rok46 je napisal/-a:zdj je "običn" golf GTI s pobarvanimi pragovi...prej je blo bolš, je bil saj mal drugačen od drugih GTI-jev
rok46 je napisal/-a:pravš da si ga dal dol zato ker je bil prenizek z njim, a zdj ga boš še dodatno znižal![]()
hecn si ti ... no sej, avto je konc koncev tvoj
![]()
sej je še zmerm dobr no
HaMzO je napisal/-a: pa avto sploh ni bil do konca spuščen niti do polovice še danes ima še 3/4 navojev frejsam ta podalšek je bil tok nizek
![]()
Tiicoo je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:pravš da si ga dal dol zato ker je bil prenizek z njim, a zdj ga boš še dodatno znižal![]()
hecn si ti ... no sej, avto je konc koncev tvoj
![]()
sej je še zmerm dobr no
Misim da je on misliv tako da je podalšek biv zelo nizek avto pa ne tak fejst in mu je samo podalšek čoho..zaj ko ma pa org ja pa nižji in lahko stem tut avto še malo dov spusti:) No vsaj js tako mislimHaMzO je napisal/-a: pa avto sploh ni bil do konca spuščen niti do polovice še danes ima še 3/4 navojev frejsam ta podalšek je bil tok nizek
![]()
W|zz je napisal/-a:stench je napisal/-a:Tattoo- je napisal/-a:Zakaj si jih pa na rdečo pobarval...ena od značilnosti GTI-jev so tudi črni pragovi?!?ops:
Sploh je najboljša stvar pri tem avtu, da daš tolko za avto in imaš potem črne pragove in pol zadnjega odbijač.
Pa kariraste sedeže, kot da smo 1950, ne?
Sej je Tattoo- povedal zakaj je temu tako, tistim ki razumejo in poznajo zadevo je ponavadi všeč
stench je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:stench je napisal/-a:Tattoo- je napisal/-a:Zakaj si jih pa na rdečo pobarval...ena od značilnosti GTI-jev so tudi črni pragovi?!?ops:
Sploh je najboljša stvar pri tem avtu, da daš tolko za avto in imaš potem črne pragove in pol zadnjega odbijač.
Pa kariraste sedeže, kot da smo 1950, ne?
Sej je Tattoo- povedal zakaj je temu tako, tistim ki razumejo in poznajo zadevo je ponavadi všeč
No in kaj moraš tu razumet? Ker zdej pa res nevem kakšno svetoskrunstvo sem naredil.
Pač mi je tisto črno grdo, prage bi še prebolel, samo zadnji odbijač je pa obup.
karirasti sedeži so mi čisto vredu.
pinjas je napisal/-a:zobniki bodo nared za naslednji petek kao oziroma po naslednjem vikendu, tako pravijo v tovarni;)
HaMzO je napisal/-a: ja pri ISO steklar sm bil, to mi je en sorodnik, ubistvu sm šu pa do kolega ki je zravn iso steklarja,ko ma tiskarno, vprašat za samolepilno folijo
TOYOTA je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a: ja pri ISO steklar sm bil, to mi je en sorodnik, ubistvu sm šu pa do kolega ki je zravn iso steklarja,ko ma tiskarno, vprašat za samolepilno folijo
se mi je zdel , da si bil, itak avto težko zgrešiš, sem iskal neko firmo pa sem mal zašel s subarujem, drugače glede folije, oracal dela zelo kvalitetne, tudi 9 letne in odlične za rezati z izrezovalnikom, mislim da so na bezenškovi....če ti niso že kaj zrihtal kolegi....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov