2Fast&2Furious je napisal/-a:+Gambit+ je napisal/-a:S2000 ni namenjena draganju...
... noben avto ni namenjen draganju , vendar se z vsakim da :P
Hehe... tako je

Grega24 je napisal/-a:Pozdravljen!
No se malo pa dobim ta novega cliota 182 in sicer race izvedbo...
pa te povabim na en drag ...
lp grega
lp grega
Cizi je napisal/-a:Grega24 je napisal/-a:Pozdravljen!
lp grega
V čem pa je ¨finta¨ race izvedbe
?
VaLe je napisal/-a:Cizi je napisal/-a:Grega24 je napisal/-a:Pozdravljen!
lp grega
?
Da se bolše sliši(joke)
Lp
VaLe je napisal/-a:Cizi je napisal/-a:Grega24 je napisal/-a:Pozdravljen!
lp grega
?
Da se bolše sliši(joke)
Lp
lp grega
VaLe je napisal/-a:Jaz sem še neke videe dolžen... bomo kaj posneli spet![]()
Drgač pa jaz sem se čudil S2000... ker v štartu sem jaz vedno skočil naprej... se nekaj časa oddaljeval... potem pa sva ostala isto![]()
Lp
Cizi je napisal/-a:A to maš ono Q4, ko se je pred ohoho časa prodajala na avto.net z 230km??? Ker če imaš serijsko nimaš šans.
Dean Q4 je napisal/-a:VaLe je napisal/-a:Jaz sem še neke videe dolžen... bomo kaj posneli spet![]()
Drgač pa jaz sem se čudil S2000... ker v štartu sem jaz vedno skočil naprej... se nekaj časa oddaljeval... potem pa sva ostala isto![]()
Lp
Seos!
Seveda bomo posneli, ko boš z mano peljel namreč da vidimo![]()
"Vale" ti me verjetno ne poznaš, zato pa jaz tebe! 15.8.2004. v nedeljo sem te snemal na letališču v MBko si peljal enih 7x z Lešnikom z Mazdo mx6, pa mislim da te je šil z 4:3, nekaj takega!
Vidim da si z MB, tako kot jaz in se lahko kdaj dobimo, ti posnamem dvd, pa boš lahko gledal sebe![]()
Za vama pa je vozil Ali z 530d in oni z M3 novo, z 343 konji-pa mislim da ga je Ali prav tako vtrgal 4:3 če se nemotim "saj se še verjetno spomniš"
Kot drugo pa, čestitke za zelo, zelo lepo predelavo tvojega clia, takrat vem da še ni bil predelan, ampak potem pa sem sedaj našel posnetke ko si z ali-jem peljal, pa si ga lepo držal,...do ovinka gori vem da maš nekje 150km/h noter in mislim da te je čisto na koncu šil za malo, ampak vemo kaj se skriva v tistem 530d "strašilo"!!!!![]()
Jaz osebno pa sem glih prejšnji teden peljal pa se mi je zadaj Ali prikadil za rit, pol sma pa mela dirke, če ga kaj vidiš naj ti kar pove oz. mogoče ti je pa že
![]()
Ajde ded, fajn se mej pa se vidimo kaj pa seveda tipkamo![]()
P.S. če pa slučajno srečaš kakšno belo 155 Q4, ap si mislim da je to trenutno avto ki je na centimetre konkurent tvojemu :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov