bigturbo je napisal/-a:R 34 GT-R je napisal/-a:Odlično, koliko je pa izhodni fi lonca?
fi 90 :P
Si zihr, da ni kak mm manj?
Senad je napisal/-a:R 34 GT-R je napisal/-a:bigturbo je napisal/-a:R 34 GT-R je napisal/-a:Odlično, koliko je pa izhodni fi lonca?
Ja, pomoje je 89mm !!!
bigturbo je napisal/-a:Senad je napisal/-a:R 34 GT-R je napisal/-a:bigturbo je napisal/-a:R 34 GT-R je napisal/-a:Odlično, koliko je pa izhodni fi lonca?
Ja, pomoje je 89mm !!!
no ja pa da se malce pohvalim dobili smo že tri dirke,čeprav je bil tlak zaprt hehehe Audi R8, Mercedes sl 55 AMG ,bmw M3 e92.......
juhica je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:pernat_b je napisal/-a:HUDOOO!!!!![]()
![]()
![]()
te pa so dečki mislijo, da so glavni ko majo vti- je.........
Vti je dosti superiornejši avto kot si ti mogoče misliš .. tak da brez nekega nepotrebnega podcenjevanja lepo prosim.
LukL je napisal/-a:juhica je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:pernat_b je napisal/-a:HUDOOO!!!!![]()
![]()
![]()
Vti je dosti superiornejši avto kot si ti mogoče misliš .. tak da brez nekega nepotrebnega podcenjevanja lepo prosim.
![]()
![]()
vti ja, po moje tud.... vti je k.......
kak se je kej mogu oni tip z R8 držat ko si ga stegnu
bigturbo je napisal/-a:jay je napisal/-a:pomoje si je mislil: stara gara, ki bo na servisu vsakih 1000km :
ja pa še on je kr prej začel,no saj ni važno,ko bo odprt bom rajši pogledal za kakšnim GT2 997 al pa scaglateliom612bo bolj zanimivo oz.kisli obrazi hehehe
abbe je napisal/-a:bigturbo je napisal/-a:jay je napisal/-a:pomoje si je mislil: stara gara, ki bo na servisu vsakih 1000km :
ja pa še on je kr prej začel,no saj ni važno,ko bo odprt bom rajši pogledal za kakšnim GT2 997 al pa scaglateliom612bo bolj zanimivo oz.kisli obrazi hehehe
sicer pohvaln projekt pa vse ostalo.
sam ne prevec gledat za temi exoti mal raj se na ksn radar poglej
Senad je napisal/-a:LukL je napisal/-a:juhica je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:pernat_b je napisal/-a:HUDOOO!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vti ja, po moje tud.... vti je k.......
kak se je kej mogu oni tip z R8 držat ko si ga stegnu
pomoje kislo :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov