Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe mar 10, 2006 10:00 pm

gremo se zjokat.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Pe mar 10, 2006 10:13 pm

eh ne...sej vedn ko jz po dveh tednih na ta forum pridem, vidim tebe v keri kol temi, ko se še vedn trudiš...tk da, dej se sam potrud pa ornk zajoki ;)

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Pe mar 10, 2006 11:55 pm

Kak ste bedni s tem fovsija, kupitie si svoj avto, niamte avta ... ne mi s takimi, sploh pa ne ko se gre o nekih reno 5 al pa chamade ko felne prodam pa si lahko 2 kupim.
Slika

ZaJeBaNi
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a ZaJeBaNi So mar 11, 2006 5:34 am

Kiko je napisal/-a:
DDDD je napisal/-a:Ja sori sam tak avto res ni za nikamor. Narejeno totalno brez okusa in pol vam je čudno da folk kritizitra jao. :roll: Brez zamere sam tko je.

Evo še en primer brezokusnega stylinga. Zajebani! Pazi da se ti ne zgodi kaj takega. Drugač pa cool 19-ka. :shock:

toje pa res sux nikakor ne pase nic skupaj
/// Wv \\\

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi So mar 11, 2006 5:36 am

CockroaC je napisal/-a:
Kiko je napisal/-a:
DDDD je napisal/-a:Ja sori sam tak avto res ni za nikamor. Narejeno totalno brez okusa in pol vam je čudno da folk kritizitra jao. :roll: Brez zamere sam tko je.

Evo še en primer brezokusnega stylinga. Zajebani! Pazi da se ti ne zgodi kaj takega. Drugač pa cool 19-ka. :shock:

Spredniji odbijac tak mata isti ..

isti spredni odbijac mislim NITI PRIBLIZNO ce en sei pa pogelj dvakrat da bos bolje videl moj odbijac ni nic podoben
/// Wv \\\

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi So mar 11, 2006 5:38 am

Sp|kE je napisal/-a:
Damjan19 je napisal/-a:pa večini tistih, ki se posmehujete samo to:najprej si kupte svoj avto ;)

Samo za info... imam avto, ga bom kmalu predstavil v galeriji (če te bo zanimalo si ga boš lahko ogledal) in jaz se ne posmehujem... ampak človeku svetujem :!:. (saj vem, da tvoj post ni bil namenjen meni_no, mogoče pa tudi, sam vseeno) Meni osebno njegov avto ni všeč, priznam, samo je*i ga, sto ljudi, sto čudi. Bom mu pa pomagal z nasveti pri njegovem stylingu, ker bi na koncu lahko še kaj izpadlo iz tega in bi avto lahko bil še nečemu podoben. Druge feltne pa barva pa bo že čist drugačen... ;).
P.S. Pa tudi če ljudje niso lastniki avtomobilov(oz. še niso dovolj stari, da bi ga imeli), mislim oz. vem, da lahko sodelujejo na tem forumu in podajo svoje mnenje glede avtomobilov :roll:

barvan bo mislim da poleti feltne pa tudi planiram tako da bo to tudi poleti na vrsto prislo zdaj odvisno koliko financ bom uspel na stran dati :shock:
/// Wv \\\

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 So mar 11, 2006 8:55 am

Kakšni bedniki ste res vsi, da tok neki kritizirate, medtem ko je pa sami ne prenesete.

Avto je čist kul in je res neki posebnega, edinstvenega, skratka, a ni to namen stylinga, da imaš samo svoj avto, v katerem se sam dobro počutiš.

Jest ti želim, da ne bi obupal, tko kot si reku, še ene feltne hude, v kakšno odštekano barvno kombinacijo ga probi prebarvat in bo še hudejše.

Za druge se pa ne men, ker misljo, da so boga za j***a pošlatal, če majo neke nove kripe z nevem čim vsem
Slika

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso So mar 11, 2006 10:15 am

CockroaC je napisal/-a:Kak ste bedni s tem fovsija, kupitie si svoj avto, niamte avta ... ne mi s takimi, sploh pa ne ko se gre o nekih reno 5 al pa chamade ko felne prodam pa si lahko 2 kupim.

ka je pa z reno 5 narobe?

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso So mar 11, 2006 10:19 am

krt206 je napisal/-a:Kakšni bedniki ste res vsi, da tok neki kritizirate, medtem ko je pa sami ne prenesete.

Avto je čist kul in je res neki posebnega, edinstvenega, skratka, a ni to namen stylinga, da imaš samo svoj avto, v katerem se sam dobro počutiš.

Jest ti želim, da ne bi obupal, tko kot si reku, še ene feltne hude, v kakšno odštekano barvno kombinacijo ga probi prebarvat in bo še hudejše.

Za druge se pa ne men, ker misljo, da so boga za j***a pošlatal, če majo neke nove kripe z nevem čim vsem

po eni strani se pa strinjam s tabo!!! sam ka moreš ko pa se vedno najde nekdo ko ma kaj čez za povedat!

LP

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 So mar 11, 2006 11:30 am

CockroaC je napisal/-a:Kak ste bedni s tem fovsija, kupitie si svoj avto, niamte avta ... ne mi s takimi, sploh pa ne ko se gre o nekih reno 5 al pa chamade ko felne prodam pa si lahko 2 kupim.

smo pa važni :?
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So mar 11, 2006 11:42 am

krt206 je napisal/-a:Za druge se pa ne men, ker misljo, da so boga za j***a pošlatal, če majo neke nove kripe z nevem čim vsem

Lej dejstvo je da se starejšega avta preprosto ne splača extremno stylat,ker je styloing več vreden kot avto :P
Me zanima zakaj pol recimo tale 19-ka hoče po zadnjem delu bit Honda al karkol že novejšega mislim mal se zamislite no.Jst sem o tem avtu že povedal kar bi spremenu in kaj mislim pa nebom s5 nakladal.Če je tebi všeč nas ne prepričuj v nasprotno :P
Vsakemu svoje sam z temi novimi avti si pa dregnu v osje gnezdo pri men :D
Tale 19-ka Honda wanabee se zgleduje po novejših Hondah tko da nebi ti zj neki fantaziral.Na tem avtu je treba še marsikaj za postorit da bo všečen torej lastnika čaka še velik dela in velik denarja bo še fuknu v avto da bo avto všečen za pogledat in da bo dobil končno podobo,sam za ta denar bi se lahko vozil v precej novejšem avtu če bi tega stock prodal :D pa ne mi zj nakladat o nostalgiji in podobnem in da se čustveno navežeš na avto to so izgovori
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So mar 11, 2006 11:48 am

dgreso je napisal/-a:po eni strani se pa strinjam s tabo!!! sam ka moreš ko pa se vedno najde nekdo ko ma kaj čez za povedat!
LP

Hvala bogu da nimamo vsi enakega okusa,in če je lastnik dal slike svojega avta na javen forum lahko pričakuje tko pozitivne kot negativne kritike sej to je vrjetno smisel foruma da vsak izrazi svoje mnenje :-P
Sam res ste pa edinstveni vsi ostali se velik bol razburjate kot sam lastnik tega avta to je najbolj fascinantno v tej temi.Lastnik je pač dobu nasvete in kritike in bo mogoč kaj glede tega spremenu vsi ostali ste pa kr neki panični res ste smešni vsi skup :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC So mar 11, 2006 11:54 am

Ne me narobe razumet s temi avti ni nič narobe.Samo ko jas napišem svoje mnenje je ok ce je pozitivno, ce je negativno pa zacnete eni pribijat to je samo fovsija ... pod fovsija jaz razumem ne privoscim ti tega ker si sam ne morem privosct.
Pa saj ne recem da je moj avto nek biser avtomobilske industrije .. niti najmajn.Ampak zanimivo je da v mojih oceh najvecje styling "greške" delajo tisti ki imajo avtomobile v vrednusti kompleta dobrih gum.
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So mar 11, 2006 11:59 am

CockroaC je napisal/-a:Ne me narobe razumet s temi avti ni nič narobe.Samo ko jas napišem svoje mnenje je ok ce je pozitivno, ce je negativno pa zacnete eni pribijat to je samo fovsija ... pod fovsija jaz razumem ne privoscim ti tega ker si sam ne morem privosct.
Pa saj ne recem da je moj avto nek biser avtomobilske industrije .. niti najmajn.Ampak zanimivo je da v mojih oceh najvecje styling "greške" delajo tisti ki imajo avtomobile v vrednusti kompleta dobrih gum.

Lepo povedano :!:

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi So mar 11, 2006 3:51 pm

krt206 je napisal/-a:Kakšni bedniki ste res vsi, da tok neki kritizirate, medtem ko je pa sami ne prenesete.

tnx :) obupov nam nc tko da bo k bo upam pa da kmal
/// Wv \\\

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi So mar 11, 2006 3:55 pm

seat je napisal/-a:
dgreso je napisal/-a:po eni strani se pa strinjam s tabo!!! sam ka moreš ko pa se vedno najde nekdo ko ma kaj čez za povedat!
LP

Hvala bogu da nimamo vsi enakega okusa,in če je lastnik dal slike svojega avta na javen forum lahko pričakuje tko pozitivne kot negativne kritike sej to je vrjetno smisel foruma da vsak izrazi svoje mnenje :-P
Sam res ste pa edinstveni vsi ostali se velik bol razburjate kot sam lastnik tega avta to je najbolj fascinantno v tej temi.Lastnik je pač dobu nasvete in kritike in bo mogoč kaj glede tega spremenu vsi ostali ste pa kr neki panični res ste smešni vsi skup :D

No sej to smo ze obdelal uska ma svoj okus in svoje mnenje usak ma svoje ideje eni jih pc uresnicijo drugi jih ne tretji jih unicujejo in to je to ;)
/// Wv \\\

g. podganjsek
Nov uporabnik

Napisal/-a g. podganjsek So mar 11, 2006 7:59 pm

Si pa zaj****.

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri So mar 11, 2006 8:19 pm

hmm...
ne dopade se mi :
- sprednji odbijač
- pragi
- antena
- zadnji odbijač
- tiste reže na havbi al kaj bi naj blo to
- felne (ampak če boš kupil druge potem ok)
- izpuh
- spojler zadnji
.... ma kaj bom našteval, celi avto je za moje pojme sfaljen, nobene linije.. (moje mnenje) :!:

jaz če bi se moral vozit z njim, bi še dal malo šipe zatemnit sprednje (sam si pa misli zakaj) :P

Lp

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ So mar 11, 2006 8:27 pm

pi je napisal/-a:hmm...
ne dopade se mi :
- sprednji odbijač
- pragi
- antena
- zadnji odbijač
- tiste reže na havbi al kaj bi naj blo to
- felne (ampak če boš kupil druge potem ok)
- izpuh
- spojler zadnji
.... ma kaj bom našteval, celi avto je za moje pojme sfaljen, nobene linije.. (moje mnenje) :!:

jaz če bi se moral vozit z njim, bi še dal malo šipe zatemnit sprednje (sam si pa misli zakaj) :P

Lp
:bow :EE

g. podganjsek
Nov uporabnik

Napisal/-a g. podganjsek So mar 11, 2006 8:40 pm

To praviš, ker si mu fauš. :evil:
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov