cliopower je napisal/-a:Te so 17col 225/45/17 so gor dau bi pa gor mogoče tudi 18col nevem no ali pa 17col tud zimske zato mi svetujte kaj bi vi nardil da vidim kaj mi še ni padlo na pamet :P
K. je ker vsaj solidne zimske gume v tej dimenziji so zelo drage..
DIrk je napisal/-a:Das ne bom nove teme odpiru....Ali lahko v bližnji prihodnosti pričakujemo še kakšen močnejši motor (rang Golf GTI, Civic Type R) v Pro_ceedu?
2.0 225KM bencinski motor to naj bi bilo v pro_ceedu kdaj točno pa se nimam podatkov.
sj sm dvignu roko, sam mi nc ni blo jasn kdo je ops: poj k sm sele mau kontov sm se spomnu nate zakva se nis ustavu alpa bi me poklicov an da vidm ta tvoj stroj an
Evo še malo novih amaterskih mojih slik v planu pa imam nižanje 35mm z original športnimi vzmetmi ta komplet gum in platišča 225/45/17 ostane na avtu za poleti za zimo bom pa vrjetno se odločil za 205/55/16 vrjetno tudi alu.
No evo danes kupljena nova platišča 16col navadne za zimo in nove gume 205/55/16 Mishelin Alpin PA3 Naročene pa imam tudi vzmeti Eibach -35mm že danes bi jih moral dobiti pa ni ratalo jutri bi morale biti montirane a žal nebodo Drug teden jih moram dobit tko da takoj, ko bo pridejo slikice gor
Česa gum in navadnih feltn? Bom poslikov vse skupaj, ko pridejo se vzmeti in potem še ko bojo gor vzmeti na 17col. Potem novembra ga bo pa potrebno še preobuti v nove škornčke :P