Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Basist
Novinec

Napisal/-a Basist Sr maj 04, 2005 7:08 pm

Neprilagojeno hitrost sem mel tut jest, ko sem pri izogibanju srni zapeljal v graben... pa sem peljal 70 na 90 omejitve... sem mel smolo, da je ravno kibla 2 minuti za mano mem prpelala... tko da...

Priče so ti že ploskale... samo kšni stari ati bi pa užival, ko bi policijo klical in priže nabiral...

Pa ne razumi narobe... mi je všeč driftanje in vas rad pogledam na delu, samo take situacije mi dvignejo pritisk... se mi zdi eno navadno postavljanje pred množico ploskajočih osebkov in mokrih petnajstletnic, ki jim med nogami teče, ko vidjo bimmerja... kaj šele, če gre pošrek...
lp,
Gregor

Sometimes I'm good... But when I'm bad I'm even better!!!!!!!

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Sr maj 04, 2005 7:10 pm

domzalcan21 je napisal/-a:
lazo je napisal/-a:
domzalcan21 je napisal/-a:@s_mande: verjamem verjamem.... sej BMK, nimam kej delat, pa mal odgovarjam... :lol: :lol:

tebe je treba malo za usesa pa slabo luc meces na voznike bmw-jev,itak ce bi mel novejsi avto bi ga znal cenit a ne ta j***a s katerimi ogrozas samega sebe in se druge povrh,veckrat te srecam na cesti,upam da te bo kmalu kaksen radar fasu,pa se bo to nehalo

heh, pametnjakovic... same slabe zelje...cudn da mi ti to želis...kater avto pa ti vozis? :?

Lahko samo Slika

tist ki ga bos ti cez enih 7-8 let kupoval,ko bo zastarel kot ta tvoja petica,ne si mislit da ti kaj slabga zelim se manj kaksno nesreco,nedaj boze,sam kaksno hujso denarno kazen da se malo opeces ,nesece pa ziher ne,nesrece ljudi ne izucijo,denar jih bolj boli,verjami meni
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 Sr maj 04, 2005 8:41 pm

@lazo: verjamem verjamem,... sam sej nima veze...dej povej ker avto mas no...res me zanima... :P

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Sr maj 04, 2005 9:18 pm

domzalcan21 je napisal/-a:@lazo: verjamem verjamem,... sam sej nima veze...dej povej ker avto mas no...res me zanima... :P

e-60-530d,2004 zadovoljen :D
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ Sr maj 04, 2005 9:30 pm

Joj,kr neki je tole, kr vsi neki pametujete,ko da je blo kej tazga mal napočez v krožnem.....jao :roll: :roll: :roll: :roll:

Pol pa še takele,kdo ma boljši avto...jao :roll: :roll: :roll:

Jst mam pa M3 pa kaj pol?? :P :P :P Joke,nimam ga niti želje imet...dejte mal bolje pogledat naslov, pa komentirejte avto(ki se men ne zdi glih j**c)...pa nehite se kregat zarad takih neumnosti...jao :roll: :roll: :roll:

L.p Bistri...
555

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Sr maj 04, 2005 9:38 pm

_BiStRi_ je napisal/-a:Joj,kr neki je tole, kr vsi neki pametujete,ko da je blo kej tazga mal napočez v krožnem.....jao :roll: :roll: :roll: :roll:

Jst mam pa M3 pa kaj pol?? :P :P :P Joke,nimam ga niti želje imet...dejte mal bolje pogledat naslov, pa komentirejte avto(ki se men ne zdi glih j**c)...pa nehite se kregat zarad takih neumnosti...jao :roll: :roll: :roll:

L.p Bistri...

Se podpisem pod to.Za moje pojme gospod zvani lazo ne misli tu nic kaj slabega.Jedin kar me moti je to da tako na zvon obesa kaj vozi!Jaz vozim pa RENAULT 5 pa kaj...imam se druge stvari za urediti pa nekaj mi vec pomeni kot samo avto.
Drugace imas pa res hud avto BMW E60 in to 530d!Srecno pot ti zelim,no saj ce bi ga jaz imel bi se tudi mogoce tako pohvalil. ;) Pa od domzalcana21 avto ni glih stara j***a,saj te razumem sam ne pluvat po ostalih stvareh oz.avtih!
Pa ne mislim kaj slabega.Lep vecer zelim!

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Sr maj 04, 2005 9:39 pm

_BiStRi_ je napisal/-a:Joj,kr neki je tole, kr vsi neki pametujete,ko da je blo kej tazga mal napočez v krožnem.....jao :roll: :roll: :roll: :roll:

L.p Bistri...

kaj moram zdaj sliko prilepit al kaj,ni blema,kaj da komentiramo,za tiste ki se jim to pocetje zdi pravilno mislim da bi se mal morali zamislit,kaj da je tko glih kaksn se sprehaju al kar kol pa da ga je pocu
lep pozdrav,lazo

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Sr maj 04, 2005 9:46 pm

Hud filmček stari, svaka čast :)

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ Sr maj 04, 2005 9:47 pm

Lazo :Pomoje,da bo čist ok,če želiš predstaviti svoj avtomobil,si z lahkoto odpreš novo-svojo temo,z veseljem bomo pokomentirali, zarad mene je pa sigurno ni treba lepit(slike), ker ne gledam kaj kdo vozi,ampak predvsem kakšen človek je.Plus,da spoštujem tiste,ki znajo hitro vozt,pa ne hvalm tle domžalčana,da ne boste narobe uzel....hitra vožnja pomen čez ovinke hitr,ne napočez....proti driftanju pa itak,da nč nimam....

Brez zamere in l.p Bistri...
555

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Sr maj 04, 2005 9:54 pm

_BiStRi_ je napisal/-a:Lazo :Pomoje,da bo čist ok,če želiš predstaviti svoj avtomobil,si z lahkoto odpreš novo-svojo temo,z veseljem bomo pokomentirali, zarad mene je pa sigurno ni treba lepit(slike), ker ne gledam kaj kdo vozi,ampak predvsem kakšen človek je.Plus,da spoštujem tiste,ki znajo hitro vozt,pa ne hvalm tle domžalčana,da ne boste narobe uzel....hitra vožnja pomen čez ovinke hitr,ne napočez....proti driftanju pa itak,da nč nimam....

Brez zamere in l.p Bistri...

avta nisem kupil da bi se okol predstavljal in postavljal z njim,a drugac proti driftanju nimam totalno nic,sam naj se to izvaja ob doloceni uri ko ni prometa in na takem mestu kjer ne ogrozas nikogar razen samega sebe,a me zdaj razumes,a ne ob tej uri,pa da mi se tak zaleti v avto,pa zvijem ga kot plocevino se preden taplavi pridejo,pametnjakovici
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ Sr maj 04, 2005 10:04 pm

Razumev sem že prej!!!
Sej ne rečem,ne navijam zato,da se ful velke neumnosti počnejo po cesti!!!!To ziher ne!!!!
Ampak drift od domžalčana se mi bolj ja,kot ne zdi nedolžen!

Sicer,pa ni moj namen,tle pametovati,rad bi sam dosegu,da se normalno pogovarjamo,saj smo vsi ljudje :roll: :roll: :roll:

Tko,da lazo, tud jst se zavedam,da lahko dosti hitro ogrožaš koga na cesti...ampak vseeno dopuščam malo tolerance...

No nehejmo o tem,pa dejmo o čem drugem se že enkrat pogovarjat :P :P :P :P

Domžalčan,kolk maš porabe??

L.p Bistri...
555

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Sr maj 04, 2005 10:10 pm

Glede porabe je nekje že napisal,konc debate :P
Slika

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Sr maj 04, 2005 10:33 pm

Ok,poj pa sam tole še napiši-dobre in slabe lastnosti tega bimra(sej zdej ga maš pa že encajt pa bi lahk mal pokomentiru tole petko) ;)

Eksekutor
Nov uporabnik

Napisal/-a Eksekutor Če maj 05, 2005 6:27 am

No Domžalčan takole je, tako početje sredi dneva v prometu je zelo nevarno ogrožanje. To počnejo sami idioti, med njimi si zgleda tudi ti. Ali si pomislil, kaj bo, če te bo odneslo med pešče, nič drugega ne bo, kot to da boš koga ubil!!!! Raje si ne zamislim, kaj bo, če boš priletel v kakšnega majhnega otroka in ga ubil. Jaz povem tole, sam imam družino, večkrat sem ravno na tem križišču z vozičkom in prisežem, da če bo kakšen tak i**** kot si ti poškodoval mene ali pa mojo najdražje ga ubijem, njega in familijo!!!! To mislim smrtno resno, dovolj imam prepucavanja, razmišljam pa tudi o kakšnem drugem strelskem efektu na tovrstno početje. Kako bi se ti počutil, če bi jaz streljal mimo tvoje glave? Zraven bi pa kolegi snemali in se smejali, no saj mogoče se tudi to kdaj zgodi...
Za vse tiste navdušence ki občudujete taka dejanja, dajte si malo zamislit, kako bi vam bilo, če bo tak primerek ubil vaše starše, otroka, punco...ali bo potem še frajer?
Sedaj pa še dobro namerno opozorilo, taka dejanja me že dalj časa spravljajo ob živce, precej sveč se proda na ta račun, lahko da ne dan poči, to pa pomeni, da boš dragi Domžalčan oddriftal svoje...
Smrt prileti iza vogla in smeha je konec...
Aragorn

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Če maj 05, 2005 9:23 am

Eksekutor je napisal/-a:No Domžalčan takole je, tako početje sredi dneva v prometu je zelo nevarno ogrožanje. To počnejo sami idioti, med njimi si zgleda tudi ti. Ali si pomislil, kaj bo, če te bo odneslo med pešče, nič drugega ne bo, kot to da boš koga ubil!!!! Raje si ne zamislim, kaj bo, če boš priletel v kakšnega majhnega otroka in ga ubil. Jaz povem tole, sam imam družino, večkrat sem ravno na tem križišču z vozičkom in prisežem, da če bo kakšen tak i**** kot si ti poškodoval mene ali pa mojo najdražje ga ubijem, njega in familijo!!!! To mislim smrtno resno, dovolj imam prepucavanja, razmišljam pa tudi o kakšnem drugem strelskem efektu na tovrstno početje. Kako bi se ti počutil, če bi jaz streljal mimo tvoje glave? Zraven bi pa kolegi snemali in se smejali, no saj mogoče se tudi to kdaj zgodi...
Za vse tiste navdušence ki občudujete taka dejanja, dajte si malo zamislit, kako bi vam bilo, če bo tak primerek ubil vaše starše, otroka, punco...ali bo potem še frajer?
Sedaj pa še dobro namerno opozorilo, taka dejanja me že dalj časa spravljajo ob živce, precej sveč se proda na ta račun, lahko da ne dan poči, to pa pomeni, da boš dragi Domžalčan oddriftal svoje...
Aragorn

No lepo te prosim,kdo si pa ti da bos tukaj grozil oziroma ustrahoval ljudi,nisi nic kaj boljsi od domzalcana!Ti bi kar celo familijo...ma nebom kometiral.
Verjamem da imas rad svojo zeno,normalno da tudi otroke,hvala bogu in vam vsem privoscim samo sreco,sam tega gor pa nisi glih lepo napisal clovek.Jaz nikomur nic slabega ne privoscim in nikogar ne diram dokler se mi ne zamer ali mi kaj stori,v naprej pa kar ne govorim kaj bi naredil.Vse ob svojem casu.

Res lepo te prosim da ne pisi vec taksnih stvari,jaz nisem admin,sam mi forum nekaj pomeni in ce bi bilo mozno bi jaz tvojo izjavo izbrisal,pa nic me ne moti da je to tvoja prva objava.Sam to ne sodi sem.Hvala in lep dan zelim se naprej.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Če maj 05, 2005 2:18 pm

Pa kva da fak ej.
Tema je o BMW-ju in ne o 15 letnih pleh pičkah no. Takih mam jaz na šoli dost :roll:
Neprimerne objave bodo zbrisane. Tema naj gre o avtu.

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport Če maj 05, 2005 2:23 pm

@domzalcan: To model, končno en men podobn. Dobr s ga zdriftu, najbol smeha k letiš kr mim teh avtov počez, boli te džoli... Js tega drgač ne upam delat ko je krožn poln k hitr loh zgubim nadzor a veš pa da nebi pol koga butnu. A vaja dela mojstra!

@eksekutor: V čemu je pa že smisu driftanja, če te noben ne gleda, glej driftanje je konc koncev namenjeno publiki in jebiga hudo zgleda pa misl si kar češ. Zdej če mu pa zavidaš ker sam nimaš zadnga pogona oz. ne znaš oz. upaš driftat je pa tvoj blem. ;)
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Če maj 05, 2005 2:33 pm

:jao: Keri primitivci ste eni :roll:
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
BMW - MAN
Nov uporabnik

Kraj: dobova

Napisal/-a BMW - MAN Če maj 05, 2005 2:37 pm

Stari hud avto in super je blo pa ka ga vsi tko blatte sej res da bi lahk komu pocu sam menda je vedu kaj dela in u kaj se spusca .. zelim ti srecno pot se dalje .. Po pameti :D
Ajde
!!!BMW OWNZ!!!

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 Če maj 05, 2005 3:08 pm

Eksekutor je napisal/-a:No Domžalčan takole je, tako početje sredi dneva v prometu je zelo nevarno ogrožanje. To počnejo sami idioti, med njimi si zgleda tudi ti. Ali si pomislil, kaj bo, če te bo odneslo med pešče, nič drugega ne bo, kot to da boš koga ubil!!!! Raje si ne zamislim, kaj bo, če boš priletel v kakšnega majhnega otroka in ga ubil. Jaz povem tole, sam imam družino, večkrat sem ravno na tem križišču z vozičkom in prisežem, da če bo kakšen tak i**** kot si ti poškodoval mene ali pa mojo najdražje ga ubijem, njega in familijo!!!! To mislim smrtno resno, dovolj imam prepucavanja, razmišljam pa tudi o kakšnem drugem strelskem efektu na tovrstno početje. Kako bi se ti počutil, če bi jaz streljal mimo tvoje glave? Zraven bi pa kolegi snemali in se smejali, no saj mogoče se tudi to kdaj zgodi...
Aragorn

A zato kar si napisal, si moral registrirati nov nick :ue
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost