Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 To maj 20, 2008 6:10 pm

Verjetno več kot ti marinič...

Človek dejansko ne gleda tako na znamko (ker drugače bi kupil ali X5 ali ML ali bog ne daj qombi7). Verjamem pa, da se mu samo smeji, ko malce pritisne tega 5 valjnega turbaka. Pa še med najlepšimi SUVi je ta avto. Pač tipičen primerek človeka, ki ne kupi avta zaradi sosedov (zato so nemci bolj pripravni) in raje kupi avto po svojem okusu in z opremo. Car, kaj naj rečem! Pa še tak avto ima, ki ga čez par let ne bo imel vsak čefur v Ljubljani ... 8)

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 To maj 20, 2008 6:16 pm

....kolega s TEAM VW (Poršejčkov ata) ima nick, je kupil tasga volvota, pa sem včeraj prečekiral volvo forum - full zanimivo, kolk majo ljudje problemov s servisi v Slo

P.S en tip ga je kr na Švedsko odpeljal - pet dni so popravljali, kar so naši serviserji "zafukali".....zanimivo branje in sedaj seveda tožba na tožbo....

Cornelius: poznaš primer?

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 To maj 20, 2008 6:19 pm

hehe podobno kot tisto, ko je en tukaj se mi zdi odprl že nekaj časa nazaj temo, da mu ne morjo popravit Golfa5 (ker je kao serijsko - hecen izgovor), ker ko se pelje po makadamu mu potem šumi pri bremzah in bi moral potem vedno peljati to čistit ( :roll: )(pišem po spominu), iskat se mi pa ne da...potem ga je preprosto prodal lol. Super... :P

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson To maj 20, 2008 6:21 pm

sašo5 je napisal/-a:....kolega s TEAM VW (Poršejčkov ata) ima nick, je kupil tasga volvota, pa sem včeraj prečekiral volvo forum - full zanimivo, kolk majo ljudje problemov s servisi v Slo

P.S en tip ga je kr na Švedsko odpeljal - pet dni so popravljali, kar so naši serviserji "zafukali".....zanimivo branje in sedaj seveda tožba na tožbo....

Cornelius: poznaš primer?

Če se ne motim, ga je tut Cornelius peljal @ Švedsko, drgač pa pametno tisto z gasilinim aparatom, če bi blo pomoje, bi moral bit aparat obvezna oprema v vsakem avtu...

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To maj 20, 2008 6:24 pm

snikerson:
saso5 je prakticno s tistim stavkom le hotel Dr.M3 povedat kako je
on tretiral volva... :idea: kateri ga je postavil na stopnicke a vendarle je
nekdo postavil "bananin olupek" na njih
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Napisal/-a sašo5 To maj 20, 2008 6:33 pm

snikerson je napisal/-a:Če se ne motim, ga je tut Cornelius peljal @ Švedsko,

...možno, samo nick ni isti (pa včeraj sem prvič bral volvo forum.....)

P.S pa čigav motor ima ta 2.5 D5 :?: :D

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson To maj 20, 2008 6:38 pm

MacTron je napisal/-a:snikerson:
saso5 je prakticno s tistim stavkom le hotel Dr.M3 povedat kako je
on tretiral volva... :idea: kateri ga je postavil na stopnicke a vendarle je
nekdo postavil "bananin olupek" na njih

:D :D

alfaromeo
Nov uporabnik

Napisal/-a alfaromeo To maj 20, 2008 7:22 pm

sašo5 je napisal/-a:

To je en in isti model. Cornelisu na acom = HongKong na volvo forumu.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx To maj 20, 2008 7:26 pm

sašo5 je napisal/-a:

2.5 T 5...tdi kot tdi pač :P :P
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Napisal/-a sašo5 To maj 20, 2008 7:29 pm

alfaromeo je napisal/-a:To je en in isti model. Cornelisu na acom = HongKong na volvo forumu.

TNX

Uporabniški avatar
Žiiga
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana Bežigrad

Napisal/-a Žiiga To maj 20, 2008 7:39 pm

speedfreak je napisal/-a:
snikerson je napisal/-a:...možno, samo nick ni isti (pa včeraj sem prvič bral volvo forum.....)

2.5 T 5...tdi kot tdi pač :P :P

T5 pa D5 je pa mal razlika v kompresijskem razmerju in sveti vodi k gre v tank :D
Slika
Koni Sport Adjustable Dumpers, Renault sport CV axles, Renault sport suspension arms with powerflex, Williams front subframe, Williams cams, Custom made hydraulic hoses, custom made exhaust system

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cornelius To maj 20, 2008 7:58 pm

Da to sem jaz šel na Švedsko in v Tokio ter dosegel pravico
kar je pač tukaj niso priznali Volvo servis na Summit Avtu.
Vse bi bilo dobro če bi to bil samo jaz a je pritožb bilo ogromno
dokler se ekipa ni zamenjala.
Glede Slo-Volvo foruma žal tam ne sodelujem več (no comment)
in sem šel na Hrvaškega kjer imam enaki nick Hong Kong.
In se imamo fajn. Dobrodošli.
(lepi spomini na 8 mesečno delo in uživanje na Kitajskem 1997 zato tak nick) :P
Zadnjič spremenil Cornelius, dne Sr maj 21, 2008 11:37 am, skupaj popravljeno 1 krat.

alfaromeo
Nov uporabnik

Napisal/-a alfaromeo Sr maj 21, 2008 9:33 am

Cornelius je napisal/-a:Da to sem jaz šel na Švedsko in v Tokio ter dosegel pravico
kar je pač tukaj niso priznali Volvo servis na Summit Avtu.
Vse bi bilo dobro če bi to bil samo jaz a je pritožb bilo ogromno
dokler se ekipa ni zamenjala.

Ali lahko malo bolj podrobno razložiš, kakšno pravico si dosegel. To me zanima zato, ker je takih primerov pri vseh znamkah po Sloveniji in tudi drugje verjetno kar veliko, pa si ljudje ne upajo nič sotriti, ker na koncu ne vedo kakšen bo rezultat pravdanja, ker se take pravde zdijo kot boj z "mlini na veter".
Novega avtombila XC90 nisi dobil, kakor sem razbral iz teme. Si dobil kot kompenzacijo za nastale stroške in škodo, drugi avtombil z velikim rabatom? Ali so ti povrnili stroške "potovanaja" na Švedsko in Japonsko?
Ali pa je bilo vse skupaj zgolj RobinHoodsko dejanje od katerega ti nimaš nič materialnega, imaš pa neko zadoščenje, da so odžagali odgovorne in se take napake naj ne bi več ponavljale. Če je to slednje, je to hvale vredno, ali kakor bi rekel katanec: "kapo dol".

:!:
Cornelius je napisal/-a:p.s. Alfaromeo javno te prosim, da moje ime, teme in poste ne komentiraš. Hvala.

Zakaj? Saj je forum javni in dostopen vsem. "Forum" mi omogoča debatiranje v tej temi, če se motim me naj opozori admin ali mod.

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cornelius Sr maj 21, 2008 11:46 am

Tebi sigurno NE bom prav nič obrazložil.
Če te že tako "močno" zanima "preberi"od začetka temo
a kot vsi vemo si več časa prebil na tem servisu pa še tebi so
sjebali avto, a da si tiho kot miška pa vse pove kdo je Robin Hud kdor
pa... :-:o
Umakni se od mojih tem in teženja po vseh Evropskih forumih pa pejt "bejbi" težit ne meni.Opomin.:!:
Nič več komentarjev. Adio.

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cornelius Sr maj 21, 2008 12:02 pm

Dr.M3 je napisal/-a:Verjetno več kot ti marinič...

Človek dejansko ne gleda tako na znamko (ker drugače bi kupil ali X5 ali ML ali bog ne daj qombi7). Verjamem pa, da se mu samo smeji, ko malce pritisne tega 5 valjnega turbaka. Pa še med najlepšimi SUVi je ta avto. Pač tipičen primerek človeka, ki ne kupi avta zaradi sosedov (zato so nemci bolj pripravni) in raje kupi avto po svojem okusu in z opremo. Car, kaj naj rečem! Pa še tak avto ima, ki ga čez par let ne bo imel vsak čefur v Ljubljani ... 8)

Hvala na tako dobrem in pohvalnem pisanju. Dr.M3. veliko tega si dojel, da če bi mi bilo do tega kaj bo sosed rekel, saj se ne vozi on zmano po širni Evropi. Ko sem bil mlajši sem zaradi predsodkov katere nam okolje in familija ufurava gledal kaj drugi rečejo...a te življenje nauči, da moraš imeti svoj JAZ, svoj STIL, svoje odločitve pa čeprav niso enake kot prijateljeve, sosedove ali sodelavčeve...temu se reče samo svoje življenje. A takšnih negativcev, favšerjev in bodisi frajerjev prek miške je bilo tudi ko ni bilo interneta in jih bo še naprej...pustimo im veselje naj mislijo kar čejo...Hvala.LP. Moj podpis ti veliko več pove.
p.s. in če želiš ti dam da pritisneš 5 valjnika turbo čeprav te ne poznam. Tudi večini dobrih in pozitvno naravnanih prijateljev sem dal na piknikih da probajo.Moj moto je : Samo da ste Vi zdravi Kasko bo plačal novega. ;)

alfaromeo
Nov uporabnik

Napisal/-a alfaromeo Sr maj 21, 2008 1:36 pm

Cornelius je napisal/-a:Tebi sigurno NE bom prav nič obrazložil.
Če te že tako "močno" zanima "preberi"od začetka temo a kot vsi vemo si več časa prebil na tem servisu pa še tebi so sjebali avto, a da si tiho kot miška pa vse pove kdo je Robin Hud kdor pa... :-:o Umakni se od mojih tem in teženja po vseh Evropskih forumih pa pejt "bejbi" težit ne meni.Opomin.:!:
Nič več komentarjev. Adio.

Gospod oprostite, ker me zanima par stvari. Če vi to dojemate kot teženje tudi okej, ni moj problem. Ker je naveliko in detaljno opisano kaj so vam naredili narobe in kako uničili avto in kje ste vse bili zaradi tega, bi zato človek pričakoval tudi detaljni opis, kaj in kako ste zadevo rešili, in kako ste se zmenili, kaj ponudili.

Kdo je kje meni "sjebal", kot pravite, avto, ne vem. Niti ne vem, kdo so vsi, ki bi vedeli, na kateri servis hodim, ker nikjer še nisem tega napisal.

Sicer pa, če gre verjeti ljudem, ki pišejo po forumih, je še vedno kar velik odstotek nezadovoljnih ljudi s storitvami omenjenega servisa, oziroma je nezadovoljnih strank enako kot jih je bilo pred dogodkom z vašim vozilom. Kar pomeni, da se ni nič bistvenega spremenilo (zamenjava šefov, če je sploh bila posledica telefoniranja v tokio in goteburg je brezpredmetna, ker je glavni kader - serviserji verjetn enak), kar posledično pomeni, da tudi vas niso jemali pretirano resno. ;) Zato pa so bila postavljena zgornja vprašanja?

Pa lep Volvo pozdrav

marinič...
Nov uporabnik

Napisal/-a marinič... Sr maj 21, 2008 2:33 pm

Cornelius je napisal/-a:
Dr.M3 je napisal/-a:Verjetno več kot ti marinič...

Hvala na tako dobrem in pohvalnem pisanju. Dr.M3. veliko tega si dojel, da če bi mi bilo do tega kaj bo sosed rekel, saj se ne vozi on zmano po širni Evropi. Ko sem bil mlajši sem zaradi predsodkov katere nam okolje in familija ufurava gledal kaj drugi rečejo...a te življenje nauči, da moraš imeti svoj JAZ, svoj STIL, svoje odločitve pa čeprav niso enake kot prijateljeve, sosedove ali sodelavčeve...temu se reče samo svoje življenje. A takšnih negativcev, favšerjev in bodisi frajerjev prek miške je bilo tudi ko ni bilo interneta in jih bo še naprej...pustimo im veselje naj mislijo kar čejo...Hvala.LP. Moj podpis ti veliko več pove.
p.s. in če želiš ti dam da pritisneš 5 valjnika turbo čeprav te ne poznam. Tudi večini dobrih in pozitvno naravnanih prijateljev sem dal na piknikih da probajo.Moj moto je : Samo da ste Vi zdravi Kasko bo plačal novega. ;)

ka jaz? jaz proti nobenemu nimam nič osebno. ulizavanje M3 pa je očitno. Da ni to neki klon? Proba xc pa nazaj. Me niti ne zanima, res je to vaša stvar, je pa smešno če dam takšno kritiko, da si takoj krijete hrbet. Če rečem da nekdo nima pojma, nisem mislil splošno. Eno je da obvladaš elektroniko in te stvari, če se pogovarjamo o recimo mehaniki, pa dvomim, da je pri določenih znalcih kaj veliko znanja o tem. Pa saj ni važno. Tak je svet.
Tu se piše kak so sosedje, favšarija in podobno. To več ni tema tega topica.
No a še jaz nekaj napišem? Mislim da neka oseba tu nima pojma o življenju ipd... Lepo je živeti, da ti drugi vse v rit vtaknejo. Kakorkoli sem lahko psihologa, vem da je vsaj v enem primeru tako. ;) Pa brez zamere.
No s tem sem končal. To temo zapuščam in lp.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr maj 21, 2008 3:21 pm

nevem zakaj vedno more v temi s kakim bolsim avtomobilom prit do dnarja, starsev, riti in podobno... Kolikor jaz opazam, ded posteno sluzi dnar in si je nabavo stroj izkljucno za sebe, ce bi mu blo do kurcenja pa pederisenja bi vozo kako CL klaso, al pa Q7 na 30# felnah, ki jih je zuadnje case prepoln Maribor...

Cornelius ceprav vem da si zaj**** karakter vsaka cast za avto in za stil, ki ga definitivno mas.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

marinič...
Nov uporabnik

Napisal/-a marinič... Sr maj 21, 2008 3:28 pm

Courage™ je napisal/-a:nevem zakaj vedno more v temi s kakim bolsim avtomobilom prit do dnarja, starsev, riti in podobno... Kolikor jaz opazam, ded posteno sluzi dnar in si je nabavo stroj izkljucno za sebe, ce bi mu blo do kurcenja pa pederisenja bi vozo kako CL klaso, al pa Q7 na 30# felnah, ki jih je zuadnje case prepoln Maribor...

Cornelius ceprav vem da si zaj**** karakter vsaka cast za avto in za stil, ki ga definitivno mas.

Motiš se. :D

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr maj 21, 2008 3:41 pm

marinič... je napisal/-a:Motiš se. :D

no pa dej pol ti razloz zakaj in kako pa to. kaj se greste neke skrivnosti tle na javnem delu foruma? ce ze neki mutis pol povej vse al pa sploh ne zacenjej.

js lahk sam recem vsa cast korneliusu za to kar je izvedel, ko so mu zajebal nov avto. kar se pa njega tice in kaksen je kot oseba in kaksni so njegovi motivi za nakup prou tega avta, pa mene ne zanima, niti ni moja stvar. mi je pa zanimiu da mate ostali tok opravka okol tega.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov