mihaing je napisal/-a:Bilo je planirano poliranje pri @grahovcu ta vikend .......
pinny je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Bilo je planirano poliranje pri @grahovcu ta vikend .......
Mihec upam da boš preveru stanje števca pred in po poliranju, ker poba se rad z avti malo naokol popelje![]()
![]()
![]()
pa malo pol poglej za hologrami pa tk pa to![]()
![]()
![]()
pinny je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Bilo je planirano poliranje pri @grahovcu ta vikend .......
Mihec upam da boš preveru stanje števca pred in po poliranju, ker poba se rad z avti malo naokol popelje![]()
![]()
![]()
pa malo pol poglej za hologrami pa tk pa to![]()
![]()
![]()
mihaing je napisal/-a:Ah kakšnim dolgim vozom. Bil sem z modro 330xi (karavan).
King1 je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Ah kakšnim dolgim vozom. Bil sem z modro 330xi (karavan).
A to je uno stranišče kateremu sem celo pot z veseljem za ritjo peljal pa mi nisi mogel uiti.![]()
![]()
![]()
Aja pa z 185 km-ji manj in samo sprednjim pogonom.
![]()
lp
mihaing je napisal/-a:King1 je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Ah kakšnim dolgim vozom. Bil sem z modro 330xi (karavan).
A to je uno stranišče kateremu sem celo pot z veseljem za ritjo peljal pa mi nisi mogel uiti.![]()
![]()
![]()
![]()
lp
![]()
![]()
Se spomnim ja
Se pa spomnim tudi, da sem na eni cestninski pohodil gas do 250km/h in še zdaj ne vem ali si bil tudi takrat pred mano
![]()
![]()
![]()
![]()
SašoP je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:King1 je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Ah kakšnim dolgim vozom. Bil sem z modro 330xi (karavan).
![]()
![]()
![]()
lp
![]()
![]()
Se spomnim ja
Se pa spomnim tudi, da sem na eni cestninski pohodil gas do 250km/h in še zdaj ne vem ali si bil tudi takrat pred mano
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mihaing je napisal/-a:
![]()
![]()
Se spomnim ja
Se pa spomnim tudi, da sem na eni cestninski pohodil gas do 250km/h in še zdaj ne vem ali si bil tudi takrat pred mano :mrgreen:
![]()
![]()
![]()
mihaing je napisal/-a:No včeraj sem se prijavil za vožnjo A kategorije, zato se bo v kratkem pridružil še en bavarec. Nabavil bom sigurno nekaj tekega (nisem se že popolnoma odločil za kateri model g650 bo šlo ker jih je kar nekaj - BMW bo pa sigurno![]()
) Upam samo da ne bom delal izpit do zime, čene se bom fural kar brez izpita
![]()
mihaing je napisal/-a:No včeraj sem se prijavil za vožnjo A kategorije, zato se bo v kratkem pridružil še en bavarec. Nabavil bom sigurno nekaj tekega (nisem se že popolnoma odločil za kateri model g650 bo šlo ker jih je kar nekaj - BMW bo pa sigurno![]()
) Upam samo da ne bom delal izpit do zime, čene se bom fural kar brez izpita
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 35 gostov