CAB DRIVER je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:avto je res dodelan, barva je zakon, feltne pa itak![]()
kdor ma j***a se spravt tak projekt delat in narest taksn koncn izdelek, si zasluz sam pohvale..
itak pa ni blo druga prcakvat kt neumesne pripombe..
pohvale res z moje strani.
No ja če bi se projekti merili po velikosti j**c bi po Sloveniji bilo veliko več "pimped mobilov". Tako pa je še vedno čisto vse odvisno od financ. Velikost j**c je nepomembna. Tudi če si sam svoj mojster stanejo materiali ogromno denarja.
A veš kaj pa me zanima Matjaž. Greva malo v prihodnost. reciva 3-4 leta. Kaj bo z Audijem? A si se odločil da bo to tvoj življenski projekt kar se avtomobilizma tiče ali ga boš v stanju kot je skušal prodati? Oziroma teoretično gledano, kaj če ne najdeš kupca, boš pripravljen dat avto pri katerem si imel toliko veselja enostavno v kose in prodat? Pa še nekaj. Ali je avto še sploh možno dati v originalno stanje ali so predelave terjale svoj davek in avta v bistvu ni več mogoče spraviti v originalno stanje? Dobro zadnja vrata in armatura so bila najbolj izpostavljena predelavam. Kaj pa ostalo?.
LP Luka
ervin30 je napisal/-a:kaj ste mu vsi fauš nekaj pmto je prvi audi z tako predelavo in vse tem kar je na avtu,če mislite da je škoda avta ne glejte teme pa ne komentirajte
ded si je taki avto naredo po svojem okusu pa tako se njemu dopade nebo zaj gledal na druge ker ma vsak drugo mnenje.Če bi vsi govorili tako kot eni tukaj daj ono dol daj to pa to tud grdo zgleda pa nena paše pa take če bi courage vse to upošteval bi tak lahko celi avto v original spet vrgo
pustitega že enkrat na miru naj si rihta audija po svojih željah vi pa po svoji svoje avto pa bo vsak mel kaj za delat!
moje mnenje: avto mi je zakon vse kar je na njem je narejeno kot bi si jaz želel
ElGato je napisal/-a:Nismo pozabili priklopiti števca. Problem je bil v tem, da ga nismo mogli, saj je zaradi predelave notranjosti potrebno podaljšati vse kable, kar pa do sobote še nisem utegnil narediti, saj je s tem kar veliko dela!
Lp,
Andro
Senad je napisal/-a:ervin30 je napisal/-a:kaj ste mu vsi fauš nekaj pmto je prvi audi z tako predelavo in vse tem kar je na avtu,če mislite da je škoda avta ne glejte teme pa ne komentirajte
ded si je taki avto naredo po svojem okusu pa tako se njemu dopade nebo zaj gledal na druge ker ma vsak drugo mnenje.Če bi vsi govorili tako kot eni tukaj daj ono dol daj to pa to tud grdo zgleda pa nena paše pa take če bi courage vse to upošteval bi tak lahko celi avto v original spet vrgo
pustitega že enkrat na miru naj si rihta audija po svojih željah vi pa po svoji svoje avto pa bo vsak mel kaj za delat!
moje mnenje: avto mi je zakon vse kar je na njem je narejeno kot bi si jaz želel
Beseda FORUM pomeni, da se skupina ljudi prijavi na spletu na forum, in KOMENTIRAJO!!!!!!
tako da prepusti da vsak napiše svoje mnenje, saj je to pomen besede FORUM.
nemoreš pa ti kr folku govorit da če mu ne paše naj komentira.
meni je tudi avto zelo všeč, pa še zarad tega ne pomeni da noben nesme napisat da mu ni všeč. 100 ljudi 100 čudi, 100 žena 200 sisa.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 3 gostov