Kiko je napisal/-a:DDDD je napisal/-a:Ja sori sam tak avto res ni za nikamor. Narejeno totalno brez okusa in pol vam je čudno da folk kritizitra jao.Brez zamere sam tko je.
Evo še en primer brezokusnega stylinga. Zajebani! Pazi da se ti ne zgodi kaj takega. Drugač pa cool 19-ka.
CockroaC je napisal/-a:Kiko je napisal/-a:DDDD je napisal/-a:Ja sori sam tak avto res ni za nikamor. Narejeno totalno brez okusa in pol vam je čudno da folk kritizitra jao.Brez zamere sam tko je.
Evo še en primer brezokusnega stylinga. Zajebani! Pazi da se ti ne zgodi kaj takega. Drugač pa cool 19-ka.
Spredniji odbijac tak mata isti ..
Sp|kE je napisal/-a:Damjan19 je napisal/-a:pa večini tistih, ki se posmehujete samo to:najprej si kupte svoj avto
Samo za info... imam avto, ga bom kmalu predstavil v galeriji (če te bo zanimalo si ga boš lahko ogledal) in jaz se ne posmehujem... ampak človeku svetujem. (saj vem, da tvoj post ni bil namenjen meni_no, mogoče pa tudi, sam vseeno) Meni osebno njegov avto ni všeč, priznam, samo je*i ga, sto ljudi, sto čudi. Bom mu pa pomagal z nasveti pri njegovem stylingu, ker bi na koncu lahko še kaj izpadlo iz tega in bi avto lahko bil še nečemu podoben. Druge feltne pa barva pa bo že čist drugačen...
.
P.S. Pa tudi če ljudje niso lastniki avtomobilov(oz. še niso dovolj stari, da bi ga imeli), mislim oz. vem, da lahko sodelujejo na tem forumu in podajo svoje mnenje glede avtomobilov
krt206 je napisal/-a:Kakšni bedniki ste res vsi, da tok neki kritizirate, medtem ko je pa sami ne prenesete.
Avto je čist kul in je res neki posebnega, edinstvenega, skratka, a ni to namen stylinga, da imaš samo svoj avto, v katerem se sam dobro počutiš.
Jest ti želim, da ne bi obupal, tko kot si reku, še ene feltne hude, v kakšno odštekano barvno kombinacijo ga probi prebarvat in bo še hudejše.
Za druge se pa ne men, ker misljo, da so boga za j***a pošlatal, če majo neke nove kripe z nevem čim vsem
krt206 je napisal/-a:Za druge se pa ne men, ker misljo, da so boga za j***a pošlatal, če majo neke nove kripe z nevem čim vsem
dgreso je napisal/-a:po eni strani se pa strinjam s tabo!!! sam ka moreš ko pa se vedno najde nekdo ko ma kaj čez za povedat!
LP
CockroaC je napisal/-a:Ne me narobe razumet s temi avti ni nič narobe.Samo ko jas napišem svoje mnenje je ok ce je pozitivno, ce je negativno pa zacnete eni pribijat to je samo fovsija ... pod fovsija jaz razumem ne privoscim ti tega ker si sam ne morem privosct.
Pa saj ne recem da je moj avto nek biser avtomobilske industrije .. niti najmajn.Ampak zanimivo je da v mojih oceh najvecje styling "greške" delajo tisti ki imajo avtomobile v vrednusti kompleta dobrih gum.
krt206 je napisal/-a:Kakšni bedniki ste res vsi, da tok neki kritizirate, medtem ko je pa sami ne prenesete.
Avto je čist kul in je res neki posebnega, edinstvenega, skratka, a ni to namen stylinga, da imaš samo svoj avto, v katerem se sam dobro počutiš.
Jest ti želim, da ne bi obupal, tko kot si reku, še ene feltne hude, v kakšno odštekano barvno kombinacijo ga probi prebarvat in bo še hudejše.
Za druge se pa ne men, ker misljo, da so boga za j***a pošlatal, če majo neke nove kripe z nevem čim vsem
seat je napisal/-a:dgreso je napisal/-a:po eni strani se pa strinjam s tabo!!! sam ka moreš ko pa se vedno najde nekdo ko ma kaj čez za povedat!
LP
Hvala bogu da nimamo vsi enakega okusa,in če je lastnik dal slike svojega avta na javen forum lahko pričakuje tko pozitivne kot negativne kritike sej to je vrjetno smisel foruma da vsak izrazi svoje mnenje![]()
Sam res ste pa edinstveni vsi ostali se velik bol razburjate kot sam lastnik tega avta to je najbolj fascinantno v tej temi.Lastnik je pač dobu nasvete in kritike in bo mogoč kaj glede tega spremenu vsi ostali ste pa kr neki panični res ste smešni vsi skup
pi je napisal/-a:hmm...
ne dopade se mi :
- sprednji odbijač
- pragi
- antena
- zadnji odbijač
- tiste reže na havbi al kaj bi naj blo to
- felne (ampak če boš kupil druge potem ok)
- izpuh
- spojler zadnji
.... ma kaj bom našteval, celi avto je za moje pojme sfaljen, nobene linije.. (moje mnenje)![]()
jaz če bi se moral vozit z njim, bi še dal malo šipe zatemnit sprednje (sam si pa misli zakaj) :P
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov