ManIAK je napisal/-a:Čist hudo bo izpadlo. Brez panike
Mala colaža bo itaq zgledla, ker je rob.
stench je napisal/-a:abbe je napisal/-a:aja to je 19" nevem zakaj sm mel v glavi da je 18 oz celo 17.ja ce je 19 bo pa cist dovolj velika,bod kar brez skrbi.
Sej to se mi je čudno vidlo, ko si rekel, da bi moralo bit 2 coli večje.kam bi jih pa dal
![]()
Pomoje bo zgledalo zanimivo, sicer bi se mi original feltna bolj dopadla.
Gosic je napisal/-a:gaši je napisal/-a:Komaj čakam da zmontiraš
Me too, me too
stench je napisal/-a:Narobe sva se zastopla :P sem mislil original barve rialka.
Katere gume boš vzel?
Patrik_A3 je napisal/-a:ded,samo z ibizo sem te večkrat kje videl,s tem pa se neki skrivaš al kaj:P
abbe je napisal/-a:Matjaz46 je napisal/-a:Samo ce tak gledas bi blo bolse naret optiko z 19!
Malo se spremeni!
zakaj pa naj bi se spremenila?
mi zj to cist nc ni jasn
Gosic je napisal/-a:Jaz sem že čisto neučakan na felge
dominic je napisal/-a:zakaj se spremeni...ker je gor sirsa guma, in je tudi bolj napeta...velika razlika je med zimskimi ki so male, ter letnimi ki so velike...govora o 2 colah+ razlike...
naklon se majckno spreminja, ker vemo da nimamo koles 100% ravnih, nevem tocnega podatka odstopanja...vendar je...in potem ti z 19 lazje nastavi optiko...drugace pac gredo gume papa po notranjem robu...po navadi je notranji tisti, ki je problemticen, sploh pri sposcenih avtih, ki imajo vecje in sirse pnevamtike...
kolega je ze izkuso to na lancerju...
lp, dominic...
p.s. nebo 19` malce prevec za taksen avto ??..18 bi bila boljsa opcija.. ?? za moje pome...
MatejW je napisal/-a:Se 19´ bo premalo, kaj sele 18
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov