Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
_bordon_
Stalni uporabnik

Kraj: čežarji, koper

Napisal/-a _bordon_ Sr sep 12, 2007 2:15 pm

RED_line je napisal/-a:za riž je mišljeno vse kar je neuporabno a za to daš keš. kar je že zgoraj našteto.

ne vem, če je bil namen naredit grd avto, ti je uspelo. kr meni je lepši originalen kot pa to kar si ti spacal skup. manjkajo ti še led diode ki špricajo vodo in še kašen car tatoo, pa bo res ...

alora...
crom mrežica je bila že gor ko sem kupu, druge nimam..(nabavimi mi jo, pa jo bom gor dal)

alu tepihi, sem dobil đabe(dal pa sem ji gor ker so se mi tisti original pod stopalko zavore zataknili in so takoj po tistem dogotku jih vrgel skoz okno)

feltne pa newem, če so original bolše ker grših felten kot jih ima tale avto original jih nima noben....te pa ki jih imam gor sem pa jih dokaj poceni za moj žep dobil

tako da do sedaj, nisem porabi nič denarja, razen felten
porabil bi komaj če bi dal original masko spredaj ker jo bi mogu kupit
če pa tebi ni ušeč to kupi si tako hondo in jo imej original.....
meni se ta avto original praw ne dopade in konc koncev je moj avta in bom z njega delal kar bom tel
tebi je grd komu drugemu pa je lep(stvar okusa)
prevelik podpis - glej pravilnik!

šaljiču te bre u 3 picke materine

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Sr sep 12, 2007 2:25 pm

_bordon_ je napisal/-a:
S|icKeR je napisal/-a:itak hondaši forsirajo čimmanjše felge pa čimvečji balon gor. tko d go for it!

ja bom mel gor 17 in bom celo plačo za gume dal
original so 13 in dve coli večje mislim da je dovolj
pa že z 15kami gre dosti slabše, kaj šele če bi dal še kako colo večje
prav me zanima če imaš ti velika kola na tvojem ax al kar že maš :roll:

Čuj mož nena ga seri.
Honda trga pa četudi ima gor 20" ko se enkrt zavrti pol se vrti.A ni to point Hondinih motorjev tak kot reklama za Duracel baterije........
Drgač pa ti priporočam,da pustiš hvbo pri miru,ker vrjem lepo bi bila črnan havba,če bi imel pod havbo kaj pokazat ne pa tuning z dihtungo.Pa ne mislim z tem nič žaljivega in podobno in tui fouš ti nisem,da maš Hondo :D sam res pusti rdečo havbo.
Drgač pa mož idi malo pod hladen tuš pa se nena razburjaj,da neoš pri 20 letih že čist siv postal pa plešast :D
Napisal si,da bi rad slišal mnenje glede havbe in če ti kdo pove svoje mnenje ga ne želi nazaj.tak kot si slicker-ja.Bodi tolk moža pa sprejmi tko negativne kot pozitivne kritike in pohvale ali graje.
Lej a zj,se pa razburjaš,če ti kdo napiše,da si z stylingom čist zgrešil rad bi pa slišal mnenja.Itaq moraš vedet,da kakorkol boš naredu nebo vsem všeč pač različni okusi.

SEM PA MNENJA,DA BI TOVARNA HONDA MORALA PO SVETU UVEST NEKO INŠPEKCIJO,KER JIM NEKATERI LASTNIKI NJIHOVIH AVTOMOBILOV TKO KVARIJO UGLED ZNAMKE IN Z STAJLINGOM POKVARIJO SLEHERNI MODEL,DA DRASTIČNO UPADA PRILJUBLJENOST ZNAMKE HONDA

Z tem nisem direkto nate mislu _bordon_,da nau s5 pol kdo jajce znesu.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Sr sep 12, 2007 3:27 pm

_bordon_ je napisal/-a:
S|icKeR je napisal/-a:itak hondaši forsirajo čimmanjše felge pa čimvečji balon gor. tko d go for it!

jz mam na svojem ax-u 215/40/16 pa 9jx16 feltne če ti te dimenzije slučajno kaj pomenijo.

edit: seat ti si car med hondaši, majkemi! respect človek, ne morm ti druzga rečt.

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Sr sep 12, 2007 6:09 pm

_bordon_ je napisal/-a:alora...
crom mrežica je bila že gor ko sem kupu, druge nimam..(nabavimi mi jo, pa jo bom gor dal)

alu tepihi, sem dobil đabe(dal pa sem ji gor ker so se mi tisti original pod stopalko zavore zataknili in so takoj po tistem dogotku jih vrgel skoz okno)

feltne pa newem, če so original bolše ker grših felten kot jih ima tale avto original jih nima noben....te pa ki jih imam gor sem pa jih dokaj poceni za moj žep dobil

meni se ta avto original praw ne dopade in konc koncev je moj avta in bom z njega delal kar bom tel

greš na honda forum in jih dobiš skoraj za đabe. za tepihe te razumem, ker imam tudi jz težave. isto, honda forum.
te feltne so ble poceni ker jih nobeden ni hotel (in se ne čudim zakaj)
komu je lep ta avto? dvomim da bi si upal naredit anketo. vsekakor pa je to tvoj avto in elaj kar ti paše. jz mojo bom zrihtal, samo tako da nobeden ne bo mogu rečt da je grda.
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
_bordon_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _bordon_ Sr sep 12, 2007 8:10 pm

seat je napisal/-a:
_bordon_ je napisal/-a:

Čuj mož nena ga seri.
Honda trga pa četudi ima gor 20" ko se enkrt zavrti pol se vrti.A ni to point Hondinih motorjev tak kot reklama za Duracel baterije........
Drgač pa ti priporočam,da pustiš hvbo pri miru,ker vrjem lepo bi bila črnan havba,če bi imel pod havbo kaj pokazat ne pa tuning z dihtungo.Pa ne mislim z tem nič žaljivega in podobno in tui fouš ti nisem,da maš Hondo :D sam res pusti rdečo havbo.
Drgač pa mož idi malo pod hladen tuš pa se nena razburjaj,da neoš pri 20 letih že čist siv postal pa plešast :D
Napisal si,da bi rad slišal mnenje glede havbe in če ti kdo pove svoje mnenje ga ne želi nazaj.tak kot si slicker-ja.Bodi tolk moža pa sprejmi tko negativne kot pozitivne kritike in pohvale ali graje.
Lej a zj,se pa razburjaš,če ti kdo napiše,da si z stylingom čist zgrešil rad bi pa slišal mnenja.Itaq moraš vedet,da kakorkol boš naredu nebo vsem všeč pač različni okusi.

SEM PA MNENJA,DA BI TOVARNA HONDA MORALA PO SVETU UVEST NEKO INŠPEKCIJO,KER JIM NEKATERI LASTNIKI NJIHOVIH AVTOMOBILOV TKO KVARIJO UGLED ZNAMKE IN Z STAJLINGOM POKVARIJO SLEHERNI MODEL,DA DRASTIČNO UPADA PRILJUBLJENOST ZNAMKE HONDA

Z tem nisem direkto nate mislu _bordon_,da nau s5 pol kdo jajce znesu.

ej seat se ne bunim
1.samo preden se zavrti z 20kami rabi en lep čas, pa na to mojo dvomim da bi šle
ker že z 15 je velika razlika u pospeševanju
2. ni samo dihtura menjana
je cela mašina od 90konjev(usi vejo zakaj), pa tudi računalnik je
3. kaj ima veze koliko konjev ima avto, če ga staylaš

samo prašam, da če pol noben avto ki ima malo konjev bi moral bil pousem originalen

Uporabniški avatar
_bordon_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _bordon_ Sr sep 12, 2007 8:13 pm

RED_line je napisal/-a:
_bordon_ je napisal/-a:alora...

greš na honda forum in jih dobiš skoraj za đabe. za tepihe te razumem, ker imam tudi jz težave. isto, honda forum.
te feltne so ble poceni ker jih nobeden ni hotel (in se ne čudim zakaj)
komu je lep ta avto? dvomim da bi si upal naredit anketo. vsekakor pa je to tvoj avto in elaj kar ti paše. jz mojo bom zrihtal, samo tako da nobeden ne bo mogu rečt da je grda.

skoraj đabe ni đabe
tepihi so mi alu ušeč
feltne pa tudi, čene jih nebi kupil
(kaj tvoji pokrovi so lepši)

na pa bomo videli kako boš ti tvojo zrihtal

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Napisal/-a RED_line Sr sep 12, 2007 8:30 pm

se strinjam z seatom, da bi mogli zasest določenim folkom avte zato ker mečejo slabo luč na to znamko.v ljubljani bi imeli kaj delat.

skoraj đabe ... če je 20€ je še dosti. če pa nimaš 20€ za si naredit lepši avto si pa klošar.priznaj, da ti je taka lepa.
moji pokrovi so 14" ALU felne. in moj avto je takšen kot je 100x lepši od tvojega, pa čeprav ima samo "pokrove"

vidiš, to je meni še grdo. moj ima za bit še veliko lepši!
http://www.avtomobilizem.com/forum/download.php?id=7587
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Sr sep 12, 2007 8:35 pm

_bordon_ je napisal/-a:3. kaj ima veze koliko konjev ima avto, če ga staylaš
samo prašam, da če pol noben avto ki ima malo konjev bi moral bil pousem originalen

Lej tkole bom reku.Men dol visi kako kdo styla svoj avto,če pa me dotični povpraša za mnenje bom pa to tui povedal.
Lej črna havba ni neki styling,zj marsikdo vidi dirkalnike,ki imajo črno havbo in potem ima mokre sanje (ne leti zj to s5 direkt na tebe) a ti lahko povem,da majo ti dirkalniki havbe iz karbona ali drugih lažjih materialov,ki dejansko znižajo težo avtomobila in imajo pod pokrovom tudi kaj konkretnega za pokazat.
Glede slabših motorjev in stylinga bom pa reku sam,da si mi obudil moje nočne more :lol: :lol: :lol:
Vrjem mi,da vsak 1,2 mlinček zgleda skrajno bedasto,če ima na sebi 100kg poliestra in je to zame riž in vrjem vem kaj govorim,ker eni smo to dali skoz k je večina tuki gor le sanjala o izpitih za avto :D
Sicer pa ti ti spojlerji in ta kramarija le požira že tko slabo konjenico.A svetujem vsem,da naj si umislijo ALU WING,ker ta ti pa pr 1.2 kavnih mlinčkih nardi sledeče:
1.Precej dvigne samozavest lastnika
2.precej dvigne ugled pr lokalni mulariji 10+
3.precej dvigne smrtnost mušic :D
4.dvigne porabo
5.nardi avto dobesedno prilepljenega na cesto (z tem mislim na prevelik zračni upor in avto,ki že v osnovi ne gre nikamor potem gre še manj.
Kolega na angleškem Honda forumu je lepo povedu nekemu mulotu,da je styling lep,če greš po sistemu manj je več.
Drgač pa fantje avti so vaši vi jih vozite in vzdržujete in vi uživate ugled ali smeh tko,da......
tunirajte in stajlate bo vsaj neki za pisat po forumih.
Sicer pa je conrad imel v katalogu enkrt zanimivo napisano poleg imitacije M3 rež ("dodajte malo več moči vašemu konjičku pa čeprav samo vizuelno"
Se pa na smrt smejim raznim Hondam in kakšnim Renojem.pežojem in drugim na AC,ki se vozijo z ogromnimi spojlerji gre pa toliko,da bi mogu met vklopljene vse 4 smernike.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
_bordon_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _bordon_ Sr sep 12, 2007 8:41 pm

ja to vem da so karbonske
samo temu je cena tudi primerna
jaz priznam da nimam denarja, za spojlerje pa druge bedarije
samo useno ušeč mi je pogledat "rižast avto"
in že če si nemorem privoščit avta, z večjo močjo, si usaj želim, ko se zjutraj zbudim in ko stopim na dvorišče da zgleda avto bolj športni(itak zdaj se i boste vsi smejali po tej izjavi) ampak tako je

pač usi si nemoremo privoščit novega vozila, ker že za rabljenga moremo leasing uzet
tako pač je ;)

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Napisal/-a RED_line Sr sep 12, 2007 8:58 pm

spravi se delat!pa boš imel dovolj denarja. sej pravim. samo še diode pa car tatoo in bo avto prfekt!
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
_bordon_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _bordon_ Sr sep 12, 2007 9:21 pm

RED_line je napisal/-a:spravi se delat!pa boš imel dovolj denarja. sej pravim. samo še diode pa car tatoo in bo avto prfekt!

človek ne utrujaj
delam, samo z 600 evri na mesec
plačaš lih položnice pa za jest maš
tako da lepo te prosim ne stoj z takimi izjavami
žal mi ni ušeč car tatoo....če je pa tebi pa daj si ga gor

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Sr sep 12, 2007 10:12 pm

no fantje mal se prosim umirte pa se ne podjebavite kr tole pa res ne gre nikamor več.en ma 2000 evrov drug pa 300 pa kaj.nekteri pa še študiramo in delamo da si lahka reg pa tankamo avte.tud vsak si rihta svoj avto kokr je možno in po svojem okusu.glede na finance seveda.

moje mnenje:
hondo mej u rdeč barvi ene 16 ke lepe gor,spustit,zatemnit stekla,letvice u barvo avta,kak bad look pa ti nebo nobeden reku da maš grdo.počas vse ko bojo finance.adijo ;)
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Sr sep 12, 2007 10:31 pm

Če bo šel bad look delat na 6G bo šele riž..

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Sr sep 12, 2007 10:32 pm

stvar posameznika...vsak ma svoj okus
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Sr sep 12, 2007 10:34 pm

še vedno je riž :lol: da ne omenjam da ga normalno težko nardiš zarad luči..

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Napisal/-a RED_line Sr sep 12, 2007 11:26 pm

no, jz pa ta in prejšnji mesec bom imel 0. pa se ne pritožujem!
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
_bordon_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _bordon_ Če sep 13, 2007 11:05 am

im nobody je napisal/-a:no fantje mal se prosim umirte pa se ne podjebavite kr tole pa res ne gre nikamor več.en ma 2000 evrov drug pa 300 pa kaj.nekteri pa še študiramo in delamo da si lahka reg pa tankamo avte.tud vsak si rihta svoj avto kokr je možno in po svojem okusu.glede na finance seveda.

moje mnenje:
hondo mej u rdeč barvi ene 16 ke lepe gor,spustit,zatemnit stekla,letvice u barvo avta,kak bad look pa ti nebo nobeden reku da maš grdo.počas vse ko bojo finance.adijo ;)

saj fedre sem zdaj naroču(pridejo enkrat drugi teden :lol:
na sončenje pa upam da bo uspel it drugi mesec(usaj tako je v načrtih)
pa gume pridejo nove:samo ožje od prejšnjih in sicer so brigstone potenzza 195/45/15

Uporabniški avatar
_bordon_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _bordon_ Če sep 13, 2007 11:20 am

RED_line je napisal/-a:no, jz pa ta in prejšnji mesec bom imel 0. pa se ne pritožujem!

no pol bo pa tati pa mami kaj dali za pod zob ;)

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Če sep 13, 2007 11:26 am

_bordon_ je napisal/-a:
im nobody je napisal/-a:no fantje mal se prosim umirte pa se ne podjebavite kr tole pa res ne gre nikamor več.en ma 2000 evrov drug pa 300 pa kaj.nekteri pa še študiramo in delamo da si lahka reg pa tankamo avte.tud vsak si rihta svoj avto kokr je možno in po svojem okusu.glede na finance seveda.

moje mnenje:

saj fedre sem zdaj naroču(pridejo enkrat drugi teden :lol:
na sončenje pa upam da bo uspel it drugi mesec(usaj tako je v načrtih)
pa gume pridejo nove:samo ožje od prejšnjih in sicer so brigstone potenzza 195/45/15

To najbrš veš da ni ustrezna dimenzija in da bo števec lepo lagal??
195/50 only za tvoj model..

Uporabniški avatar
_bordon_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _bordon_ Če sep 13, 2007 12:14 pm

aja to pa nisem vedu
nič hudega

Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten