Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Ne okt 10, 2010 6:05 pm

Jap, tudi meni ni bilo vseeno, ampak dokazat nikomu nemoreš. :roll:

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Ne okt 10, 2010 6:13 pm

Bistvo - je v odebeljenem tisku :

Dober mesec nazaj, ko sem spal pri punci, so mi vaški "pobje" čez noč veselo dvignili brisalce. To seveda ni nič dramatičnega, če bi to na cliotu šlo, brez da poškoduješ havbo.

To jih je zmotilo. Ker sem tudi sam picajzl bi reagiral enako!

Srečno

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Ne okt 10, 2010 6:22 pm

Mah, zmotu jih je dolgaš ponoči ko so se vračali iz gostilne. Že več ko leto večkrat spim gor, pa ni blo problema, zaj pa zgleda da jim nekaj ni odgovarjalo.

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Ne okt 10, 2010 7:04 pm

Ja fouš so ti... imaš dober avto, sexsaš pri punci doma (se pravi, da se razumeš s taščo :lol:), oni pa sexsajo na roko in imajo slab avto.
Malo se hecam ;)

Lep avto... edino škoda, ker nima xenona.

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Matjaz46 Ne okt 10, 2010 7:20 pm

pozabli smo slikat zadnič. :?
Blo je ful fajn, še bomo šli.

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Po okt 11, 2010 5:33 am

Mam jaz kake 3-4 slikice na telefonu. :lol:

Uporabniški avatar
Brain Damage
Novinec

Napisal/-a Brain Damage Po okt 11, 2010 12:26 pm

čestitke za nakup. Estetsko mi je predhodnik(oz pre-facelift) veliko bolj privlačn vendar kar izgubi na zunanjosti najbrž pridobi pri voznih lastnostih-vsaj po review-ih sodeč ;)

Bi se pa priporočal za eno kratko vožnjo, če lahko. Namreč imam na svoji novo podvozje ampak mislim, da je čas za spremembo. Gledam malo konkurenco in nekako mi clio zelo sede. Čeprav se nekako nagibam proti Focusu RS(mk1, se razume). V kolikor bi bil pripravljen zapravit kakšen litr bencina, prosim povej. Me resnično zanima kako se avto pelje. Sploh na cup podvozju. Kolega ima twingota RS cup in zadeva je konkretno trda :)

Lp, S

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Po okt 11, 2010 12:33 pm

Tud meni je prejšnji model spredaj brutalnejši, ampak so pa vozne lastnosti slabše.. :twisted:

Za vožnjo pa ni noben problem. Če se ne motim je pri nama razdalja kar velika in če ti to ne predstavlja velike ovire oziroma boš kaj v moji bližini (CE) ne vidim problema da se nebi malce zapeljala. Bom pa 80% v petek na RL tak da če se boš tja oglasu me pocukaj za rokav, pa se boma malce zapeljala.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Po okt 11, 2010 12:50 pm

ManIAK je napisal/-a:No, pa še ena slikica iz četrtkove "panoramske" vožnje. Vsaka čast obema šoferjema, ker se res peljeta ko sulice.. 8)
Slika

temu se reče: malo jače, maniače :lol: :lol: :lol:
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
Brain Damage
Novinec

Napisal/-a Brain Damage Po okt 11, 2010 12:59 pm

Sicer sem res iz primorske ampak sem vsak tedn v Lj zaradi fax-a :) Na R pa me najbrž ne bo, ker fordovci organizirajo v novembru neko termin in bo takrat bil tam. :)

No, se kaj oglasim če bom imel kakšno pot proti Celju. ;)

p.s. lepa slikca. Edino focus bi rabil drugo podvozje ;) (če je ševedno na ''starem'' setup-u. Me že nekaj časa ni blo tle gor tako da nisem na tekočem. :) )

lp, S

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Po okt 11, 2010 3:18 pm

croma_man je napisal/-a:temu se reče: malo jače, maniače :lol: :lol: :lol:

:vc

Če boš vedel kaki dan prej, da greš proti celju, mi pusti tu gor sporočilo, pa se bova zmenla.

Slikca je bila slikana pri spuščanju/ohlajevanju, drugače dvomim da bi jih lahko slikal, ker telefon nima zadosti zooooomaaa... :lol:

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Po okt 11, 2010 3:28 pm

Brain Damage je napisal/-a:Čeprav se nekako nagibam proti Focusu RS(mk1, se razume).

To (ali je un moder OK, ker je že lep čas gor?) ali pa Megane R26. Ne bo ti žal. 8) Sicer pa že Clio se pelje tako, da se ti samo smeji. Sam imam RS 182 pa ima kao dobro podvozje ampak ko sem peljal RS200 se mi je pa še bolj smejalo. :shock: Motor lepše potegne iz nizkih obratov (pri visokih zaradi večje teže novega ni ne vem kakega brutalnega občutka) volan je bil pa sploh noro odziven. Res priporočam, da poskusiš ker ne poznam nikogar, ki bi ga skritizirak, ko je enkrat peljal ta avto. 8) Res pa je, da ima manj konjev kot Focus ali Megane ampak v ovinku pa ni nič manj zabaven...
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši To okt 12, 2010 8:32 pm

super avto :tomidelej:

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Napisal/-a Matjaz46 To okt 12, 2010 9:02 pm

brain damage, avto je še na starem podvozju, vendar razmišljam o bilstein b14 al pa 16.
Bom vidrl, če se bom odločil da bom še imel ta avto nekaj časa pol gremo v predelave, tud je povezano s prodajo, vendar v teh časih je neverjetno težko prodat takšen avto.

Ja tale kao panoramska kot ji pravi maniak, ni bila glih podobna panoramski. Narava nas tokrat ni zanimala :twisted:

Uporabniški avatar
Sokol
Novinec

Napisal/-a Sokol To okt 12, 2010 9:07 pm

Ta zadnja evolucija clia-a rs200 je cista fantazija.Ce imaste možnost peljat ta avta, jo kar izkoristite, ker če ste vsaj malo avtomobilista, boste zaznali perfekcijo.Pa ne glede, ,če ste znamkar ali ne, če si pošten, moraš priznat, da se avto hudo pelje.Jaz se še nisem peljal z nobenim serijskim avtom za ta denar, da ima takšne vozne lastnosti!!

Pa tudi kakšen dosti dražji avto, da v koš!
Jaz imam na svojem R26R podvozje in špero pa vendar imam občutek, da se clio pelje bolje čez ovinek. Avto je enostavno zelo odziven in izredno tog.

Pri tej zadnji evoluciji so šli pač korak dalje in most brez vsakersnih gumic pritrdili na okvir, tam kjer so prej bili gumiasti seleni so zdaj seleni iz aluminija pravtako vilice.Tako, da se dinamična optika zelo malo podira. Most pa je direkno pritrjen na okvir.

Se zahvala Maniak-u da sem lahko peljal clia in ga malo predihal :).

Matjaz46 je napisal/-a:brain damage, avto je še na starem podvozju, vendar razmišljam o bilstein b14 al pa 16.
Bom vidrl, če se bom odločil da bom še imel ta avto nekaj časa pol gremo v predelave, tud je povezano s prodajo, vendar v teh časih je neverjetno težko prodat takšen avto.

Ja tale kao panoramska kot ji pravi maniak, ni bila glih podobna panoramski. Narava nas tokrat ni zanimala :twisted:

Res je :)

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To okt 12, 2010 9:45 pm

ManIAK je napisal/-a:No, pa še ena slikica iz četrtkove "panoramske" vožnje. Vsaka čast obema šoferjema, ker se res peljeta ko sulice.. 8)

Matjaz46 je napisal/-a:Ja tale kao panoramska kot ji pravi maniak, ni bila glih podobna panoramski. Narava nas tokrat ni zanimala :twisted:

off: Deja Vu, pamet v glavo... izgovori tu nimajo kredibilnosti. http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 35#1231735
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Napisal/-a Matjaz46 To okt 12, 2010 10:00 pm

Na takšne deja vuje, vedno komaj čakam.

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Sr okt 13, 2010 5:33 am

gaši je napisal/-a:super avto :tomidelej:

Hvala. Le če nisi pazljiv hitro kak rob zica v dupe kasiraš ko se notri bašeš. :lol:

@Matjaz... Ti si dejansko včeraj na pohorje še letel pol? :shock:

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Napisal/-a Matjaz46 Sr okt 13, 2010 9:19 am

ja, sem sau malo linije spremenit, ker se mi je zdelo da sem zadnjič 180" ovinke malo preveč na okroglo jemal!mislim da je blo včeraj dosti bolše!

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Sr okt 13, 2010 1:17 pm

ManIAK je napisal/-a:
gaši je napisal/-a:super avto :tomidelej:

Hvala. Le če nisi pazljiv hitro kak rob zica v dupe kasiraš ko se notri bašeš. :lol:
:shock:

hehe, sej se navadiš :D

upam, da še bo kaka prilika, da me zapelješ en krog oops
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov