Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Sr feb 25, 2009 6:23 pm

super, samo dvoja vrata preveč ma.

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Sr feb 25, 2009 6:45 pm

U pm a niso mogl na Leon tut take prage dat :evil: :evil: dobr pride :D

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Sr feb 25, 2009 6:48 pm

zdj je "običn" golf GTI s pobarvanimi pragovi...prej je blo bolš, je bil saj mal drugačen od drugih GTI-jev
Slika

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Sr feb 25, 2009 6:59 pm

super je, veliko lepš k prej 8)

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO Sr feb 25, 2009 10:55 pm

rok46 je napisal/-a:zdj je "običn" golf GTI s pobarvanimi pragovi...prej je blo bolš, je bil saj mal drugačen od drugih GTI-jev

res je rok, bil je drugačen in tut po 1 stran tut vizualno lep, mal edinstven, sam klinc k jz se vozim dost po lj in naše ceste so luknjaste in potem pride do tega....pa avto sploh ni bil do konca spuščen niti do polovice še danes ima še 3/4 navojev frej :) sam ta podalšek je bil tok nizek :?

stroški popravila bi me prišlo okol 120€, pa sm si raj pol kupu org, da mi ni treba skoz farbat

Slika

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO Sr feb 25, 2009 10:58 pm

aja, drugač pa jutr ko temeljito operem avto, bom bolj poslikal linijo avta z temi pragovi... vsekakor pa gre na nižanje v kratkem ;)

wizz povj mi a ti uzamem un 'brisalc' od sonaxa, ko grem glih jutr mal v nabavo, k mi je zmankal materiala :lol:

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Sr feb 25, 2009 11:00 pm

Vzemi ja, plz ;)

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Če feb 26, 2009 3:06 pm

pravš da si ga dal dol zato ker je bil prenizek z njim, a zdj ga boš še dodatno znižal :D :D hecn si ti ... no sej, avto je konc koncev tvoj ;)

sej je še zmerm dobr no 8)
Slika

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Tiicoo Če feb 26, 2009 4:19 pm

rok46 je napisal/-a:pravš da si ga dal dol zato ker je bil prenizek z njim, a zdj ga boš še dodatno znižal :D :D hecn si ti ... no sej, avto je konc koncev tvoj ;)

Misim da je on misliv tako da je podalšek biv zelo nizek avto pa ne tak fejst in mu je samo podalšek čoho..zaj ko ma pa org ja pa nižji in lahko stem tut avto še malo dov spusti:) No vsaj js tako mislim

HaMzO je napisal/-a: pa avto sploh ni bil do konca spuščen niti do polovice še danes ima še 3/4 navojev frej :) sam ta podalšek je bil tok nizek :?
Slika

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO Če feb 26, 2009 5:43 pm

Tiicoo je napisal/-a:
rok46 je napisal/-a:pravš da si ga dal dol zato ker je bil prenizek z njim, a zdj ga boš še dodatno znižal :D :D hecn si ti ... no sej, avto je konc koncev tvoj ;)

Misim da je on misliv tako da je podalšek biv zelo nizek avto pa ne tak fejst in mu je samo podalšek čoho..zaj ko ma pa org ja pa nižji in lahko stem tut avto še malo dov spusti:) No vsaj js tako mislim

HaMzO je napisal/-a: pa avto sploh ni bil do konca spuščen niti do polovice še danes ima še 3/4 navojev frej :) sam ta podalšek je bil tok nizek :?

ja točn tko...prej sm mel amortizerje na visoko višino naštimane,z abt odbijačem, ki sem kljub temu čohal asfalt, zdej ko pa mam original pa je mal previsok,zato ga bom v kratkem dal nižat ;)

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Če feb 26, 2009 11:52 pm

W|zz je napisal/-a:
stench je napisal/-a:
Tattoo- je napisal/-a:Zakaj si jih pa na rdečo pobarval...ena od značilnosti GTI-jev so tudi črni pragovi?!? :oops:

Sploh je najboljša stvar pri tem avtu, da daš tolko za avto in imaš potem črne pragove in pol zadnjega odbijač.

Pa kariraste sedeže, kot da smo 1950, ne?

Sej je Tattoo- povedal zakaj je temu tako, tistim ki razumejo in poznajo zadevo je ponavadi všeč :)

No in kaj moraš tu razumet? Ker zdej pa res nevem kakšno svetoskrunstvo sem naredil.
Pač mi je tisto črno grdo, prage bi še prebolel, samo zadnji odbijač je pa obup.

karirasti sedeži so mi čisto vredu.
Slika

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Pe feb 27, 2009 12:51 am

stench je napisal/-a:
W|zz je napisal/-a:
stench je napisal/-a:
Tattoo- je napisal/-a:Zakaj si jih pa na rdečo pobarval...ena od značilnosti GTI-jev so tudi črni pragovi?!? :oops:

Sploh je najboljša stvar pri tem avtu, da daš tolko za avto in imaš potem črne pragove in pol zadnjega odbijač.

Pa kariraste sedeže, kot da smo 1950, ne?

Sej je Tattoo- povedal zakaj je temu tako, tistim ki razumejo in poznajo zadevo je ponavadi všeč :)

No in kaj moraš tu razumet? Ker zdej pa res nevem kakšno svetoskrunstvo sem naredil.
Pač mi je tisto črno grdo, prage bi še prebolel, samo zadnji odbijač je pa obup.

karirasti sedeži so mi čisto vredu.

Pač VW se je ob izdelavi mal spomnil na preteklost in značilnosti prvih GTIjev povdaril na petici. Za razumet je vsa zgodovina in privrženost gti znački.
Nikjer pa nisem napisal da si kšno svetoskrunstvo naredil, še napisal sem da je to čisto normalno, če nekdo želi pobarvat plastike v barvo avta.. ;)

Uporabniški avatar
voO
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a voO Pe feb 27, 2009 8:09 am

Vse mi je všeč, razen feltne.

Uporabniški avatar
pinjas
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a pinjas Pe feb 27, 2009 2:26 pm

zobniki bodo nared za naslednji petek kao oziroma po naslednjem vikendu, tako pravijo v tovarni;)

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Pe feb 27, 2009 4:34 pm

hamzo...sorry za OT, ampak si imel ti danes avto parkiran v stegnah, sem se peljal mimo in je bil eden podoben....lepo :lol: , sam še vedno je golf :D

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO Pe feb 27, 2009 5:46 pm

pinjas je napisal/-a:zobniki bodo nared za naslednji petek kao oziroma po naslednjem vikendu, tako pravijo v tovarni;)

super super :D

toyota, ja pri ISO steklar sm bil, to mi je en sorodnik, ubistvu sm šu pa do kolega ki je zravn iso steklarja,ko ma tiskarno, vprašat za samolepilno folijo za čez streho :lol: mogoče pride, če bo lepo pasal :)

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Pe feb 27, 2009 6:56 pm

HaMzO je napisal/-a: ja pri ISO steklar sm bil, to mi je en sorodnik, ubistvu sm šu pa do kolega ki je zravn iso steklarja,ko ma tiskarno, vprašat za samolepilno folijo

se mi je zdel , da si bil, itak avto težko zgrešiš, sem iskal neko firmo pa sem mal zašel s subarujem, drugače glede folije, oracal dela zelo kvalitetne, tudi 9 letne in odlične za rezati z izrezovalnikom, mislim da so na bezenškovi....če ti niso že kaj zrihtal kolegi....

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO Pe feb 27, 2009 8:44 pm

TOYOTA je napisal/-a:
HaMzO je napisal/-a: ja pri ISO steklar sm bil, to mi je en sorodnik, ubistvu sm šu pa do kolega ki je zravn iso steklarja,ko ma tiskarno, vprašat za samolepilno folijo

se mi je zdel , da si bil, itak avto težko zgrešiš, sem iskal neko firmo pa sem mal zašel s subarujem, drugače glede folije, oracal dela zelo kvalitetne, tudi 9 letne in odlične za rezati z izrezovalnikom, mislim da so na bezenškovi....če ti niso že kaj zrihtal kolegi....

tega tiskarja ful dobr poznam, nam je že delal vizitke, plakate nalepke, tudi za na kombi in so super izpadle in zaenkrat sm zadovoljen z njim :) mu zaupam, pravtako za rezat, je natančen, dobr majstor :) sam mi more sporočit kok je cena...pričakujm okol 50 recimo,pr drugih je okol 80€

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO So feb 28, 2009 11:37 pm

evo dons sm pral avto pa sm še usput mal poslilkal da se vid linija avta :D

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Uporabniški avatar
M-jack
Novinec

Napisal/-a M-jack So feb 28, 2009 11:44 pm

aaa lepo, linija je zdaj enkratna. ps. tablico ne boš mogel imeti skozi za šipo ane? predvidevam da si jo dal dol samo za slikanje. :)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov