Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR To okt 18, 2005 9:36 pm

Men tale tvingo ni nikamor lep :o
pač moje mnenje.
lp
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind To okt 18, 2005 9:41 pm

WILLIAMSCAR je napisal/-a:Men tale tvingo ni nikamor lep :o
pač moje mnenje.
lp

no lepo da ksn tut to pove :!: ;)
in kaksen je drugace tvoj okus ce smem vprasat ...ali pa povej kaj je grdega na njem...kaj bi po tvojem mnenju lahko spremenil ali pa odstranil... :?:
lp

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ To okt 18, 2005 10:03 pm

vse odstrani, pustil nič :twisted:

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind To okt 18, 2005 10:10 pm

_PaPy_ je napisal/-a:vse odstrani, pustil nič :twisted:

sj nism tebe vprasal... :evil:
ti mas itak take primitivne izjave skos pa k bi se res rad skos nekej prepiral...ce te ne bi poznal bi ti kaj konkretnega reku...tolk pa vem kaksen si in me niti ne motijo tvoje EGO izjave :!:
Sej te ne prosim da ti je kaj na mojem avtu vsec..itak pa vem kam pes taco moli
Vidm pa da ti je dolgcas in da rad podzigas folk in nabijas brezvezne poste v mojo temo in se kaksno drugo :!:
ker kar imas ti je itak najboljse ;)
lp

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Sr okt 19, 2005 2:38 am

BlackWind je napisal/-a:ali pa povej kaj je grdega na njem...kaj bi po tvojem mnenju lahko spremenil ali pa odstranil... :?:
lp

Če že sprašuješ :P ... Rad pomagam Renaultu ;) !

Zadel si z prenjimi lučmi, prav tako je okusno predelan prednji branik. Veke na luceh so kar kul, lepo pokrijejo luci... Twingotu pasejo veke, bad look je recimo na njem ko ena buška. Zraven seveda sedejo še črne šipe... Tukaj se pa, recimo zame, lepo konča.
Mrežice spredaj so presvetle za moje pojme, katerekoli druge kot črne izgledajo zame cenene, pa čeprav pri črnem avtu ne bi tako izstopale kot si nekateri želijo... Tiste letvice na bokih so totalno odveč, res ne razumem zakaj bi si jih želel imeti na avtu? Posebno dodatno... No, potem zadnje luči, so pač lexus in te mi tudi niso kul - kič. Super bi bile popolnoma bele, mogoče kake z ledicami (če so te lepo enakomerno postavljene), temnjene originalne ali pa v skrajnem primeru črne lexus. Če si že nižal avto, bi ga lahko vsaj tako kot se šika... Sepravi še 1x toliko :) ! Za povrh bi lahko izbral gume z nižjim profilom, ali pa ožje ki bi se potem napele... S tema dvema zadnjima korakoma bi zelo poudaril feltne, ki bi izgledale večje in tako tudi lepše.

Kakorkoli, tak bi bil moj ;) ... Tale pa očitno zadovolji mnogo okusov :) , sepravi ne more biti slab.

Lp
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Sr okt 19, 2005 6:18 am

za skoraj 15 minut do 4rih zjutraj si kar dobro napisal...ja glede gum in spuscanja se cist strinjam s tabo...tudi meni ni prevec vsec...raje bi ga 5cm dol spustil...samo pol bi mogu se amortizerje trsati...pa gumo bi mogu dal vsaj 50 visine ali pa 45...bi blo bols...samo bi moral biti kot sem reku dosti nizji da bi lepo izpadlo...samo potem je pa voznja zelloooo trda...zdej je se kar lepo mehka ;) in udobna...
lexuske sem pa razmisljal ce bi crne...samo sem se za krom odlocu
hvala za komplimente in vse....lepo da kaksen pove tkole :)
vidm pa da mas tak okus da noces da kaj na avtu iztopa oziroma da ti ne bi prevec z avtom iztopal ;)
lp
Zadnjič spremenil BlackWind, dne Sr okt 19, 2005 8:02 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr okt 19, 2005 7:12 am

Hmmm...

Sicer nisem pristaš majhnih avtov, ampak ajde da še jaz napišem eno objektivno mnenje.

Všečen avtek, nevpadljiv z nekimi tonami plastike, ampak z par velikimi minusi pri meni. Lexuske zadaj so meni osebno grde na vseh avtih razen na 206kah, kamor da začuda pašejo. Na tvojem mestu bi lexuske zamenjal z Led lučmi, pa še to v kaki črni izvedbi. Tista plastika okoli sprednjih šip isto, če se greš nek styling, potem ti tista plastika totalno kvari linijo avta. Letvice stranske na vratih sem ti že povedal da bi blo boljše da bi bile cele črne, ker vijolična pa siva al kaka je ta barva meni ne sede na črni avto. Glede nižanja bi ti jaz tudi svetoval da ga še vržeš na tla, pa ne vem kdo ti je reko da moreš tršat fedre, sam mam spuščen avto 8 cm pa ni nič tršanega.

Kaj bi jaz naredil na avtu ? Hmmm... Naredil bi ga bolj v clean look smislu. Odbijači brez mrežic, malo podaljšani k tlom, kar se mi zdi da bi tudi tebi bilo všeč ;)

LP
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Sr okt 19, 2005 8:11 am

Courage™ je napisal/-a:Hmmm...
Sicer nisem pristaš majhnih avtov, ampak ajde da še jaz napišem eno objektivno mnenje.
Všečen avtek, nevpadljiv z nekimi tonami plastike, ampak z par velikimi minusi pri meni. Lexuske zadaj so meni osebno grde na vseh avtih razen na 206kah, kamor da začuda pašejo. Na tvojem mestu bi lexuske zamenjal z Led lučmi, pa še to v kaki črni izvedbi. Tista plastika okoli sprednjih šip isto, če se greš nek styling, potem ti tista plastika totalno kvari linijo avta. Letvice stranske na vratih sem ti že povedal da bi blo boljše da bi bile cele črne, ker vijolična pa siva al kaka je ta barva meni ne sede na črni avto. Glede nižanja bi ti jaz tudi svetoval da ga še vržeš na tla, pa ne vem kdo ti je reko da moreš tršat fedre, sam mam spuščen avto 8 cm pa ni nič tršanega.
Kaj bi jaz naredil na avtu ? Hmmm... Naredil bi ga bolj v clean look smislu. Odbijači brez mrežic, malo podaljšani k tlom, kar se mi zdi da bi tudi tebi bilo všeč ;)
LP

hvala za mnenje...zdej pa ze tolk o teh led luceh govorite...pa me ze firbec matra kaksne hudica so to :?: (vem kako zgledajo samo za twinga jih se nisem nasel) :oops: ali mi jih lahko kdo pokaze :?: ker na ebayu katerega kar redno obiskujem se nisem kaj podobnega zasledil :!:
:oops: mislu sem amortizerje...se opravicujem...sej sem popravil...ker so ze zdej malo premhki in ce imam prevec natovorjen avto pa da je kaka vecja luknja mal zadej podrajsa v blatnik ker nisem porezal robov :!: se je cas :)
letvice lepo opravljajo svojo funkcijo :!: veliko lepse avto izgleda brez njih samo se kaj hitro najde kaksen udarcek vec...barva bi bla lepsa crna bi se bolj zlila z avtom...se strinjam....samo pac take sem dobil...se je licar potrudil in naredil unikat :) nimam kaj zdej ;)
a podaljsani k tlem si mislu da bi zamenjal obijace bolj v clean look in da bi bili s ceuga narejeni ali si mislil samo podaljske :?:
okrog sip pa sem dal plastiko tudi zardi funkcionalnosti...saj ce gre dez imam lahko malo odprto sipo in se lepo zrak menja ce kdaj ventilacija ne pomaga ko je prevec vlage da bi se odrosilo....
hvala za nasvete in mnenja :!:
aja glede lexusk na 206-kah mi pa niso vsec ker jih ima vsaka druga 206ka pa tudi ce nima nic na avtu se felten ne ali kar koli drugega ima vsaj lexuske in nalepko na pokrovu tanka ;)
lp

Štraus
Novinec

Napisal/-a Štraus Sr okt 19, 2005 8:17 am

Ja ja lep je ta tvoj twingec.Jaz osebno na njem ne bi spreminjal ničesar, razen mogoče bi ga malce spustil k tlom.Drugače pa so lexus luči bomba na črnem avtomobilu in mo ful pašejo.Kr tako naprej :bow

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Sr okt 19, 2005 8:35 am

Štraus je napisal/-a:Ja ja lep je ta tvoj twingec.Jaz osebno na njem ne bi spreminjal ničesar, razen mogoče bi ga malce spustil k tlom.Drugače pa so lexus luči bomba na črnem avtomobilu in mo ful pašejo.Kr tako naprej :bow

ja hvala...o spuscanju pa resno razmisljam za naslednjo sezono...saj sedaj je 3,5 spuscen ampak je se vedno premalo... ;) no bomo vidl kaj bo cajt prnesu ;)
lp

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Sr okt 19, 2005 5:23 pm

BlackWind je napisal/-a:vidm pa da mas tak okus da noces da kaj na avtu iztopa oziroma da ti ne bi prevec z avtom iztopal ;)
lp

Mislim da bi kompletno črni, german style Twingo pošetno izstopal 8) ... Seveda je vsem jasno, 13-14col 7J feltne z min. 5cm roba in kake 185mm gume čez napete :twisted: . Potem ga pa še pošteno nižaš in drgneš po tleh z original odbijači... Zakon :D !

Lp
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če okt 20, 2005 7:32 am

Odbijace mislim cele, clean look, brez podaljskov. German styling bi tudi lepo sedel na twingeca, se eden vozi v MBju z 12" felnami, vsaj meni tako delujejo pa na tleh je pa zgleda dobro...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
none
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a none Če okt 20, 2005 7:43 am

Courage™ je napisal/-a:Odbijace mislim cele, clean look, brez podaljskov. German styling bi tudi lepo sedel na twingeca, se eden vozi v MBju z 12" felnami, vsaj meni tako delujejo pa na tleh je pa zgleda dobro...

Agree ;) Razmišljaj v tej smeri..

Uporabniški avatar
LeVcEk
Novinec

Napisal/-a LeVcEk Če okt 20, 2005 9:53 am

sporty je napisal/-a:
BlackWind je napisal/-a:vidm pa da mas tak okus da noces da kaj na avtu iztopa oziroma da ti ne bi prevec z avtom iztopal ;)
lp

Mislim da bi kompletno črni, german style Twingo pošetno izstopal 8) ... Seveda je vsem jasno, 13-14col 7J feltne z min. 5cm roba in kake 185mm gume čez napete :twisted: . Potem ga pa še pošteno nižaš in drgneš po tleh z original odbijači... Zakon :D !

Lp

ja res je :) ubijalski bi bil... :D

Uporabniški avatar
LeVcEk
Novinec

Napisal/-a LeVcEk Če okt 20, 2005 9:55 am

pač moje mnenje.
lp

In kaj ti ni lepga na njemu če smem prašat?
Če že nekaj grajaš potem to tut obrazloži ne da serješ po topicu!!!

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Če okt 20, 2005 2:11 pm

LeVcEk je napisal/-a:
pač moje mnenje.
lp

pomojm je sam izrazu mnenje ane? sej tut ne zahtevaš od usazga k reče, da je lep pojasnila, zakaj se mu zdi lep?

lp
Slika

Uporabniški avatar
LeVcEk
Novinec

Napisal/-a LeVcEk Če okt 20, 2005 6:35 pm

eclipse_R je napisal/-a:
LeVcEk je napisal/-a:
pač moje mnenje.
lp

pomojm je sam izrazu mnenje ane? sej tut ne zahtevaš od usazga k reče, da je lep pojasnila, zakaj se mu zdi lep?

lp

kr neki zagovarjaš no :) bistvena razlika je med tem, če rečeš al je avto grd al pa lep.Če rečeš, da je lep pol vrjetn ne rabš pojasnila zakaj je lep.Če pa nekdo reče da je grd je pa lepo da pove kaj mu ni ušeč ne? ;)

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Če okt 20, 2005 7:25 pm

isto, kt bi lahko zahtevou pojasnilo zakaj je lep.. gdaj je avto pač grd pa ne veš čist točno zakaj pa kaj bi mogu sprement.. tko k ti je avto lohk lep kot celota.. sicer pa ne zagovarjam nikogar osebno.. sam v vsaki temi je zmer tko.. dokler usi uuu kok je lep je use u red.. pol pa en, men je pa grd pa usi navalijo zakaj pa nej da razloge pa ga zmerjajo ipd.. sam tko, izražam mal moje mnenje :D

men tut na avtu nekej ne gre glih skp, da bi mi biu lep.. pomojem bo to večinsko kr serijska oblika twingota.. cenim pa trud vložen ;)

pa sory k ti smetim temo
Slika

Uporabniški avatar
LeVcEk
Novinec

Napisal/-a LeVcEk Če okt 20, 2005 8:04 pm

Sej bi blo ql, sam če nebi tko zajebantsko napisu..:) no pa sej ni važn. Men je avto luškan, sam une letvice so pa :roll: :lol:

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Če okt 20, 2005 9:23 pm

ok.mogoče je bilo pregrdo napisano ko sem napisal da je grd!
lepše bi bilo če bi uporabil besedo da mi ni všeč! :?:
prvo kot prvo men črna barva ni všeč
drugo mu zadnje luči ne sedejo
pa znižat bi ga moral!
to je pač moje mnenje pa brez zamere!
lp
ALONSO CAR
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov