Renault Co je napisal/-a:Bbs so mi grde tele 17 orginal mi pa sedejo.
evilfury je napisal/-a:Res nevem kaj si pričakoval od 19 colskih felten logično, da se ne bodo tako vozile kot 17. Na svojmu avtu imam eno trapasto dimenzijo in sicer 245/45/17 in to je za popizdit glasno pa tud preveč ruka.
Kl3mzy je napisal/-a:-mogoče črna streha
Kl3mzy je napisal/-a:Tako je, zadnji M sport odbijač pride iz UKko se bo odbijač montiral pa spotoma dam še kiler v črno, čeljusti v rdeče, okoli diskov tisto železo ki ga že malo rja napada v črno, zadaj bojo parkirni senzorji zdaj, shark antena pride na streho, zadnje luči zatemnim, in pa zaključek izpuha zadaj se mi že nekaj časa valja doma, samo sem rajši počakal na odbijač.. bo pa kar zanimivo ker bo treba tega odrezat, pa malo zviti, potem pa nosilce na novega pa vse skup nazaj gor prišvasat.. potem pa še 1x šipe zatemnim, spredaj pa more priti M3 replica odbijač pa bo avto skoraj končan.. še sanke na streho pa bo to to..
Kl3mzy je napisal/-a:Za mene je uničevanje avta če daš neke rižaste odbijače gor kitajske ala honda style, replike gor itd. Tu pa pride skoraj vse OEM.
.com je napisal/-a:lep detajl na ledvičkah
buhti je napisal/-a:Kl3mzy je napisal/-a:Za mene je uničevanje avta če daš neke rižaste odbijače gor kitajske ala honda style, replike gor itd. Tu pa pride skoraj vse OEM.
![]()
Že prispela pošilja, dej kakšno slikco prlimi!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 45 gostov