heh al pa če nebi nekaj na pamet tukaj modroval ti.
Avto sem kupil za dokaj realno ceno. Z vsemi napaki sem imel toliko stroska da sem plačal servis (15eur + 50eur plin in barva za klimo)
da so se napake diagnostiricale in bencin do MB. Odpravil jih je prejšnji lastnik oz. kar ni odpravil mi je namesto tega ponudil
drugačno nadomestilo. Tako da s tem jaz nimam stroškov,edino malo slabe volje je bilo zaradi tega.
Ampak avto zdaj deluje bp,samo še menjava hladilnika ga čaka.
Filter stane morda par 10eur, auspuh je že itak odpadel kar sem tudi napisal že.
Edini večji strošek bojo luči,ampak si take pač želim. Folija ni nek strošek sploh pa njena funkcija opraviči stroške.
To so zanemarljivi stroški..drugo bi bilo če bi imel namen res menjati izpuh in tunati motor, potem si hitro na par tisočakih.
Predelave pa potem ko avto prodajaš niso vredne praktično nič.
Feltne bom pa tudi menjal le v primeru da svoje proda in za isti denar dobim druge ali jih menjam.
Tukaj spet ni stroška..razen gume ki pa jih nemoreš štet v neke stroške,to je potrošni material.
Sicer pa hvala za tvoj nasvet

Kani11 je napisal/-a:Turbina naredi svoje, verjetno če bi jo še mal stisnu si brez problema čez 11l.
Dvomim..preko porabe 10,7l nisem prišel, pa je bilo stiskanja mnogo. Poraba 11l in več je možna samo na pisti ker na cesti v prometu pač nemoraš neprestano pritiskat na gas.