pač moje mnenje.
lp
_PaPy_ je napisal/-a:vse odstrani, pustil nič
BlackWind je napisal/-a:ali pa povej kaj je grdega na njem...kaj bi po tvojem mnenju lahko spremenil ali pa odstranil...
lp
Courage™ je napisal/-a:Hmmm...
Sicer nisem pristaš majhnih avtov, ampak ajde da še jaz napišem eno objektivno mnenje.
Všečen avtek, nevpadljiv z nekimi tonami plastike, ampak z par velikimi minusi pri meni. Lexuske zadaj so meni osebno grde na vseh avtih razen na 206kah, kamor da začuda pašejo. Na tvojem mestu bi lexuske zamenjal z Led lučmi, pa še to v kaki črni izvedbi. Tista plastika okoli sprednjih šip isto, če se greš nek styling, potem ti tista plastika totalno kvari linijo avta. Letvice stranske na vratih sem ti že povedal da bi blo boljše da bi bile cele črne, ker vijolična pa siva al kaka je ta barva meni ne sede na črni avto. Glede nižanja bi ti jaz tudi svetoval da ga še vržeš na tla, pa ne vem kdo ti je reko da moreš tršat fedre, sam mam spuščen avto 8 cm pa ni nič tršanega.
Kaj bi jaz naredil na avtu ? Hmmm... Naredil bi ga bolj v clean look smislu. Odbijači brez mrežic, malo podaljšani k tlom, kar se mi zdi da bi tudi tebi bilo všeč![]()
LP
Štraus je napisal/-a:Ja ja lep je ta tvoj twingec.Jaz osebno na njem ne bi spreminjal ničesar, razen mogoče bi ga malce spustil k tlom.Drugače pa so lexus luči bomba na črnem avtomobilu in mo ful pašejo.Kr tako naprej
BlackWind je napisal/-a:vidm pa da mas tak okus da noces da kaj na avtu iztopa oziroma da ti ne bi prevec z avtom iztopal![]()
lp
sporty je napisal/-a:BlackWind je napisal/-a:vidm pa da mas tak okus da noces da kaj na avtu iztopa oziroma da ti ne bi prevec z avtom iztopal![]()
lp
Mislim da bi kompletno črni, german style Twingo pošetno izstopal... Seveda je vsem jasno, 13-14col 7J feltne z min. 5cm roba in kake 185mm gume čez napete
. Potem ga pa še pošteno nižaš in drgneš po tleh z original odbijači... Zakon
!
Lp
LeVcEk je napisal/-a:WILLIAMSCAR je napisal/-a:Men tale tvingo ni nikamor lep![]()
pač moje mnenje.
lp
In kaj ti ni lepga na njemu če smem prašat?
Če že nekaj grajaš potem to tut obrazloži ne da serješ po topicu!!!
eclipse_R je napisal/-a:LeVcEk je napisal/-a:WILLIAMSCAR je napisal/-a:Men tale tvingo ni nikamor lep![]()
pač moje mnenje.
lp
In kaj ti ni lepga na njemu če smem prašat?
Če že nekaj grajaš potem to tut obrazloži ne da serješ po topicu!!!
pomojm je sam izrazu mnenje ane? sej tut ne zahtevaš od usazga k reče, da je lep pojasnila, zakaj se mu zdi lep?
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov