Sicer sem imel za pomoč pripravljeno enako fotko, na kateri je avto barven (da bi bilo ugibanje lažje), ampak je očitno niste potrebovali

...
@ManIAK: Res je, avto na prikolici je Renault Megane Coupe

. Naš Grega je rekel, da bo poskusil z razkosanjem avtomobila in prodajo po delih

(kaj je ugotovil pa kdaj naslednjič

)
Evo ga rumenkota še iz druge strani, no pa sedaj ste prišli na račun tudi tisti, ki jim ni dal miru avto za Kangoojem

:

Tale (BMW 525d) je že par let Gregovo družinsko prevozno sredstvo (sem hotel napisati avto za vsak dan), ampak v praksi je ves čas parkiran in se skoraj nič ne vozi

Motor s slabimi čipanimi 250KM je kar poskočen, opreme je kar nekaj, avto je lep, ampak gane me pa še vseeno ne

. Grega je z njim drugače zadovoljen. Sicer je parkrat omenil, da če bi vedel, da bo v enem letu avto zgubil na vrednosti solidno letno plačo, da ga verjetno ne bi kupil. Tako ali tako ne vem zakaj si je kupil tak avto, če se skoraj nič ne vozi z njim (če bi bil avto kak športnik bi še razumel). Tako pa opravi 90% voženj s Traficom, njegova se pa raje vozi z P206. Ugotovil je tudi, da je vzdrževanje Trafica, P206 in tistega "dirkalnega" Clia skupaj, cenejše kot vzdrževanje tega BMWja (čeprav se BMW skoraj ne vozi

).
nejkonej je napisal/-a:mislim da bo najbolje da si rumenkota pokriješ z neko plahto,drugače bo ziher kaka slikca tu gor romala

Zakaj bi ga pokrival, potem se tudi voziti ne bi smel

... Saj pa ni nikakršna skrivnost, edino tukaj ga "skrivam" (z omenjenim razlogom, da bi objavljal po vrsti), zato ne vem zakaj bi kdo fotkal avto in ga prilepil v to temo

. Če pa kdo ne more spat brez da bi to naredil, pa naj

.
LP, Primož