Cornelius je napisal/-a:Tebi sigurno NE bom prav nič obrazložil.
Če te že tako "močno" zanima "preberi"od začetka temo a kot vsi vemo si več časa prebil na tem servisu pa še tebi so sjebali avto, a da si tiho kot miška pa vse pove kdo je Robin Hud kdor pa...

Umakni se od mojih tem in teženja po vseh Evropskih forumih pa pejt "bejbi" težit ne meni.Opomin.
Nič več komentarjev. Adio.
Gospod oprostite, ker me zanima par stvari. Če vi to dojemate kot teženje tudi okej, ni moj problem. Ker je naveliko in detaljno opisano kaj so vam naredili narobe in kako uničili avto in kje ste vse bili zaradi tega, bi zato človek pričakoval tudi detaljni opis, kaj in kako ste zadevo rešili, in kako ste se zmenili, kaj ponudili.
Kdo je kje meni "sjebal", kot pravite, avto, ne vem. Niti ne vem, kdo so vsi, ki bi vedeli, na kateri servis hodim, ker nikjer še nisem tega napisal.
Sicer pa, če gre verjeti ljudem, ki pišejo po forumih, je še vedno kar velik odstotek nezadovoljnih ljudi s storitvami omenjenega servisa, oziroma je nezadovoljnih strank enako kot jih je bilo pred dogodkom z vašim vozilom. Kar pomeni, da se ni nič bistvenega spremenilo (zamenjava šefov, če je sploh bila posledica telefoniranja v tokio in goteburg je brezpredmetna, ker je glavni kader - serviserji verjetn enak), kar posledično pomeni, da tudi vas niso jemali pretirano resno.

Zato pa so bila postavljena zgornja vprašanja?
Pa lep Volvo pozdrav