im nobody je napisal/-a:mk ste vsi pametni pa neki kritizirate...šivi pa nevem kaj vse?vi se pa vozite s prevlekami iz špara za 30 evru...kaj sučete gobec sami peite delat pa naredte to po svojem okusu...je že stokrat povedano tud to da avto ni končan in da pridejo na vrsto še raznorazne malenkosti...avto kot celota je pa bomba
Courage™ je napisal/-a:Ni blo časa. Avto ni pri meni, je se vedno cele dneve v delavnici, glede zunaj mi ne govorit ker ne vete kaka fukarija je za spucat mat barvo. Za znotraj pa je avto bil posesan in opran, ampak ce si vozis rezervne dele ki jih je na shovu nujno namestit zadaj je pac rezultat taki kot je. Sej bo.
Je pa bil med slikanjem za revijo flawless...
Slicker, ni panike, sej se vidimo na showih, upam da prides v radence kaj šogledat. Sem vido avto potem, malo umazan, ampak svinjsko lep.
S|icKeR je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Ni blo časa. Avto ni pri meni, je se vedno cele dneve v delavnici, glede zunaj mi ne govorit ker ne vete kaka fukarija je za spucat mat barvo. Za znotraj pa je avto bil posesan in opran, ampak ce si vozis rezervne dele ki jih je na shovu nujno namestit zadaj je pac rezultat taki kot je. Sej bo.
Je pa bil med slikanjem za revijo flawless...
Slicker, ni panike, sej se vidimo na showih, upam da prides v radence kaj šogledat. Sem vido avto potem, malo umazan, ampak svinjsko lep.
ma ja avto je bil res svinsko umazan. sm ga zdj spucalv radence me ne bo ker je predaleč. upam da prideš v kočevje ali pa v nm.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov