 premajhen ampak nič manjši kot nekateri modeli forda. =P Sicer pa itak S-maxa kupuje. ;)

lp

Ja, po izkušnjah sodeč (ja,spet), se 5 ljudi izjemno težko pelje v a4 l.2002. V fokusu istega letnika, pa teh istih 5 ljudi lažje prebavlja vožnjo. Zakaj? zato,ker sta voznik in sovoznik lahko bolj na komot, kot v a4. V a4 imaš une šuple široke vratne tapete na eni strani, na drugi strani imaš sredinsko konzolo z naslonom za roko,kateri je tuk butasto postavljen,da ročne ne moreš normalno zategnt, dokler naslona ne umakneš.Prostora za noge (če se jih 5 vozi) tut kot v formuli in imaš kolena dobesedno vprta v armaturo.Na zadnji klopi je pa itak sedalni del dolg, vrata preozka za normalen vstop/izstop,spet dokaj široke vratne tapete in pri vožnji 5 ljudi ga vseh 5 najebe, ker imata prednja dva zice čist naprej,kolena v armaturi, zadnji pa popizdevajo,ker tasrednji nima kam nog dat zarad sredinske konzole in sta levi in desni pravtako vprta v vratne tapete.Pri fordu tega ni,ker je malce bolj na komot narejen. Da pa ne razlagam še o kakšnem hyundai elantri,ki v vsakem primeru poseka oba.

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m Če jan 03, 2013 12:10 pm

King1 je napisal/-a:

lp

Ja, po izkušnjah sodeč (ja,spet), se 5 ljudi izjemno težko pelje v a4 l.2002. V fokusu istega letnika, pa teh istih 5 ljudi lažje prebavlja vožnjo. Zakaj? zato,ker sta voznik in sovoznik lahko bolj na komot, kot v a4. V a4 imaš une šuple široke vratne tapete na eni strani, na drugi strani imaš sredinsko konzolo z naslonom za roko,kateri je tuk butasto postavljen,da ročne ne moreš normalno zategnt, dokler naslona ne umakneš.Prostora za noge (če se jih 5 vozi) tut kot v formuli in imaš kolena dobesedno vprta v armaturo.Na zadnji klopi je pa itak sedalni del dolg, vrata preozka za normalen vstop/izstop,spet dokaj široke vratne tapete in pri vožnji 5 ljudi ga vseh 5 najebe, ker imata prednja dva zice čist naprej,kolena v armaturi, zadnji pa popizdevajo,ker tasrednji nima kam nog dat zarad sredinske konzole in sta levi in desni pravtako vprta v vratne tapete.Pri fordu tega ni,ker je malce bolj na komot narejen. Da pa ne razlagam še o kakšnem hyundai elantri,ki v vsakem primeru poseka oba.

Lahko iz prve roke potrdim glede NE prostornosti teh A4 modelov... Edino ročna se lahko normalno zategnit, če imaš malo bolj razvit brachioradialis :lol:
Jeremy Clarkson: "So when you were saying that it won’t slide, what you meant was, ‘I can’t slide it.’“
James May: "Yes."

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Če jan 03, 2013 12:17 pm

Se sem vedo da bo slo v nos nekim starsem z njihovimi nevzgojenimi mulci ...

Evo ti knjige ... ceprav z takim odnosom ki ga mas dvomim da ti bo citivo kaj pomagalo ...
http://www.amazon.com/My-favorite-books-raising-kids/lm/R2O9P8HME19WC3
Slika

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če jan 03, 2013 12:30 pm

Zakaj tuje knjige, če je Juhant čist lepo skupaj pravil ?

In ja, A4 je majhen. Pika.
Imam avto istega razreda, karavana, in ob čisto nazaj pomaknjenem prednjem sedežu, zadaj čisto normalno sedim. Nad glavo imam še 10 cm prostora. Otrok v svojem sedežu in štirje odrasli se lahko komot podamo na daljšo turo.

Pri že omenjeni Elantri, je pri 5 vratni verziji, zadaj za glavo premalo prostora pa tudi v širino ga je za spoznanje manj kot pri mojem. Mogoče je fora samo v obliki sedalnega dela.
Priponke
knjigasmall.png
knjigasmall.png (60.76 KiB) Videno 1328 krat
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov