Glede na moje osebne izkušnje (1.7T težka FWD limuzina z V6 dizlom v nosu) imaš sedaj na avtu ene najboljših letnih gum, ki so trenutno v prodaji (tudi testi to potrjujejo), tako da me ne čudi navdušenje. Oprijem (sploh na suhi cesti) je naravnost neverjeten
Vidim da imaš steklo malo umazano, verjetno si hotel oprat, samo je bila posoda z vitrexom takoj prazna Malo šale :P Izgleda pa lep. Je bil že čas da ga malo predihaš
Strut bar ali antiroll bar? Ok za spredaj mogoče še pride prav(ampak res pogojno), za zadaj pa razen tega da ti zasede pol prtljažnika tudi ne vidim smisla.. Pač razmišljam na glas, ker sem imel enake plane - ostal sem pri sprednjem, pa še to je neopazno(premehko podvozje na sprednjem delu).
Pomojem ne oz. zelo malo. Sprednji konec je še kar obremenjen, kar se tiče zvijanja(teža motorja..), zadaj pa mislim da je vse skupaj manj opazno. Se pa efekt strut bar-a najbolj čuti v kombinaciji s konkretno čvrstim podvozjem in dobrimi gumami(ko je gripa res največ).
strut se čuti tudi če imaš slabe gume in mehko podvozje. avto je preprosto boljše vodljiv in če je strut še nastavljiv po trdoti je to to. za moje pojme strut mora bit v avtu.